********* ********************** DSV Blog: Μην Βάζετε αυτό το γαμημένο Emoji αντί να γράψετε μια λεξούλα ... Θα βρεθεί κανας τρελός όπως εγώ και θα σας το βάλει στον Κώλο !!! ( 2)

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 20, 2020

Μην Βάζετε αυτό το γαμημένο Emoji αντί να γράψετε μια λεξούλα ... Θα βρεθεί κανας τρελός όπως εγώ και θα σας το βάλει στον Κώλο !!! ( 2)

11:13 Μ.Μ.

Ευχαριστώ για την Αποδοχή. Το εξώφυλλο τα σπάει. Από αυτό έκανα το Add.


Θέλω και μια πληροφορία ... Αυτό το κοριτσάκι καρτούν .. .πως το λένε και σε ποιο Ανιμ παίζει ? Πρέπει να το έχω δει ... αλλά δεν το θυμάμαι και θέλω να το κατεβάσω. Ευχαριστώ.

Ok to br;hka ... 

https://www.flipkart.com/saledart-minions-little-girl-funny-cartoon-character-vinyl-laptop-decal-15-6/p/itmeatnggevhybhx

( Και επειδή έγραψα πάνω από μία πρόταση μάλλον φοβήθηκε ότι θα την Βιάσω ... γιατί έκανα και λάικ σε κάτι κασκόλ της ΑΕΚ ... την ΠαλιοΡωσοπόντια ... ΑΕΚτζής γέννημα θρέμμα και από ΑΕΚτζήδες έχω δει τα χειρότερα ... 

Θα μου πεις ... Έχεις δει Οπαδό κάποια ομάδας καλό ? Ε όχι ... αλλά οι ΑΕΚτζήδες είναι ... ... δεν λέω γιατί δεν θέλω να ρισκάρω πάλι να φάω ξύλο τσάμπα επειδή με πέρασαν ... αλλά άσε τα χω πει ... σε Ανάρτηση δεν θέλω να τα θυμάμαι ) 

και  μου κάνει Emoji ... και λέω οκ ... δεν ξέρει μάλλον να γραφει. Όταν ρε παιδί μου στέλνω μηνυμα μετά την Αποδοχή και Ευχαριστώ κάποιον και με γράφει ή δεν στέλνει μια λέξη ... ή ένα παρακαλώ έστω ... ή κάτι ... ( και το γμτ είναι ότι γίνεται και από Άντρες ... αλλά πολύ πιο σπάνια ) ... τότε τα παίρνω χοντρά με αυτή την Αγένεια. 

Είναι σαν να πας κάπου σε καινούρια γειτονιά ... να χαιρετάς κάποιον και αυτός να σου κλείνει τα ρολά ... Υπάρχει πιο Αγενές και Φασιστικό από Αυτό ???

Ε στις 99% των περιπτώσεων αυτών ... στο τέλος καταλήγει με τρελά βρισίδια και συνήθως αυτό όπως και σε αυτή την Στιχομυθία !!! )



Όχι ,.,, Μη μου πεις ότι είσαι από τις Αμίλητες που αντί για λέξεις στέλνουν μόνο Emoji ???


Μη μου πεις ότι είσαι από αυτούς που μιλάνε συνέχεια...?🙃 ( φαινόταν η Αγένειά της από νωρίς ... Δλδ τι αγένεια ... Ανασφάλεια του Κερατά που νομίζουν όλες οι ψόφιες ότι θέλουμε να γαμήσουμε το Άπλυτο Μουνί τους ) 


Δλδ αν δεν είσαι αμίλητος είσαι φαφλατάς ? Ενδιάμεσο Ανθρώπινο δεν έχει ?


Δηλαδή αν δε μιλάς...πολύ...είσαι αμίλητη? 


Σύμφωνα με αυτά που είπες εσύ ΝΑΙ ... 

Σύμφωνα με αυτά που είπα εγώ ΟΧΙ ... 


Τα Emoji όμως ... είναι σίγουρα ... ... ... στο πρώτο μνμ. Οκ .. Κατάλαβα. Κανέναν δεν επιβάλω να κάνει το τοιδήποτε.

Αλλά κατάλαβα και αυτό μου φτάνει. 


Και όπως κάνουν οι περισσότερες όταν καταλαβαίνουν ότι θα φάνε ή ήδη έχουν φάει διαγραφή ... βάζει Emoji πάλι Λάικ ... για να μου την σπάσει ... Ε κι εγώ την Κλασσική Ατάκα...



Στον Κώλο σου το Δάχτυλο μαλακισμένη !




https://dsvsval.blogspot.com/2020/09/emoji.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια: