********* ********************** DSV Blog: ΔΕΠΥ, ΑΥΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ | Μικρή Ολλανδέζα - Δεν παίζει άγχος

Σάββατο, Νοεμβρίου 18, 2023

ΔΕΠΥ, ΑΥΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ | Μικρή Ολλανδέζα - Δεν παίζει άγχος

 


Δείτε το από την αρχή για να καταλάβετε πως ο Αυτισμός και η ΔΕΠΥ ξεχώρισαν την Μικρή Ολανδέζα και έκανε ότι έκανε ... και εκτός από Αναγνωρίσιμη ΠΑΝΤΟΥ σε YOUTUBE χρήστες ... είναι στα 25 της μια πολύ Επιτυχημένη Επιχειρηματίας που έκανε το Χόμπυ της Επάγγελμα για ένα πολύ Ευχάριστο Εισόδημα !

Μετά το μισό μπαίνει στον Αυτισμό και την ΔΕΠΥ κανονικά .. ψυχιατρικά ... επιστημονικά ... και είναι μια πολύ Ενδιαφέρουσα Συνέντευξη που Διώχνει τα Ταμπού και τα Στερεότυπα.

Πολύ χαίρομαι που βαδίζουμε σε μία περίοδο που οι """"Ψυχιατρικες"""" Παθήσεις δείχνουν ότι τα άτομα που τις """"Έχουν"""" είναι πραγματικά με Ειδικές Ικανότητες !

Οπότε Μη Μασάτε ... Απλά οι άλλοι οι """"""""ΝΟΡΜΑΛ"""""""" δεν σας καταλαβαίνουν... 

Τόσο φτάνει το Μυαλό ... Τόσο Καταλαβαίνουν !!! 

ΚΑΙ εδώ φαίνεται αυτό που ως DSV και Bipolar ... Ανακάλυψα και είπα ότι σε Μερικά χρόνια θα βρούνε ότι Άνθρωποι με Ειδικές Ικανότητες έχουν Ευαίσθητο Στομάχι ... και Ζαλίζονται πολύ εύκολα όπως η Μ.Ο. ακόμα και στο Call of Duty ... όπως ΚΑΙ εγώ χρόνια τώρα.

Ακόμα και τώρα που είναι πρωί και γράφω και Μπραουζάρω και και και .. ζαλίζομαι. Γι αυτό έχω πάντα έναν Ανεμιστήρα κοντά μου ... Χειμώνα Καλοκαίρι ... που με φυσάει και έτσι συνέρχομαι !

Ναι ... Έχουμε Θεματάρες εμείς οι Παλαβοί ! 


Δεν υπάρχουν σχόλια: