********* ********************** DSV Blog: Εγώ και ο Ζαραλίκος ... τα ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ !!!

Τρίτη, Οκτωβρίου 18, 2022

Εγώ και ο Ζαραλίκος ... τα ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ !!!

 


Είχα πριν από λίγο ... μεγάλη κουβέντα με έναν Συμαθητή μου από το Λύκειο ... και ανακάλυψα πράγματα ... μάλλον όχι Ανακάλυψα ... Επιβεβαίωσα ... 

Μερικοί νομίζουν ακόμα ότι ζούμε σε έναν κόσμο όμορφο με Κορμοράνους και Αγγέλους γύρω μας και ότι όλα είναι καλά και όμορφα. Σε κάποια Ανάρτηση έγραψα ότι μπορεί να μην υπάρχει Κόλαση ... Μπορεί η Κόλαση ... να είναι αυτό που ήδη ζούμε ... Δλδ 2 διαφορετικές εντελώς απόψεις !

Και άρχισε να μου λέει ότι αυτά που γράφω ... ΜΠΟΡΕΙ να έχουν δυσαρεστήσει μερικούς φίλους ( εννοεί γωνστούς κατ εμένα ) ... και γι αυτό έχουν χαθεί ... και δεν με παίρνουν για καφέ και κάτι τέτοια κουλά. Καταρχάς ... τι έχουν χαθεί ? Από που ? Μπας και τους Ψάχνω ???... "Δεν ξέρω" ανέχουν χαθεί ... αλλά εγώ τους έχει Χαθεί είναι σίγουρο. Τον διαβεβαίωσα ότι με Οποιον θέλω να βρεθώ ... το επιδιώκω. Άρα με όσους δεν το κάνω ... χμμμ ... μάλλον αυτό και να Επιθυμώ. Απλό δεν είναι ???

Και οκ ... Όποιος γράφει και μιλάει ελεύθερα για όσα συμβαίνουν και ένας από αυτούς είμαι και εγώ ... έχει σίγουρα πολλούς ( τους περισσότερους ) που να τους τρελαίνει ... να θέλουν να του καεί το βίντεο ... ακόμα ακόμα και να τον Φθονούν. Έχει κάποιος την Παραμικρή Αμφιβολία ότι αυτός που μιλάει και γράφει Ελεύθερα αυτό δεν το ξέρει ??? Δεν ξέρει πως πίσω από κάθε λέξη θα έχει και μια αντίστοιχη Βρισιά ??? Πίσω από κάθε Καυστικό σχόλιο ... έχει και μια ανάλογη ΧριστοΠαναγιά ???( και ναι ... οι περισσότεροι από αυτούς είναι Θρήσκοι και πάνε κάθε Κυριακή στην Εκκλησία όπως και το Αγγελούδι ο Μίχος ).

Οκ ... Αφού οι πιο πολλοί είστε τόσο Αγαθοί ... και τόσο στον κόσμο σας που δεν καταλαβαίνετε το Πασιφανές ... αυτοί που γράφουν και μιλάνε ελεύθερα και τα κοπανάνε και τα χώνουνε και και και ... είναι αυτοί που Ακριβώς αυτός είναι ο Σκοπός τους. Να Ενοχλήσουνε μερικούς για να τους αναγκάσουν να βρίσουν ... να κόψουν ... να χαθούν ... για να κόψουν Όσο το Δυνατόν Μπορούνε την Τοξικότητα και τους Ψεύτες και Υποκριτές και "Φίλους".

Δλδ ο Ζάρα ... πριν καταχεριάσει Ευθέως τον Χατζή Νικολάου ... δεν ήξερε ότι με αυτά που βγάζει στην φόρα και λέει ... ο Χατζής θα έβραζε στο καζάνι του και θα ήθελε να τον πνίξει αν μπορούσε ??? Δεν ξέρω εγώ ότι με διαβάζουν ένα σωρό Καραδεξιοί του κερατά και θα ήθελαν να με αφισοκολλήσουν και να με λούσουν με Κόλλα και μετά με Πούπουλα όπως στο Λούκυ Λουκ ???



Πάντως για μένα και μάλλον ευτυχώς και για πολλούς άλλους ... υπάρχει και ο Ζαραλίκος που κάθε Τρίτη ... τα λέει τόσο καλά και όμορφα ... και τα χώνει όπως στο προηγούμενο ..." Δεν ξέρεις αν υπάρχει Έρευνα ??? Υπάρχει ρε ΚΑΡΙΟΛΗ" και δεν μασάει αν μιλάει για μεγαλοκαρχαρίες και Πρωθυπουργούς και για Αρσενικές Έβες Μπράουν ... και Βοθροκάναλα και τα κατονομάζει και και και ... Γι αυτό και δεν θέλει να φύγει ποτέ από το Ίντερνετ ... Γιατί ΜΟΝΟ στο Ίντερνετ τα λέει όπως πραγματικά θέλει να τα λέει ... Που δέν υπάρχει καμία Σασα-πια ... να τον φιμώσει.

Λέτε να μην ξέρει ότι όλη η Δεξιά ... τα Λαμόγια ... και οι Σάποιοι ... θα τον ήθελαν ακόμα ακόμα και να τον δούνε τάβλα ? Δεν ξέρει ότι ακόμα παίζει και το κεφάλι του ? ( Δεν τον είδα να εκπλήσεται ιδιαίτερα όταν μαζί με την Σασαπια ... είδε και φουσκωτούς με φουσκωμένα παντελόνια ) ... Ξέρει τι παίζεται ... και τι κάνει ... και ποιους Τσιγκλάει και σε ποιους πετάει μπουρλότο ... !!!

Αλλά ποιος γμτ μου Αφελής δεν καταλαβαίνει ότι αυτό ... είναι που ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΕΙ !!! Να Αναταράξει ... να Καυτηριάσει ... να βγάλει ΟΛΗ την Σαπίλα στην Επιφάνεια ... Και ίσως να σας εκπλήξω εγώ και να σας δυσαρεστήσω ... 

... Υπάρχουν και μερικοί που ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ... ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ 

( Ο Ζάρα π.χ. θα μπορούσε να πάρει τα πολλά φράγκα από ένα σωρό κανάλια που τον παρακαλάνε να βάλει την εκπομπή του ... Αλλά αυτός δεν αναζητά τα Φράγκα ... Αλλά να κοιμάται καλά τα βράδυα !!! Όσο μπορεί ... σε αυτόν τον Κωλόκοσμο που ζούμε ) ...


Και σήμερα έχει και Νέο Επισόδειο ... ! 


Δεν υπάρχουν σχόλια: