********* ********************** DSV Blog: Στην Πυρά ... στην Πυρά και ο Αλέκος ... είπε το τηλεοπτικό ον, που πάντα στην αρχή στα διαλείμματα και στο τέλος επιδυκνύει μόνο το Κορμί της.

Πέμπτη, Ιουνίου 02, 2022

Στην Πυρά ... στην Πυρά και ο Αλέκος ... είπε το τηλεοπτικό ον, που πάντα στην αρχή στα διαλείμματα και στο τέλος επιδυκνύει μόνο το Κορμί της.

 


Η φύση της γυναίκας είναι να προκαλεί ... είπε ο μεγάλος και έμπειρος τηλεοπτικός πολλών ετών και εκπομπών γιατί ο άντρας είναι κυνηγός και πρέπει να έλκεται από την πρόκληση. Μετά από αυτό η τηλεπερσόνα που δείχνει τα Σιλικονάτα μπαλκόνια της το αλλάζει κάπως και λέει .. Ναι οκ ... αλλά τι σημαίνει ότι όποια φοράει μίνι και είναι καλοστημένη πρέπει να πει ότι προκαλεί και ότι ο βιαστής δεν φταίει. Και βέβαια φταίει ο Βιαστής ... αλλά άλλο φταίξιμο δεν υπάρχει καθόλου και από πουθενά ?

Θα φτάσουμε στο σημείο να μην κοιτάμε, να μην αρεσκόμαστε, να μην προκαλούμαστε από ότι και όπως συμπεριφέρεται κάποιος. Και τα αισθήματα και τα συναισθήματα πως βγαίνουν. Από τις προκλήσεις του Αντικειμένου που ως οπτικό ... μπαίνει στα μάτια μας. Βρε καλά λέω εγώ στο μοναστήρι, και να τυφλωθούμε αλλά και να κόψουμε κάθε γενετήσιο αισθητήριο και να γίνουμε Ρομπότ. Να βλέπει ο άντρας γυμνό και θελκτικό γυναικείο κορμί και να μην αισθάνεται τίποτα ... Μα τίποτα ... 

Θα το θέλουν αυτό οι γυναίκες ? Θα αρέσκονται αν αισθάνονται θελκτικές και οι άντρες ούτε που να ενδιαφέρονται ? Αν περάσουμε εντελώς στην Αντίπερα όχθη ... θα έχουμε μια όμορφη και "νορμάλ"  ζωή και καλές Ανθρώπινες σχέσεις ?  Ήδη από τότε που βγήκε το Me too, οι άντρες έχουν τραβηχτεί πολύ φοβούμενοι τον στιγματισμό και την συκοφάντηση ... και όσο περνάει ο καιρός θα γίνουμε μια απόξενη ανθρώπινη φύση, που τότε θα Αυξηθούν οι κακοποιήσεις και οι βιασμοί γιατί όσο οι άνθρωποι είναι εγκλωβισμένοι και φοβισμένοι αντιδρούν πάντα πιο βίαια και σπασμοδικά. Πάμε λοιπόν Ντουγρού για μια Κοινωνία της Μπούργκας. Και ξέρουμε όλοι ότι όπου υπάρχει Μπούργκα πως είναι οι σχέσεις αντρών και γυναικών. 

Όλοι το ξέρουμε ... και ας σφυρίζουμε όλοι κλεφτικα. Προσωπικά πολύ τον φοβάμαι αυτό τον Τυφώνα που έρχεται !  Και αυτόν που ήδη έχει Έρθει ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: