********* ********************** DSV Blog: Αν βλέπω εγώ στα Προφίλ Φωτό και από κάτω να γράφει Κοινοποίηση Σημαίνει πως αυτός που έχει αναρτήσει την Φωτό μου δίνει Αυτόματα την Συγκατάθεσή του ... Βλαμμένα Άσχετα Ιδιοκτητάκια !!!

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 31, 2021

Αν βλέπω εγώ στα Προφίλ Φωτό και από κάτω να γράφει Κοινοποίηση Σημαίνει πως αυτός που έχει αναρτήσει την Φωτό μου δίνει Αυτόματα την Συγκατάθεσή του ... Βλαμμένα Άσχετα Ιδιοκτητάκια !!!


Για να κάνουμε το Τελευταίο Μάθημα της Χρονιάς ... Τι σημαίνει "Χωρίς την Συγκατάθεσή της".Το Διαφημηστικό Αποσύρθηκε γιατί τράβηξε ο Οδηγός μέσα από τα Αυτοκίνητο μια φωτό από μία Όμορφη κοπέλα και την Πόσταρε "Χωρίς την Συγκαταθεσή της"


Το μεμπτό δεν 1είναι πο1111111111111111111υ την Πόσταρε ... Είναι που την Τράβηξε ... Αν λοιπόν ο Οδηγός έβρισκε κάποθ στο Ιντρνετ Ελεύθερα Αναρτημένη την Φωτό και την Πόσταρε ( όπως κάνω κι εγώ ) δεν φέρει Καμία Ευθύνη ... και ούτε Επιτελεί κάποια Πάρανομία ...

Αν βλέπω εγώ στα Προφίλ, Φωτό και από κάτω να γράφει Κοινοποίηση Σημαίνει πως αυτός που έχει αναρτήσει την Φωτό μου δίνει Αυτόματα την Συγκατάθεσή του ...

Βλαμμένα Άσχετα Ιδιοκτητάκια !!! Και η Διαφήμιση είναι μια χαρά ... αλλά για να μην ξεσηκωθεί το Άσχετο κοινό ... την Απέσυραν !!!




Δεν υπάρχουν σχόλια: