********* ********************** DSV Blog: Μην σας παρασύρει η ΣκατοΜόδα του ΦΒ και του Ινστα που επιβάλλει να βγάζετε παντού φωτό ... Το μόνο που καταφέρνετε ... είναι να Ξεφτυλίζεστε !!! ... όπως όλες αυτές οι ΑσχημοΙνφλουένσερ που βγάζουν τα Πάντα στο Πανί !!!

Παρασκευή, Μαΐου 12, 2023

Μην σας παρασύρει η ΣκατοΜόδα του ΦΒ και του Ινστα που επιβάλλει να βγάζετε παντού φωτό ... Το μόνο που καταφέρνετε ... είναι να Ξεφτυλίζεστε !!! ... όπως όλες αυτές οι ΑσχημοΙνφλουένσερ που βγάζουν τα Πάντα στο Πανί !!!

 

Την Ξανάδα μόλις στον ΣΚΑΙ ... Ξαναπήρε κιλά και Αρκετά ... αλλά αφού ΜΟΝΗ της βγάζει χιλιάδες φωτό ... θα τολμήσω να σχολιάσω και ας ξέρω ότι θα με πούνε Πάλι για Μπόντι Σέιμινγκ ... και Ρατσισμό των Χοντρών ( Εγώ ... που είμαι 120 κιλά ... Οκ ... ) . Άλλωστε βάζω τις Φωτό που η ΙΔΙΑ κοινοποίησε ΠΑΝΤΟΥ !!! 


Χάνεις 30 κιλά ... και ξέρεις ότι έχεις ακόμα 30 να χάσεις για να μπορείς να βγαίνεις χωρίς χιλιάδες Ρετούς ... εσύ αποφασίζεις λόγω υπερβολικής ματαιοδοξίας και τρεάστιας Κατάθλιψης ( εξού και τα Ακραία Γέλια - Χαμόγελα ) ... να επιδικνύεις το -30 κιλά κορμί ακόμα και μέσα στην Θάλασσα. Ναι μέσα για να κρίβεις ότι θέλεις ... Και έξω ... αλλά κολλητά τα πόδια ... για να λεπταίνουν και ... και και ... 



Ξέρω είναι Ακομπλεξάριστη ... Αλλά επειδή έγινε Μέγα Θέμα ... και συνεχίζει ... το θίγω για να Θίξω ότι Κοριτσάκια ... ΜΗΝ Μασάτε με τις φωτό και την Ανασφάλειά σας με το Κορμί σας ... ΜΗΝ βγάζετε Φωτό ... για να μην Αναγκάζεστε να Ρουφιέστε ...

Εγώ ΝΑΙ το παραδέχομαι ότι δεν βγάζω καθόλου φωτό ... γιατί δεν έχω να δείξω κάτι το ιδιαίτερο που πρέπει να Αναφερθεί ... αλλά ΔΕΝ έβγαζα ακόμα όταν είχα Κορμάρα Γυμνασμένη και Θελκτική στα 30 μου ... 

Θα δείτε στο φβ ΜΟΝΟ μία με μαγιό και κάποιες με ρούχα ... ΜΟΝΟ μία με μαγιό και αυτή Μακρινή και μία Πλάτη.

Μην σας παρασύρει η ΣκατοΜόδα του ΦΒ και του Ινστα που επιβάλλει να βγάζετε παντού φωτό ... 

Το μόνο που καταφέρνετε ... είναι να Ξεφτυλίζεστε !!!  


ΟΛΗ Η Σόου ( Σόσιαλ ) Μπιζ ... από Σκορδά και Καινούριου που τις έχετε για Κορυφές ( Πλαστικές και Ανασφαλάρες ) ... κάνουν Δυστυχισμένες Φωτογραφίσεις.

Αν θέλετε να είστε κι εσείς Δυστιχισμένες ... Κοπιάρετε Ελεύθερα !!!

και όπως λέει και ο Στριφνός Μπέζος ( κατά τα Σόσιαλ ... για μένα είναι Ρισπέκτ ) ... ότι Προβάλεται ... βλέπεται από αυτούς-ες που είναι Ακτιβώς το ίδιο ! 

Ακριβώς το ίδιο ! Καρμπόν ... Κόπια ... αλλά κακής Ποιότητας !!! 

------------------DSV ----------- 

Καρφώστε με Ελεύθερα !!! και Σταυρώστε με ... αν και Πέρασε το Πάσκα !!! 




Ο "μισογύνης" Πικάσο κινδυνεύει να γίνει cancel

Νίκος Καζαντζάκης: Υμνητής της Γυναίκας ή Μισογύνης;

Αλλά θα βάλω την Φωτό που δημοσίευσε η Ίδια Σ.Μ. για να μπερδέψω ... την οποία την Λατρεύω και Θαμάζω την δουλειά της στο YT που η ΙΔΙΑ τα χώνει στις γυναίκες για το BS. 











Δεν υπάρχουν σχόλια: