********* ********************** DSV Blog: Κλινικά ηλίθιοι όσοι βάζουν τα παιδιά τους σε μηχανάκι χωρίς κράνος, σύμφωνα με νέα έρευνα !!!

Πέμπτη, Ιουλίου 22, 2021

Κλινικά ηλίθιοι όσοι βάζουν τα παιδιά τους σε μηχανάκι χωρίς κράνος, σύμφωνα με νέα έρευνα !!!

 

Κλινικά ηλίθιοι χωρίς δυνατότητα θεραπείας είναι όσοι βάζουν παιδιά σε μηχανάκι χωρίς κράνος, σύμφωνα με μία νέα έρευνα που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας.

Όπως αναφέρει η επιστημονική ομάδα που παρουσίασε την έρευνα, οι μελέτες τους επικεντρώθηκαν σε γονείς οι οποίοι διαπιστώθηκαν να μεταφέρουν τα ανήλικα παιδιά τους πάνω σε παπιά, σκούτερ και μηχανές στο σχολείο ή σε πολυσύχναστους δρόμους χωρίς να τους έχουν φορέσει κράνος.

«Θελήσαμε να κάνουμε αυτή την έρευνα γιατί δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε πώς κάποιος θα έβαζε σκόπιμα ένα ή και δύο παιδιά χωρίς κράνος πάνω σε μηχανάκι και θέλαμε να μελετήσουμε τον εγκέφαλο τους» λέει ο υπεύθυνος της έρευνας.

Σας προτείνουμε:

Σύμφωνα με τον ίδιο, όταν εξέτασαν τους γονείς διαπίστωσαν έκπληκτοι ότι στις περισσότερες περιπτώσεις ο εγκέφαλος απουσίαζε ολοκληρωτικά. «Είναι απορίας άξιο πώς οι άνθρωποι ήταν σε θέση να πάρουν δίπλωμα ή να οδηγούν, πόσο μάλλον να ανταπεξέλθουν στην ανατροφή παιδιών» προσθέτει.

Οι επιστήμονες πάντως δηλώνουν απαισιόδοξοι σε ότι αφορά τη δυνατότητα αντιμετώπισης του φαινομένου, καθώς όπως λένε φαίνεται να είναι μη θεραπεύσιμο. «Σ’αυτό το θέμα εμείς οι επιστήμονες σηκώνουμε τα χέρια. Συνήθως για να τους φασκελώσουμε.»

Όλους αυτούς τους Εγκληματίες γονείς τους καταλαβαίνεις από την Παντόφλα ... 


Είδα μια τέτοια με 2 παιδιά το ένα μπροστά το μικρότερο και πίσο το μεγαλύτερο ΧΩΡΙΣ κράνος ... και το μικρό κολλημένο στο τιμόνι. Δλδ ένα μικρό φρενάρισμα ή μία λακούβα και τα δόντια θα έσπαγαν όλα ... 


Την είδα την Μαλακισμένη στο Φανάρι να χασκογελάει στις παριτρύνσεις κάποιου μέσα από αυτοκίνητο. Φορούσε και μάσκα ... οπότε θεώρησα ότι κάποιος ευσυνείδητος προσεκτικός ... την είδε και την Συμβουλεύει ... 


Στο παρακάτω φανάρι τον πλαγιάζω και σχολιάζω το απαράδεκτο Γεγονός ... Α δεν κατάλαβες μου λέει ... Ίσως είναι η 100στή φορά που της το λέω ... Είναι Ασθενής μου και αυτή και τα παιδιά ... και την παρακαλάω χρόνια να βάλει έστω ένα Κουβά στο κεφάλι των παιδιών ... για κάποια προστασία ... Της λέω να βάλει έστω τα απλά ποδηλάτου και αυτή μου λέει ΝΑΙ ... και σε λίγο την βλέπω πάλι Τρικάβαλο ... Άσε ... δεν ... μου λέει ...


Ε βέβαια ΔΕΝ .. Όπως η Ελλάδα ΔΕΝ... και ποτέ ΔΕΝ θα γίνει κράτος ... γιατί αν ήταν στα τόσα χρόνια κάποιος θα της είχε κόψει τον Κώλο και θα αναγκαζόταν να φοράει Κράνος ΚΑΙ αυτή μαζί με τα παιδιά ... Αλλά ποιος να την γράψει ? Ποιος να την Συνετήσει ... και ΠΟΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ να την Εκπαιδεύση στο Σχολείο ... για να μπορεί έστω από Συνήθεια ... να είναι κάπως Σωστή !!!

Δεν πάει καλά ο Κόσμος ... και η Ελλάδα Ακόμα Χειρότερα !!! 

Ναι καλά βλέπετε ... Με το 3χρονο μπροστά ... και να γράφει μνμ στο Κινητό !!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: