********* ********************** DSV Blog: Θα έβαζα όλους τους φίλους μου στα Μανταλάκια ... Αδέρφια .. Μάνα .. Πατέρα ... ακόμα και Μένα !!! Δεν κάνω διαχωρισμούς !!!

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 18, 2020

Θα έβαζα όλους τους φίλους μου στα Μανταλάκια ... Αδέρφια .. Μάνα .. Πατέρα ... ακόμα και Μένα !!! Δεν κάνω διαχωρισμούς !!!



Εδώ είναι η Οικογένεια της Κολλητής μου ( Πρώην δλδ γιατί πριν λίγο καιρό έκανε κάτι τόσο χοντρό που μπορεί να μην ξαναμιλήσουμε και ποτέ ). 

Την ξέρω από το 1996 .. 24 Ολόκληρα Χρόνια ... Από τα 24 Χρόνια τα 5 με 6 είμαστε σε πλήρη απόσταση επειδή Θεωρώ ότι έχει κάνει Μαλακίες ... Ναι ... αυτή όχι εγώ ... Γιατί ? Γιατί όταν κάνει Μαλακίες ΔΕΝ συγχωρώ ... ενώ εκείνη όταν κάνω εγώ ούτε που τις θίγει ... Την Παρακαλάω να μου την Λέει ... να συζητάμε τα Λάθη μου ... αλλά είναι Μαμούδι ... Για να μην έρθει σε Αντιπαράθεση με τον Οποιοδήποτε ... προτιμά να Κρύψει ... να πει Ψέματα ( δεν λέει ψέματα .. Κρύβει την Αλήθεια που αυτό είναι χειρότερο πολλές φορές )  γιατί δεν μπορεί τις φωνές .. τους τσακωμούς και τις υπόλοιπες Παπαριές ... 

Και Προτιμά να ζει μέσα στο Ψέμμα και στην Υποκρισία από το να μαλώσει ή να τολμήσει να πει την Αλήθεια ... 

Αυτή την φορά το παράκανε ... Για να μην μαθευτεί ότι ο Άντρας της ξαναγύρισε στην Ιρλανδία μου έλεγε ότι βλάπουν μαζί ταινίες ... τρώνε ... βγαίνουν βόλτες ... και αυτός ήταν στο Ειρε. 

Ε αυτή την φορά ΔΕΝ την συγχώρησα ... Είχα φάει πολλά ψέμματα και έκανα υπομονή ... Αλλά αυτό να είναι ο άλλος Ιρλανδία και να λέει ότι είναι Ελλάδα ... ε πάει πολύ ... 

Έχω κάνει και άλλες Αναρτήσεις για την Υποκρίτρια Φοίβη ... και για να μην νομίζετε ότι κρύβω το όνομά της .. Χριστίνα ... Επίθετο δεν λέω ... Ξέρετε όλοι ποια είναι ( ήταν ) η φίλη μου η Χριστίνα στην Ιρλανδία ... ) 

Η Χριστίνα λοιπόν βγάζει όλη την Ζωή της στο Ιντερνετ ... με Χλιδές και ταξίδια που είμαι σίγουρος ότι πολλοί πικραίνονται που οι πλούσιοι αυτοί φίλοι μου πήγαν σε 5 χρόνια σε 30 χώρες σε όλο τον κόσμο και ο άλλος δεν έχει βενζίνη να πάει 10 χιλιόμετρα Μακριά ... 

Μιλάω Ειλικρινά δεν ζήλεψα ποτέ ούτε Ένα τους Ταξίδι... Μπορεί επειδή ήμουν κολλητός και χαιρόμουν ... μπορεί επειδή ήξερα ότι με τα ταξίδια αυτά κάπου θα κατασταλάξουν και μετά θα πάω κι εγώ και θα ζήσουμε το όνειρο των Friends που 20 χρόνια τώρα σχεδιάζουμε ... ή Μπορεί επειδή αυτά τα ταξίδια εμένα  δεν με συγκινούν καθόλου ... Αν δεν κάνω εγώ ταξίδια με Αυτοκίνητο ή πολύ περισσότερο με Μηχανή ή με τραίνο για μένα δεν λένε τίποτα... Το να πάω σε μία πόλη και να δω μουσεία και να βγάλω φωτό τα αξιοθέατα ... ελάχιστα με Συγκινούν ... Αλλά το να πάω στα βουνά της Γερμανίας ( που το χω όνειρο από παιδί ) ... και π.χ. στο Τιρόλο ...και να κατεβαίνω από την Μηχανή και να πίνω νερό από την Πηγή ή από τα χιόνια που ακόμα και το καλοκαίρι εκεί χιονίζει ... είναι το Όνειρό μου 



Απλά με πειράζει πολύ που δεν καταλαβαίνει παρά τις τόσες Αναρτήσεις μου που τις διαβάζει ότι δεν πρέπει να προκαλεί με το Life Style της γιατί ζούμε εποχές που οι περισσότεροι δεν έχουν να βγάλουν τον Μήνα και αυτή τρώει ένα Μηνιάτικο του Συνταξιούχου για να νοικιάσει πέδιλα του Σκι για μερικές ώρες.

Οκ ... δε ντα κλέψανε ... και ο Άντρας της έφαγε τα Νιάτα του σε Ινδία και Βραζιλία και είχε να δει χρόνια τα παιδιά του ... αλλά τι ?

Πρέπει και να τα Δείχνουν ???

¨ΟΧΙ .. Το Καταγγέλω ... 

και το βγάζω στα μανταλάκια ... 

Για να δείτε ότι με μένα Κανένας δεν γλυτώνει !!! 

Και αν κάνω Άδικη Κριτική θα φάω και τις Συνέπειες !!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: