********* ********************** DSV Blog: Λόγω Τεχνολογικών Αναγκών και Αλλαγών και πολλών άλλων Καταστάσεων ( Αλλαγή Σέρβερ ... Clouding ... Proxy και διάφορα ) ίσως για μερικές μέρες δεν θα μπορώ να έχω Σύνδεση ...

Τετάρτη, Μαΐου 17, 2023

Λόγω Τεχνολογικών Αναγκών και Αλλαγών και πολλών άλλων Καταστάσεων ( Αλλαγή Σέρβερ ... Clouding ... Proxy και διάφορα ) ίσως για μερικές μέρες δεν θα μπορώ να έχω Σύνδεση ...

 

Λοιπόν,

Όσοι με γνωρίζετε λίγο πιο πολύ από τους Απλούς και μη Ενεργούς Φβ-Φίλους, θα ξέρετε ότι έχω 4 Προφίλ ... μπορεί και 5 .. γιατί το Φβ για μένα είναι Εργαλείο και όχι απλά παιδική χαρά και Book Μοντέλων για να βγάζει χιλιάδες φωτό μπας και βρούνε Γκόμενο ... ή οτι να ναι ... !

Ξέρουν να πατάνε το Εντερ ... βγάζουν τα Παιδιά τους γυμνά ... Δεν έχουν Ιδέα από Net και σου λένε ... "Βάλε και μια φωτό να δω με ποιον Μιλάω" ... Μωρή Πατσαβούρα επειδή δεν έκανες τον κόπο να ψάξεις ούτε 10 δευτερόλεπτα το Προφίλ μου να δεις τις φωτό ... λες να στείλω σε μια Άγνωστη Βλαμμένη Προσωπική μου Φωτό ? Γιατί ? Για να ξέρεις με ποιον θα κάνεις Μαστουρμπέισιον ??? Άστε τα ρε Κουλές ... Άστε τα ... Σας έχουμε μυριστεί πριν κάνετε αποδοχή. 

Λοιπόν ... συνεχίζω ... 

Επειδή όμως λόγω Τεχνολογικών Αναγκών και Αλλαγών και πολλών άλλων Καταστάσεων ( Αλλαγή Σέρβερ ... Clouding ... Proxy και διάφορα ) ίσως για μερικές μέρες δεν θα μπορώ να έχω Σύνδεση και οπότε Φβ και Τηλέφωνο ... γι αυτό βγάζω αυτή την Ανάρτηση ... να την δούνε όσο πιο πολλοί γνωστοί μου για να μην νομίζουν ότι "πέθανα" και δεν λέω λέξη... Χαχχαχαχααα ( Πάντα μου άρεσε το Μπλακ Χιούμορ ) 

Ήδη εδώ και καιρό δεν βγαίνω από το 1ο μου προφίλ που είναι αυτό της 1ης φωτό ... αλλά με το 2ο και 3ο ... !Θα επανέλθω αφού με Επισκεφτεί ο Ιλέγκαντελ ( Συνεργάτης μου και στήσουμε το ΝΕΟ DSV BLOG - E_SHOP ... και ότι άλλο προγραμματίζουμε ) 

Θα τα ξαναπούμε στα Γουναράδικα ... και εύχομαι χωρίς Κούλη στα Έδρανα ! 




Δεν υπάρχουν σχόλια: