********* ********************** DSV Blog: Φοβού τους Μεγαλοσταυρίτες.

Παρασκευή, Οκτωβρίου 21, 2022

Φοβού τους Μεγαλοσταυρίτες.

 


Βλέπετε τι φοράει ο τυπάς με την Χοντρή χρυσή Αλυσίδα ? Έναν τεράστιο Χρυσό σταυρό δείχνοντας πόσο Χριστιανός είναι. Αυτός λοιπόν στην Ταινία που βλέπω έχει κάνει κλοπές από 10 τράπεζες και έχει σκοτώσει πάνω από 10 για να μην πάει Φυλακή ... Θα μου πεις ... ε ταινία είναι δεν είναι Αλήθεια. Μα στις ταινίες την Αλήθεια θέλουν να δείξουν και κάνουν τις σκηνές όσο πιο κοντά στην Πραγματικότητα. 

Και το γράφει όλο αυτό, ένας που φοράει μεγάλο μαντεμένιο σταυρό και πολλές φορές απ έξω από το T-shirt... σαν κόσμημα. Ναι ... κι εγώ είμαι ( από την Μάνα μου δώρο είναι... αλλά βέβαια δεν το γνωρίζουν όσοι με βλέπουν ) ... ένας μεγαλοσταυρίτης, επιδειξίας Χριστιανός που θέλει να το δείχνει. Χμμμ ακριβώς δεν θέλω να το δείχνω αλλά Χριστιανός είμαι και μάλιστα από τους πιο πιστούς. Αλλά έχω να πατήσω στην Εκκήσία περίπου 30 χρόνια, οπότε εκεί που φαίνεται ο δικός μου φθηνός σταυρός... δεν έχει και πολύ σημασία.

Ξέρω ότι αυτά αν τα έγραφα σε άλλη εποχή, πολλοί θα με λέγανε Αμαρτωλό ... που σχολιάζω αυτά που δεν φτάνω ... και γιατί πειράζω την Εκκλησία ( το χω κάνει 10άδες φορές εδώ στο Μπλογκ μου ) και όλα αυτά ... που κάνουν μερικούς που διαβάζουν όσα γράφω να φρίττουν. Εν γνώση μου λοιπόν το κάνω και θα το κάνω όποτε το νιώθω για να δίνω και εγώ το στίγμα μου και μπορεί να πέσει σε ένα - δύο βλέμματα και να βρούνε αποδοχής.

Έτσι και τώρα ... Είδα αυτή την Σκηνή ... και άνοιξα το Μπλογκ ... και Έγραψα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: