********* ********************** DSV Blog: Αν χορεύατε Περισσότερο ... και στα Κλαμπ ... και στα Κρεβάτια ... και Παντού ... θα ήσασταν Πολύ μα Πάρα Πολύ πιο Ευτυχισμένοι !!!

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 04, 2023

Αν χορεύατε Περισσότερο ... και στα Κλαμπ ... και στα Κρεβάτια ... και Παντού ... θα ήσασταν Πολύ μα Πάρα Πολύ πιο Ευτυχισμένοι !!!




Δείτε την Ευτυχία στο Πρόσωπό της ... Την Έκσταση που ζει ... και την Καύλα που μοιράζει στο Κοινό ... 

Στο 1ο βίντεο .. φαίνονται οι Αντιδράσεις του Κοινού και πόσο Εκστασιάζονται και αυτοί ... 

Μμμμ στούρνο ήτανε ... Όλο τον χορό κοιτούσε και δεν σπούδασε τίποτα ... Και τώρα τι ? Χορεύει ακόμα και ούτε καν έχει παντρευτεί. Σαν να ακούω τις λέξεις των Ακούνητων Γοφών ... που δεν ξέρουν πως κουνιέται ο Κώλος τους γιατί έχουν καταπιεί το Μπαστούνι της Αγάμητης Κοινωνίας ... που αυτός ο Χορός .. ο Έξαλλος με τα πόδια πάνω στο Κεφάλι ... όπως έλεγε και ο Μακρής που είχε σαν Καλόγριες της κόρες του, Αποριθμύζει !

Στο 10% της Ευτυχίας και της Καύλας που ζει αυτή η κοπέλα που κάνει αυτό που την Τρελαίνει και φαίνεται από τις Αντιδράσεις του Σώματός της ... και θα ήσασταν μια χαρά !!!

Φανταστείτε ... τι όμορφο και Εξουθενωτικό ΣΕΞ θα κάνει αυτή και πόσο Ευτυχία θα χαρίζει στους Παρτενέρ της ε ???

Το πόσο καλό κάνει αυτή στην Ανθρωπότητα ... και πόσο κάνει μια Άκαυλη - Αγάμητη Φιλόλογος που επιμένει να τιμωρεί τους μαθητές της επειδή δεν τα πάνε καλά με τα Συν ειρημένα ... 

Υπάρχουν πολλές Όλγες εκεί Έξω.








  

Δεν υπάρχουν σχόλια: