********* ********************** DSV Blog: Ευχαρίστως να κάνω το Εμβόλιο ... ΑΝ και μόνο ΑΝ σε περίπτωση ... ( Η Συνέχεια στην Ανάρτηση )

Σάββατο, Ιουλίου 17, 2021

Ευχαρίστως να κάνω το Εμβόλιο ... ΑΝ και μόνο ΑΝ σε περίπτωση ... ( Η Συνέχεια στην Ανάρτηση )

... Θανάτου μου ή Βαριάς Νοσηλείας από Παρενέργεια ... η Φασιστική Κυβέρνησιν των Αθηνών παρέχει όπως Οφείλει, όλα τα έξοδα Νοσηλείας ή Κηδείας στην οικογένειά μου. Καθώς και την Ανάλογη Ηθική  και Χρηματική Αποζημίωση, για ΟΛΟ τον Ψυχολογικό Γολγοθά  που θα Υποβληθεί !!! 






Ένας φίλος μου  (Ναι, έτσι τον νιώθω, παρόλο που είναι Στρατιωτικός ... και ξέρετε ότι δεν τα πάω καλά με τα σώματα, αλλά αυτόν τον Εκτιμώ πολύ γιατί ως Άνρθωπος είναι τι να πω ... Διαμαντάκι  ) ... έγραψε το παρακάτω  

" Πάντως από την στιγμή που όλοι οι ενήλικες έχουν πλέον πρόσβαση στο εμβόλιο, προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα να πίνω καφέ δίπλα με οποιονδήποτε ανεμβολίαστο υπογράψει υπεύθυνη δήλωση ότι θέτει εαυτόν εκτός εθνικού συστήματος υγείας σε περίπτωση που προσβληθεί από covid." 


Επειδή όμως είμαι Μπλοκαρισμένος και δεν μπορώ να σχολιάσω ... του έστειλα το εξής μνμ ...

"Επειδή δεν μπορώ να σχολιάσω στην Ανάρτησή σου ... κάνε μια Μαγκιά ... 


θα σου γράψω εδώ το σχόλιό μου ... και αντέγραψέ το εκ μέρους μου στο .... πόστ σου ... 


" Ευχαρίστως να μπω εκτός Συστήματος Υγείας αν κολλήσω κόβιντ ... όπως και θα λάβω Δωρεάν και την καλύτερη δυνατή προσφορά υγείας και Αποζιμιώσεως ... ΑΝ πάθω κάποια Παρενέργεια από το Εμβόλιο ... Π.χ. αν πληρώσουν στην Οικογένειά μου τα έξοδα Κηδείας και της Απαραιτήτου Ηθικής Αποζημίωσης ... αν π..χ. πάθω θρόμβση και περάσει καλοκαιριάτικα μαζί μου στις Εντατικές και στα Νεκροταφεία ... Μόνο και Μόνο το φέρετρο κοστίζει 1000 ευρώ ... Αν αυτά η Κυβέρνηση τα δώσει ... ευχαρίστως κι εγώ να Υπογράψω ότι δεν θέλω καμία παροχή από το Βρωμοσύστημα Υγείας τους "


Θα το Βάλεις ???

Πάντως μέχρι στιγμής .. δεν είδα να το βάζει ... 

Όχι τίποτε άλλο ... αλλά ο Εμφύλιος που μας έχουν καταδικάσει να ζήσουμε έχει αρχίσει για τα καλά ... 

Τουλάχιστον να τον παίξουμε σωστά και Ελληνικά ... αυτή την φορά... 



Δεν υπάρχουν σχόλια: