********* ********************** DSV Blog: Δεν πειράζει κ. ΔΑΠιτόπουλε ... Θα βάψω κι εγώ το Μαλλί Κομοδινί και θα περάσω μέσα από την Πανδημία !

Πέμπτη, Ιουνίου 24, 2021

Δεν πειράζει κ. ΔΑΠιτόπουλε ... Θα βάψω κι εγώ το Μαλλί Κομοδινί και θα περάσω μέσα από την Πανδημία !

 



Βασιλακόπουλος: «Θα έρθει τέταρτο κύμα για τους ανεμβολίαστους»

Ο καθηγητής πνευμονολογίας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος φάνηκε βέβαιος για τον ερχομό τέταρτου κύματος κορωνοϊού, για όσους δεν έχουν εμβολιαστεί.


«Αν δεν εμβολιάσουμε το ποσοστό που χρειάζεται για να μη βρίσκει ο ιός χώρο να μεταδίδεται, τα πιο μεταλλαγμένα στελέχη του ιού μπορούν να εισχωρήσουν», πρόσθεσε ο κ. Βασιλακόπουλος.

Ο καθηγητής υπογράμμισε ότι το 55% δεν είναι αρκετό για να λήξει για πάντα την επιδημία. «Πρέπει να πάμε σε υψηλότερα νούμερα. Και πρέπει να πάμε μέσα στο καλοκαίρι. Γιατί αν το καλοκαίρι χρειαζόμαστε 70%, το Δεκέμβρη ή το Νοέμβρη θα χρειαζόμαστε 80-85%» δήλωσε.

Παράλληλα προειδοποίησε ότι «το τέταρτο κύμα θα έρθει σίγουρα και θα αφορά τους μη εμβολιασμένους ή τους ανοσοκατεσταλμένους που δε μπόρεσαν με το εμβόλιο να κάνουν πλήρη κάλυψη».

Σχετικά με τους εμβολιασμένους τόνισε ότι δεν υπάρχει σχεδόν καμία πιθανότητα να νοσήσει σοβαρά κάποιος.


Καλά ... Σχετικά με τους Μπολιασμένους ... θα δούμε τι θα γίνει... Είναι νωρίς ακόμα ... αλλά και πάλι έχουν γίνει πολλά ... Τον Λαζόπουλο τον ξέρετε ? Τον γιατρό που πέθανε μετά από την 2η δόση Πφάιζερ ??? Το παλικάρι με τις 2 Θρομβώσεις λίγες μέρες μετά το Αστραζένεκα ? να πω και άλλους ? .. όχι θα περιμένω λίγο ακόμα ... για να τα τρίψω στην Μούρη σας ... Ρομποτάκια !!! 

Προσωπικά για να μην μου ζαλίζετε τα ... είχα κλείσει ημερομηνία να εμβολιαστώ .. όπως και η Μάνα μου ... αλλά λόγω Ασθένειας δεν πήγαμε ... και καλύτερα γιατί θα κάναμε το Αστραμημεμαλώνετε ... Τώρα λοιπόν ... ΟΤΑΝ θα περάσει η Ασθένεια και θα ξέρουν τι τους γίνεται με τα εμβόλια θα πάω ΑΜΕΣΩΣ.

Πιστεύω στα Εμβόλια .. Πέρυσι έκανα και της Γρίπης και του Πνευμονιόκοκου ... αλλά με το μπάχαλο που γίνεται τώρα είναι σαν να πίνω ένα ποτήρι νερό που το βρήκα δίπλα από Λύματα και Βόθρους... ΌΧΙ .. δεν θα το πιω αυτό το νερό ... Όταν θα ξέρω ότι είναι Καθάριο και δεν θα χω τραβήγματα ... θα το πιω ΜΟΝΟΡΟΥΦΙ !!!

Αυτός ο Βατραχομάτης ... της Επιτροπής που αποφασίζει ( με Μαστίγιο και Καρότο ) ... τι θα κάνει ο καθένας στην ζωή του ... και μας Ανάγκασε να περάσουμε Καταθλιψάρα ... να Ισωπεδωθούμε Οικονομικά ... και να αναγκαστούμε να ζήσουμε στο Μέλλον μια Επικείμενη Κόλαση ... ( Βλέπετε πως αντιδρά ο Κόσμος .. .Όλοι έχουν Ψυχολογικά και θα σπάμε ο ένας το κεφάλι του άλλου με τα Γ@μημένα και Ανούσια Λοκντάουν  )

Αυτός και οι Άλλοι ΔΑΠίτες όμοιοί του που παίρνουν Μητσοτακική και Αδωνική γραμμή ... μας κουνάει το δάχτυλο ... και μας λέει ότι να ναι κάθε φορά ... Ε τι ? Να πάνε χαμένα τόσα εμβόλια και η Μίζα ? Θα χαθεί ? Τόσα εκατομμύρια θα χαθούν ???

Εσύ ρε Βγδέλυμα ... έκανες το Εμβόλιο ? Μας έπριξες τα @ρχίδια τόσο καιρό να μας Ενημερώνεις ? Ε σκάσε Επιτέλους ... κι εσύ και ο Άδωνις ... και όλα τα Παρτάλια της Ακροδεξιάς ... Μας τα κάνατε Αερόστατα ... 



Σκασμός λέμε ρε Λαμόγια !!! 




Δεν υπάρχουν σχόλια: