********* ********************** DSV Blog: ΛΟΥΚΕΤΟ ... ΛΑΜΟΓΙΑ ... ΛΟΥΚΕΤΟ !!! Τα 300% κέρδος που μας πέρνατε τόσα χρόνια για να κάνετε γούστα και Χλιδές τελιώσανε ε ??? Λ Ο Υ Κ Ε Τ Ο Ο Ο !!!

Δευτέρα, Μαΐου 08, 2023

ΛΟΥΚΕΤΟ ... ΛΑΜΟΓΙΑ ... ΛΟΥΚΕΤΟ !!! Τα 300% κέρδος που μας πέρνατε τόσα χρόνια για να κάνετε γούστα και Χλιδές τελιώσανε ε ??? Λ Ο Υ Κ Ε Τ Ο Ο Ο !!!

 



Ο Ορισμός του Μάρκετινγκ στην ...

 ΚωλοΕλλάδαΠορνηΤωνΒρυξελλωνΠουΣταΛιμανιαΠαίρνεται ! 


Μου είπανε να σπουδάσω MARKET IN G για να βρω σίγουρα δουλειά αλλά Ψέμματα.Δεν μου είπανε ότι το G περισεύει. Και φίλησα Κατουρημένες ποδιές βουλευτών για να γίνω Ταμίας-κολλημοτιμές-χαμαλο-σφουγαρίζουσα ! 

Ο Όρος του marketing στον ΒΟΛΟ ή Market με Γερούνδιο !


Αρε βλαμμένα Αμόρφωτα Εμποράκια που μας βάζετε 300% κέρδος τόσα χρόνια και έχετε κάνει Πολυκατοικίες !Βαράτε Μύγες τώρα και βάλτε Λουκέτα μην σας κλέψουν το Εμπόρευμα ...Γιατί ... το ξέρουμε ... ΚΟΥΛΗ πάλι θα ψηφίσετε ! 

Να ΚΟΥΛαθεί το χεράκι σας ... αλλά μετά πως θα βαράτε τις Μύγες ! Και είχα βγει στο Κουρμπέτι πριν 3 - 4 χρόνια να πιάσω ορισμένους για να τους κάνω Ι-Σοπ. και μου λέγανε Ι-Χαααα ... σούζα τ Αλογάκκκ.. !Ευτυχώς που έπεσα πάνω σε ένα δυσάρεστο γεγονός ... ( Θάνατος ενός Φίλου μου και Συμμαθητή που είχε Κατάστημα Τσαντών ) και ξενέρωσα και σταμάτησα ...

Αρε Ιλέγκαντελ... Ευτυχώς που έκανα μια γύρα σήμερα και είδα τι σημαίνει Βόλος και κάθε Επαρχία.Ούτε Μονόστηλο διαφήμιση. Δεν δίνουν ΟΥΤΕ Σεντ. Μάι Άιλαντ Φίλε ... ή στο ΝΥ-Αιλαντ. Εδώ είναι Σκατοφάρα και ΣκατοΧώρα !

Παράδειγμα άλλο πιο ντρανταχτό. 22 Δελεμβρίου είχα πάει Λαική και ένας γνωστός μου έμπορος  κλάφτηκε ότι ΟΛΟΙ οι γνωστοί που πέρασαν κανένας δεν αγόρασε κάλτσες για να μπορέσει να πάρει το Αμάξι του από το Συνεργείο. Ήθελε 60 ευρώ. Αμέσως έβαλα το χέρι στην Τσέπη ... είχα 40 και του είπα να περάσει μετά από το σπίτι να πάρει τα άλλα 20. Και τι μου λέει ? Ε πήγαινε φέρτα μωρέ ... που να περνάω εγώ ? Πήγα και τα έφερα. 

Περάσανε 5 μήνες και δεν του ζήτησα Σάλιο. Πήγα την περασμένη Τετάρτη που γίνεται η Λαική στην γειτονιά μας και μου έδειξε ότι είχε ένα Ευρώ όλο κι όλο. Δεν μίλησα ... Σήμερα τον πήρα στο Τηλέφωνο και μου είπε ότι έχει Μηδέν Ευρώ.  "Καλά ρε Αντρέα ... Είπες θα μου τα δώσεις σε έναν Μήνα και περάσανε 5 και τίποτα ? Μισό ευρώ να έβαζες στην Άκρη την μέρα ... θα τα μάζευες και με το παραπάνω. Εσένα σε έσωσα και είχες αυτοκίνητο στις γιορτές ... αλλά εγώ εδώ και 3 μέρες το πάω ποδαράτο ή με το ποδήλατο επειδή δεν έχω αυτά τα 60 να πληρώσω την Ασφάλεια !" Και μου λέει " Εσύ δεν μου πες ότι για την Ψυχή τους Πατέρα σου και της Μάνας σου για τα χρόνια του ΠΑΣΟΚ που ήμασταν μαζί ότι μου τα έδωσες???". Ναι του λέω ... ΔΕΝ είχα ... Χρωστούσα αλλά για να μην μείνεις Μέρες Γιορτινές σου έδωσα 60. Αυτή η Πράξη ήταν για την Ψυχή των Δικών μου ... ΌΧΙ να σου ΧΑΡΙΣΩ 60 ευρώ. Κι εγώ πως θα ζήσω με 500  που παίρνω τον Μήνα ??? Έλεος.". Με τα πολλά και επειδή δεν έχω ούτε 5 ευρώ ( γιατί περιμένω να Πληρωθώ από τον Μαλάκα τον Μητσοτάκη Γ@μιέσαι ... εναν Μήνα και ακόμα να μας βάλει τα 1000 του Βάουτσερ !) πήρα το ποδήλατο και πήγα Ανηφόρα για να μου δώσει 10 ευρώ για να μπορέσω να πάρω τροφή για τα γατάκια. Εμένα δεν με νοιάζει. Αλλά οι ψυχούλες γιατί να πεινάνε και είναι και Νεογένητα !???

Και να Φανταστείτε είναι ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ των Μικροπωλητών. Καλός ΠΑΠΑΡΟΠΑΣΟΚΑΣ !

Αρε ΠΑΤΕΡΑ ... Έδεινες παντού για το ΠΑΣΟΚ ... αλλά ευτυχώς πέθανες και δεν βλέποεις που κατέληξε.ΛΑΜΟΓΙΑ ... ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ και ΨΕΥΤΕΣ ! 

ΛΟΥΚΕΤΟ ... ΛΑΜΟΓΙΑ ...

ΛΟΥΚΕΤΟ !!! ΜΠΑΣΤΑΡΔΙΑ ! 

Η μανά σου η Ελλάς έγινε πόρνη
στου κόσμου τα λιμάνια παίρνεται
νταβατζήδες εραστές τη φτύνουν όλοι
κι εκεί που σαν χιόνι στον ήλιο έλαμπε
αλκοολικιά το βλέμμα σου θυμάται και τρελαίνεται
... 
Κι εγώ είμαι εδώ γιος της μπάσταρδος
την βλέπω να πονά να χαροπαλεύει
το χέρι της δίνω μ' αυτή κρατά μαχαίρι
Καλέ μου μπάσταρδε ήρωα κι εσύ μην την πιστεύεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: