********* ********************** DSV Blog: Ξέρετε πόσους έχει Μητσοτάκηδες και Καραμανλήδες έχει το Σόι ? Μέχρι και το 2060 ... ήδη έχουμε από τώρα Καβάτζα ... Καραμανλήδες και Μητσοτάκηδες ... ακόμα και Ζόμπι θα μας Γ@μάνε !!!

Πέμπτη, Μαΐου 11, 2023

Ξέρετε πόσους έχει Μητσοτάκηδες και Καραμανλήδες έχει το Σόι ? Μέχρι και το 2060 ... ήδη έχουμε από τώρα Καβάτζα ... Καραμανλήδες και Μητσοτάκηδες ... ακόμα και Ζόμπι θα μας Γ@μάνε !!!

 


Λοιπόν το Λέω Σοβαρά ...

Μάλλον ο Μητσοτάκης θα κυβερνήσει από ότι δείχνουν τα πράγματα γιατί η Ηλίθια Αριστερά για Ακόμα Μία Φορά δεν μπορεί ούτε να καθίσει σε διπλανή Καρέκλα ...

Καλά ... Ο Μητσάρας ... όπως η Παπαρίγα η Κακή ... και όπως ΟΛΟΙ ... Μετά τον Φλωράκη και την Άψογη Υπουργοποίησή του ... πέφτουν στον Γκρεμό μέρα με την Μέρα. Και όσο η Κανέλη από Καραδεξιά φωνάζει Λενινίστικα ... κανένας Νέος ... δεν θα ψηφίζει ΚΚΕ.

Αλλά ΜΗΝ Ανυσηχείτε ...


Ακόμα και να μην βγει ο Κούλης ... στις επόμενες Εκλογές .. μόλις Φάει τα Μούτρα του ο Μπουμπούκος ( αυτός του ανοίγει τον Λάκο για να γίνει ο επόμενος αρχηγός ) ... θα έρθει ο Επόμενος Μητσοτάκης ... και μετά άλλος Μητσοτάκης ...

Ξέρετε πόσους έχει το Σόι ?

Μέχρι και το 2060 ... ήδη έχουμε από τώρα Καβάτζα ...

Καραμανλήδες και Μητσοτάκηδες ... ακόμα και Ζόμπι θα μας Γ@μάνε !!!







Δεν υπάρχουν σχόλια: