********* ********************** DSV Blog: Τυχαίο ότι 2 Gianis είναι οι MVP της Ελλάδος που κάνουν την Ελλάδα υπερήφανη στο Εξωτερικό ... ενώ εδώ τους Λοιδωρούν οι Μπουμπούκοι ???

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 21, 2020

Τυχαίο ότι 2 Gianis είναι οι MVP της Ελλάδος που κάνουν την Ελλάδα υπερήφανη στο Εξωτερικό ... ενώ εδώ τους Λοιδωρούν οι Μπουμπούκοι ???


 

 

Όποιος Πιστεύει ότι ο Gianis Atetokoumpo είναι Πραγματικός Έλληνας ... αυτός και μόνο θα πιστέψει ότι η Ελλάδα μπορεί να πάει σαν τον Γιάννη Ψηλά. Αλλά δυστυχώς ΜΟΝΟ στο Εξωτερικό... Όχι στην Ψωροκώσταινα !!!

 

Ο Giannis Antetokoumpo μετά τον Gianis Varoyfakis κάνουν την Ελλάδα τόσο Υπερήφανη ...

Και ώπα ...μην αρχίζετε τις μετά χριστόν προφητείες ... και όπως σταύρωσαν τον χριστό και στην αρχή τον υμνούσαν ... έτσι έπαθε και ο V.

Δεν μπορεί να είστε τόσο χρυσοψαρομνήμονες που να ξεχάσατε τι γινόταν το 2015 στην Ελλάδα όταν ο Βαρουφάκης πήγαινε στον Φλώρο Ντάις και στον Κέρβερο που μισούσε θανάσιμα την ελλάδα έχοντας κατάλοιπα από το 2ο παγκόσμιο πόλεμο.

Κάρφωνε όπως Καρφώνει και τώρα ο Άλλος Giannis και ακολύγεται το Χλάπππ ... στο πλεκτό.

Ευχαριστούμε Παλικάρι μας ... Ευχαριστούμε όλη την Οικογένειά σου ...

Ευτυχώς και μια φορά ο "Έλληνας" Θεός ... σας επέλεξε να σας φέρεις στην Ελλάδα ... να ΓΕΝΝΗΘΕΙΤΕ Έλληνες ... και να μας κάνετε τόσο Υπερήφανους σε όλο τον Κόσμο !!! 


Δεν υπάρχουν σχόλια: