********* ********************** DSV Blog: Άλλαξα ... λίγο το Όνομα του Blog ... από Dimitrios Sokratous Valatsos ( DSV ) ... σε Dimitrios Sokratous Vaia ... για να είμαστε ΟΛΟΙ μαζί ...

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 30, 2023

Άλλαξα ... λίγο το Όνομα του Blog ... από Dimitrios Sokratous Valatsos ( DSV ) ... σε Dimitrios Sokratous Vaia ... για να είμαστε ΟΛΟΙ μαζί ...

Πήγε η Θεωχ/να να δει το ΔΙΚΟ της σπίτι ... μην και χασει κανα ευρώ από την Περιουσία ... ΚΑΙ επειδή πέρασε μπροστά από το σπίτι μου, για να Μπανίσει σαν κανονικός Μπανιστιρτζής ... για ΚΑΚΗ της τύχη ... έπεσε πάνω μου γιατί 3 μέρες τώρα ... είμαι Πάντα έξω !!! 

Ξαπλώνω 20 λεπτά ... Ξανασηκώνομαι ! Πάλι βρέχω ... 

Έχω Ξυπνητήρι ... Κουνούπια Μύγες και Σφήκες ... Μετά τα 20 λεπτά αν το νερό δεν περνάει από την αποχέτευση ... αρχίζουν τα πετούμενα ... Περιμένουμε Φίδια ... και Ποντίκια ... Τι ? Νομίζετε ότι Τελειώσαμε ???

Νομίζετε δεν ξέρω ότι θα πέσει ΟΛΟ το ταβάνι σιγά σιγά ??? ... Η ότι η Αυλή ίσως ανοίξει τρύπα στον Παλιό Βόθρο ? Και είναι και 3 μέτρα ... Αν ανοίξει και με ρουφήξει ... πάει ... Τελείωσα. Γι αυτό και δεν απλώνω στην Αυλή ... γιατί φοβάμαι για Καθίζηση !!!

Αλλά ρε ... Το Σπίτι του Σωκράτη και της Βάγιας .. παθαίνει τίποτα ??? Οι άνθρωποι από το78 ... κάθε ώρα που δεν είχαν άλλη υποχρέωση ( Εργασία .. παιδιά ... φαγητό ... κλπ ) ... το συντηρούσαν ΟΛΗ την Μέρα ... Η Μάνα μου Καθάριζε τα Πάντα ... και ο Πατέρας μου Υδραυλικά ... Ηλεκτρολογικά ... τα Πάντα.

ΣΠΑΝΙΑ πληρώναμε Μάστορα ... Σπάνια ! ΚΑΙ ευτυχώς πήρα και από τον Έναν και από τον Άλλον ... και ΜΟΝΟΣ μου πλέον ... το σπίτι το έχω έτσι ώστε ούτε με τον Ντάνιελ ... ούτε με τον άλλο Μαλάκα τον Χθεσινό ... έπαθε τίποτα ... ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ ... Αλλά έδωσα τουλάχιστον 500 ευρώ για εργασίες καθαρισμού της Αυλής και σε δεκάδες απορρυπαντικά ... Ποιος θα μου τα αποζημιώσει ? Δεν περιμένω τίποτα ...

Ας είναι καλά ο Φίλος μου ο Π.Μ. που από την πρώτη Μέρα που ήρθα στον Βόλο ... είναι για μένα Τράπεζα ... Μου δίνει ( είπε δεν θα μου λες τι τα θες ... Θα λες πόσα ) ... όσο πιο λίγα μπορώ να του πώ ... γιατί ντρέπομαι να του χρωστάω πολλά ... αλλά είναι πάνω από 5000 euros, 20 χρόνια τώρα ... 

1000 τον πρώτο χρόνο και ενώ ήταν να τα γυρίσω σε έναν Χρόνο ... τα γύρισα σε 4. Ε και ? Ήξερα ότι και αργότερα να τα δινα ... δεν είχε θέμα ... Τα είχαμε κουβεντιάσει και Συμφωνήσει ... Αυτός μου δωσε για να πάρω Υπολογιστή - Ψυγείο - να φτιάξω το σπίτι ( μου δωσε το 2005 που ήρθα 1000 ευρώ Μπαμ ... στο χέρι ) ... και του χρωστάω 600 ευρώ ... από τις καταστροφές ... και μόλις πάρουμε την αποζημίωση από την Κυβέρνηση ( Αχαχχαχαχχαα Πως τα λέω έτσι τα αστεία ο γαμάτος ) ξέρει ότι θα πάρει και το τελευταίο Ευρώ. 

Αν δεν ήταν όμως ο Π.... η Ζ... ο Α... πως ? Γιατί η Ζ ... είναι η 2η Τράπεζα μου ... και ο Α .. η Τρίτη .. Αυτούς οκ .. παίρνω π.χ. 20 του μηνός και 30 που πληρώνομαι ΑΝ και ΜΟΝΟ έχω ( όπως μου λένε ) τα επιστρέφω... ΠΑΝΤΑ έχω όμως ... Πάντα ... Και αν μετά μείνω ... πάλι ξανά και Loop Ατέρμωνο.

ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΔΩΣΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ... ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ... ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΑ ΚΑΙ ΈΒΛΕΠΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΠΝΙΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΈΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΟΦΑΣ ... ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ... Α ΡΕ ΠΑΤΕΡΑ ... ΕΡΓΑΤΗΣ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΝΟΙΚΟΚΟΙΡΑ ... ΚΑΙ ΧΤΙΣΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΑΞΙΑΣ 300.000 ΕΥΡΩ !!! ΓΙΑ 12 ΡΙΧΤΕΡ ΣΕΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑ 5 ΟΡΟΦΩΝ. ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΑΣΑΝΣΕΡ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ... ΑΡΑ ΤΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΉ ? ... ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ 81 ΠΟΥ ΟΛΑ ΠΑΘΑΝΕ ΖΗΜΙΕΣ ... ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΟΥΤΕ ΡΩΓΜΗ ! ΚΑΙ ΛΕΩ ΑΛΗΘΕΙΑ !!! 


ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .... 

Πατέρα και Μανούλα μου ... 

ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ !!! 






Δεν υπάρχουν σχόλια: