********* ********************** DSV Blog: Βιάστηκες και Εκτέθηκες, και έπεσες στον Λάκο με την ΛΑΣΠΗ ! ... κσι την πετάς όλη πάνω μας με το "Αγαπητέ κύριε ανεμβολίαστε, σε φοβάμαι". ΕΓΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΣΑΣ ΦΟΒΑΜΑΙ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΤΡΥΠΙΟΥΣ ΤΩΡΑ. Από την Τρύπα ... μάλλον χάνει η Βαλβίδα !!!

Σάββατο, Νοεμβρίου 20, 2021

Βιάστηκες και Εκτέθηκες, και έπεσες στον Λάκο με την ΛΑΣΠΗ ! ... κσι την πετάς όλη πάνω μας με το "Αγαπητέ κύριε ανεμβολίαστε, σε φοβάμαι". ΕΓΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΣΑΣ ΦΟΒΑΜΑΙ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΤΡΥΠΙΟΥΣ ΤΩΡΑ. Από την Τρύπα ... μάλλον χάνει η Βαλβίδα !!!

 


ΒΟΥΛΑΡΙΝΟ …ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ

Tο νιοστό κεφάλαιο του βιβλίου “η δημοσιογραφία στην Ελλάδα την εποχή του Covid”, δια χειρός Μάνου Βουλαρίνου.

Αγαπητέ κύριε ανεμβολίαστε, σε φοβάμαι. 

Εγώ να δεις πόσο σε Φοβάμαι τώρα !!! Άκου κύριε Ανεμβολίαστε ... Σαν να λέει κύριε Ολυμπιακέ ( γιατί δουλεύει στον Καταπράσινο Σκά... ). Διαχωρισμός Ομάδων ... Αντιπαλότητα ... και στην Συνέχεια μίσος και δεν κάνανε ούτε Κλικ Εγουέι ( ευτυχώς μόνο σε ένα μαγαζί με πυροβολημένο Μπολιασμένο ). Και λέγανε με ειρωνία "Κρυώνουν τα ψέκια έξω και μου είπαν να δυναμώσουμε τις Σόμπες. Άστους να ψωφίσουν απ το Κρύο" 

Τώρα ήρθε ο Νοέμβριος και έρχονται και τα Χριστούγεννα ... 

Πόσο Υπερήφανοι είστε που από γιορτή της Αγάπης μεταμορφώνεται σε γιορτή Lock Down για τους "Δεν"  και Μόνο ??? 

[Athens Voice]

Για αρχή να ξεκαθαρίσω ότι απευθύνομαι μόνο σε σένα που είσαι ανεμβολίαστος από επιλογή και να σου πω πως δεν μου είσαι καθόλου αγαπητός. Μου είσαι εντελώς αντιπαθής (όπως κάθε άνθρωπος που κάνει πως δεν αντιλαμβάνεται τι σημαίνει να είσαι μέρος κοινωνίας) και κάπως σε λυπάμαι (όπως κάθε άνθρωπο που πιστεύει σε ψέματα και αντιεπιστημονικές ανοησίες).


Επίσης να διευκρινίσω ότι δεν με ενδιαφέρει καθόλου η υγεία σου αυτή καθαυτή. Η υγεία σου με νοιάζει μόνο στο βαθμό που επηρεάζει την υγεία και την οικονομία των υπολοίπων. Με νοιάζει μόνο στο βαθμό που μοιράζεις το ιό και σκοτώνεις. ( Βιάστηκες Βουλαρίνε ... Τώρα Σκοτώνετε Εσείς )

Για να σου το δώσω να το καταλάβεις πιο εύκολα: όπως δεν θα με ένοιαζε αν έχεις δίπλωμα οδήγησης αν δεν προσπαθούσες να οδηγήσεις, έτσι δεν θα με ένοιαζε κι αν είσαι εμβολιασμένος αν δεν έβγαινες από το σπίτι σου και δεν ερχόσουν σε επαφή με άλλους ανθρώπους. Αλλά βγαίνεις και με νοιάζει.

Δεν ξέρω ποια είναι η αιτία της άρνησής σου να εμβολιαστείς, δεν ξέρω αν φταίει ο φόβος σου για τις βελόνες, το πόσο εύκολα πιστεύεις κάθε ανοησία που θα δεις γραμμένη στο face το book ( Ναι ... και εσύ και ο Τζιμ που μας το παίζατε εξυπνάκηδες γράφετε στο Φβ ...Εσάς δυστυχώς σας πιστεύουν  πολλα τρυπημένα φοβισμένα Ανθρωπάκια που δεν δέχονται τον Θάνατο ως επιλογή ούτε στα 90- τους ) ΄, η ανάγκη να αισθανθείς εξυπνότερος από τους πολλούς που εμβολιάζονται ή κάτι άλλο που δεν είμαι ψυχολόγος ή ψυχίατρος ( Είμαι εγώ και βλέπω πολύ Έπαρση και γλύψιμο στον Αλαφ. το Αφεντικό σου) για να καταλάβω.

Ξέρω όμως ότι αυτή σου η άρνηση βάζει σε κίνδυνο ζωές και κοστίζει πολύ. ( Αχαχαχαχχαααα Στερνή μου γνώση να σ είχα πρώτα εεε ??? ) 

Επειδή συχνά ρωτάς τι με νοιάζει εμένα που έχω εμβολιαστεί τι θα κάνεις εσύ, θα προσπαθήσω να σου το εξηγήσω με απλά λόγια. ( Εγώ δεν προσπαθώ άλλο να εξηγώ τις Εξυπνάδες σου Κοντέ !!!  ... γιατί αρκετή διχόνοια έσπειρες ... και αρκετό Φόβο εναντίων μιας ομάδας Ανθρώπων που έχουν την ΔΙΚΗ τους γνώμη !!!)

Ακόμα κι αν υποτεθεί ότι εγώ δεν κινδυνεύω καθόλου, υπάρχουν στο περιβάλλον μου άνθρωποι που κινδυνεύουν. Μπορεί, ας πούμε, να κολλήσει το νεογέννητο παιδί μου ή το μεγαλύτερό μου παιδί ή μπορεί να κολλήσει η γυναίκα μου που, όσο ήταν έγκυος, δεν είχε τη δυνατότητα να κάνει εμβόλιο mrna (δεν ήταν στην ηλικιακή ομάδα) και το έκανε τώρα που γέννησε. 

Κι αυτό που σου λέω είναι μόνο τρία παραδείγματα. Υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι που είναι ευάλωτοι στον ιό και δεν μπορούν ή δεν έχουν προλάβει να εμβολιαστούν. Μόνο τα μικρά παιδιά που ακόμα δεν μπορούν να εμβολιαστούν και κινδυνεύουν πολύ περισσότερο από μετάλλαξη Δ να σκεφτείς, αρκεί για να καταλάβεις πόσο επικίνδυνος είσαι. Φυσικά για να το σκεφτείς αυτό πρέπει να έχεις μάθει να σκέφτεσαι τους γύρω σου και ίσως να είναι πολύ αργά γι’ αυτό.

Μια και μίλησα για μετάλλαξη, φαντάζομαι ξέρεις ότι οι μεταλλάξεις είναι αποτέλεσμα της κυκλοφορίας του ιού στην κοινότητα. Δηλαδή εσύ και οι όμοιοί σου, που αναπόφευκτα θα αρρωστήσετε, γίνεστε εργαστήρια παραγωγής μεταλλάξεων. Και, όπως φαντάζεσαι, με νοιάζει που μπορεί να δημιουργήσεις μια νέα και πιο ισχυρή μετάλλαξη (κάποιοι απατεώνες γράφουν ότι ο ιός μεταλλάσσεται στους εμβολιασμένους, αλλά αυτό είναι σαν να λες ότι η Γη είναι επίπεδη. Δεν αποκλείω να πιστεύεις ότι η Γη είναι επίπεδη, αλλά ξέρω ότι δεν είσαι σώνει και καλά εντελώς ηλίθιος).

 Εσύ πάντως είσαι Σίγουρα ... Βαρβαρινέ.

(Που θες τους Εμβολιασμένους να βλ'επουν σαν Λεπρούς τους Ανεμβολίαστους ... και να τους Φοβούνται, σπέρνοντας Διχόνοια και Έχθρα !!! )


...........................

Τα Υπόλοιπα ... στο Βρωμοκάναλό του τον Ουρανό !!! Δεν θα του κάνω και διαφήμιση της Κουτοπονηράδας του Βέβαια !!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: