********* ********************** DSV Blog: Επίδομα: Φιάσκο!Άφαντες οι πληρωμές για τα voucher των 1.000 ευρώ που αφορούν την κατάρτιση των ανέργων του ΟΑΕΔ – ΔΥΠΑ... και μέχρι σήμερα δεν έχουν πληρωθεί άνεργοι που έχουν τελειώσει από τον Δεκέμβριο.

Κυριακή, Μαΐου 14, 2023

Επίδομα: Φιάσκο!Άφαντες οι πληρωμές για τα voucher των 1.000 ευρώ που αφορούν την κατάρτιση των ανέργων του ΟΑΕΔ – ΔΥΠΑ... και μέχρι σήμερα δεν έχουν πληρωθεί άνεργοι που έχουν τελειώσει από τον Δεκέμβριο.



Έτσι μας έχουν Καταντήσει τα Μούλικα τα Κούλικα ... αλλά δεν θα τους περάσει ... 

Ερχόμαστε Τομάρια !!! 


https://newsme.gr/fiasko-me-to-epidoma-1-000-giati-den-echei-plirothei-akomi/                                  1/1

Επίδομα: Έντονη δυσαρέσκεια επικρατεί στους δικαιούχους του επιδόματος των 1.000 ευρώ καθώς περιμένουν στην αναμονή για την καταβολή του άνω των τριών μηνών.

Το εν λόγω επίδομα δίδεται σε όσους άνεργους συμμετάσχουν στο νέο πρόγραμμα κατάρτισης της ΔΥΠΑ για να αναβαθμίσουν τις πράσινες και ψηφιακές τους δεξιότητες.

Άφαντες οι πληρωμές για τα voucher των 1.000 ευρώ που αφορούν την κατάρτιση των ανέργων του ΟΑΕΔ – ΔΥΠΑ.

Οι διαμαρτυρίες των ανέργων είναι έντονες και μέχρι σήμερα δεν έχουν πληρωθεί άνεργοι που έχουν τελειώσει από τον Δεκέμβριο.

επίδομα: Φιάσκο!

Αν και η ΔΥΠΑ σημειώνει ότι οι πληρωμές έχουν ξεκινήσει για το voucher των 1.000 ευρώ και ήδη έχουν πληρωθεί 23.000 άνεργοι που έχουν παρακολουθήσει το πρόγραμμα κατάρτισης το ποσοστό αυτών που έχουν πληρωθεί είναι μικρό.

Σύμφωνα με καταγγελίες που γίνονται στο Dnews πολλοί άνεργοι δεν έχουν πληρωθεί και ενώ έχουν τελειώσει τον Δεκέμβριο την κατάρτιση.

Σύμφωνα με τη ΔΥΠΑ τις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθεί η πληρωμή όλων όσων έχουν συμπληρώσει το σχετικό ερωτηματολόγιο που τους είχε πει η υπηρεσία.


https://newsme.gr/fiasko-me-to-epidoma-1-000-giati-den-echei-plirothei-akomi/                                  1/1


Εγώ έχω ακούσει όμως οτι ΜΕΡΙΚΟΙ Κρούεζες και Συναφή τα χουνε πάρει. 

Και δεν καταλαβαίνω ... γιατί τα χουν πάρει οι το 1/3 και οι άλλοι όχι ???.. ( 80.000 σύνολο ... μη πω ότι έχουν φτάσει με τις παρατάσεις και 120.000 ).

Ποιοι είναι αυτοί που τα έχουν πάρει και γιατί Αυτοί δλδ τα έχουν πάρει??? 

Υπάρχει κάποια Σειρά Προτεραιότητας ή Τυχαία Επιλογή??? 

Γιατί μία που τα πήρε εδώ και έναν Μήνα ... τλείωσε μόλις λίγες μέρες πριν από μένα ??? 

... άρα λογικά θα έρπεπε να τα πάρω κι εγώ ... 

Ναι τα πήρα ... από τους φίλους μου όσο λιγότερα μπορούσα για να περάσω αυτές τις μέρες ... και είμαι με 2 ευρώ στην Τσέπη. 

Το Πάσχα μαύρο γιατί είπανε θα μας τα δώσουν πιο πριν ( τις άλλες πληρωμές ) για να κάνουμε Πάσχα και δεν είχα ούτε καλαμάκι να φάω. Είπανε θα δώσουν και ένα έξτρα επίδομα Πάσχα όπως τα Χριστούγεννα ... ΨΕΜΑ κι αυτό ( Αν χρέωναν στον Αυτιά όλα όσα έχει πει - υποσχεθεί Αυτός και το Πάνελ του ... θα τον πήγαιναν μέσα 10κις Ισόβια ). Πήγε 14 Μαίου ... κοντεύει να έρθουν οι Πληρωμές του Ιουνίου ... και το Βάουτσερ που είναι ?


Ένας φίλος μου Δεξιός ( Δεξιός και Φίλος σου θα πει κανείς πως ? Ε τον είχα κάνει πριν τον Άδωνη. Είναι Φουλ Αδωνικός γαμώ το κερατό μου και του μιλάω ακόμα. Ε του πετάω έναν Πολάκη και έναν Κλέωνα για Αντίβαρο και Άντε Γεια ) ... "Πήγαινε σε βουλευτή της ΝΔ και παρακάλα. Θα το πάρεις. Και μετά ας μην Ψηφίσεις !!!"

Οκ ... αυτός δεν θα το κανε ... και ούτε για μένα το εννοεί ... αλλά ξέρει ότι οι Δεξιοί αυτό κάνουν. Κλασική Αντίληψη Δεξιού Παρτάκια που έχει φάει όλα τα λεφτά ... και εμείς περιμένουμε τρώγοντας Φακόρυζο σαν τον Σερβάιβορ !!!


Στον Πάτο σας Τομάρια (αν πραγματικά έχετε κάνει Λουμπινιά... Πάλι !!! Αννν) 





Δεν υπάρχουν σχόλια: