********* ********************** DSV Blog: Μία φορά οι.. οπαδοί του τον είχαν ανεβάσει σε μία σκαλωσιά σε προεκλογική του συγκέντρωση στο Οξυγόνο και στη συνέχεια πήραν τη σκάλα και έφυγαν... ( Η Γειτονιά μου το Οξυγόνο. Εκπλήσσομαι ... Εμείς είμαστε Σπίτι Εκκλησία ... Νάνι ... Εκκλησία Σπίτι ... Πάλι Νάνι!!! ... ΣΕΞ ποτέ )

Δευτέρα, Μαΐου 15, 2023

Μία φορά οι.. οπαδοί του τον είχαν ανεβάσει σε μία σκαλωσιά σε προεκλογική του συγκέντρωση στο Οξυγόνο και στη συνέχεια πήραν τη σκάλα και έφυγαν... ( Η Γειτονιά μου το Οξυγόνο. Εκπλήσσομαι ... Εμείς είμαστε Σπίτι Εκκλησία ... Νάνι ... Εκκλησία Σπίτι ... Πάλι Νάνι!!! ... ΣΕΞ ποτέ )

 


Odigos Volou

1 ημ.  · 

ΜΑΚΗΣ ΝΑΣΙΑΚΟΣ 

Επικαιρος όσο ποτε …

Μακης Νασιάκος και .... σκούπα που μας χρειάζεται!

Μία cult φιγούρα στα πολιτικά δρώμενα του Βόλου, που άφησε ιστορία...

Είχε έμβλημά του την σκούπα για να σκουπίσει τη βρωμιά της πολιτικής. Ο Μάκης  Νασιάκος ήταν από τις κλασσικές φιγούρες καλοκάγαθων πολιτικών και κουβαλούσε ένα ιδιόρρυθμο ψώνιο. Εκεί που νόμιζες "ότι το είχε χαμένο" πετούσε μία ατάκα και άφηνε όλους τους .. οπαδούς σύξυλους. Τον ακολουθούσαν αυτοκινητοπομπές κραδαίνοντας σκούπες και σκουπόξυλα στις περιοδείες του. Στην Αγριά είχε πει προσφωνόντας τους συγκεντρωμένους το εξής αμίμητο: Αγριάνθρωποι! Στον Αλμυρό στην κεντρική πλατεία σε προεκλογική ομιλία είχε προσφωνήσει το συγκεντρωμένο πλήθος: "Αλμυρέ λαέ"!!!

Φιγούρα ανεξίτηλη, στιλάκι αλά Ελευθέριου Βενιζέλου, με ρεπούμπλικα, μουσάκι και στρόγγυλα γυαλιά.

 Οι φίλοι τον προσφωνούσαν "αρχηγέ" κι εκείνος έδειχνε με ένα στομφώδες ύφος να δέχεται τις ...φιλοφρονήσες τους. Στη συνέχεια με ένα συνομωτικό ψιθύρισμα  έλεγε, η πατρίδα κινδυνεύει πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση..

Μία φορά οι.. οπαδοί του τον είχαν ανεβάσει σε μία σκαλωσιά σε προεκλογική του συγκέντρωση στο Οξυγόνο και στη συνέχεια πήραν τη σκάλα και έφυγαν...

 Ο ίδιος δεν δίσταζε να παίρνει στο τέλος της συγκέντρωσης μία σκούπα και να σκουπίζει ζαρζαβατικά που του εκτόξευαν κακόβουλοι, όπως λεμονόκουπες και τομάτες .

 Στο πέρασμά του, μέχρι τις αρχές της δεκαετίας του ’80, δημιούργησε κυκλοφοριακό κομφούζιο. Όλοι ήθελαν να χαιρετήσουν με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο τον Μάκη Νασιάκο. Τον «πρωταγωνιστή» της «σκούπας» που ήταν το έμβλημα του καλοκάγαθου… υποψήφιου.

  Σημαντική  φυσιογνωμία στα πολιτικά δρώμενα του Βόλου ο Μάκης  Νασιάκος, που την περίοδο 1977 – 80 αναστάτωσε τους υποψηφίους βουλευτές διαφόρων τότε κομμάτων, αδειάζοντας τις προεκλογικές του συγκεντρώσεις. 

 Το τέλος του μοναχικό, όπως μοναχική και η πορεία του στην πολιτική. Πέθανε σε ένα διαμέρισμα στις εργατικές πολυκατοικίες Ξηροκάμπου στη Νέα Ιωνία και  λίγες ημέρες μετά πέθανε και ο πιστός του σύντροφος το καναρίνι του... ξεχασμένος και μόνος από τους.. οπαδούς που κάποτε τον αποθέωναν!!!

Φωτό Η ΜΑΓΝΗΣΙΑ στο πέρασμα του χρόνου


Δεν υπάρχουν σχόλια: