********* ********************** DSV Blog: Οι Βιαστές βλέπουν από το Φβ τα μικρά παιδιά για να τα εντοπίσουν για Απαγωγή !!! ...

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 26, 2023

Οι Βιαστές βλέπουν από το Φβ τα μικρά παιδιά για να τα εντοπίσουν για Απαγωγή !!! ...

 

Τελικά ξέρω γιατί αυτή και άλλες 10 αναρτήσεις έχουν τα πιο πολλά Βιουζ ... 

Γιατί με Αναγκάζει η Κοινωνία να τα βάζω και να τα ξαναβάζω ... γιατί Δυστυχώς λίγοι βλέπουν ... Οι υπόλοιποι Απλά κοιτάζουν ! Απλά ... Μόνο τα γούστα οι σέλφι και κανα γ@μήσι τους νοιάζει ... 

Και μη νομίζετε .. οι πιο πολλές Ψόφιες Θεές και λοιπά και χείλια Ντακ ... και τούρλα ο Κώλος .. κάνουν Σεξ μόνο και μόνο για την Κάμερα ... Έχουν Εθιστεί τόσο στην κάμερα οι Γυναίκες σήμερα που αν δεν βγάλουν ρόγα ... χειλάρες .. βυζάρες .. Ξέκωλα μαγιό και τέτοια .. δεν καυλώνουν ... ποτέ !

Ρε τι πάθαμε και έχουμε πείξει στις Λάσπες εδώ στον Βόλο ... 

Ρε γμτ μου ... 


Οι Βιαστές βλέπουν από το Φβ τα μικρά παιδιά για να τα εντοπίσουν για Απαγωγή !!!




Έρευνα – Παιδοφιλία στο facebook. Παραδείγματα και οδηγίες προφύλαξης

24 Μαρτίου 2017

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 7 έτη.

Αυτή τη στιγμή οι ενεργοί λογαριασμοί στο Facebook από Έλληνες χρήστες ανέρχονται σε περίπου 7 εκατ. Αυτό δεν σημαίνει ότι 7 εκατ. Έλληνες χρησιμοποιούν το Facebook, πολύ απλά γιατί δεν είναι και λίγοι εκείνοι που έχουν πολλαπλούς λογαριασμούς. Έρευνα που έγινε το 2015 σε μαθητές ηλικίας 11 – 12 ετών στην περιοχή της Αττικής, επιβεβαιώνει πως τα σημερινά παιδιά ξέρουν πολλά περισσότερα για τη τεχνολογία από τους γονείς τους, και πως χρησιμοποιούν το facebook αφού υπάρχουν περιπτώσεις παιδιών που διατηρούν προφίλ από την ηλικία των έξι ετών, προφανώς με δηλωμένη ψευδή ηλικία, δεδομένου ότι η χρήση στους ανηλίκους κάτω των 12 ετών απαγορεύεται.

Σκοπός της παρούσας έρευνας δεν είναι η δαιμονοποίηση των social media και του διαδικτύου γενικότερα, αλλά η παρουσίαση των κινδύνων που ελλοχεύουν όταν η χρήση τους γίνεται χωρίς γονική επίβλεψη.

Προειδοποιούμε, πιθανότατα κάποια από τα παρακάτω στοιχεία ίσως σας σοκάρουν.

Τα αποκόμματα φωτογραφιών που παραθέτουμε ανήκουν σε ανήλικα κορίτσια από Ελλάδα.

Σε σχετικές αναζητήσεις μας στο Facebook, έχουμε συναντήσει δεκάδες άτομα που έχουν επιδείξει παιδοφιλική συμπεριφορά. Ακόμη χειρότερα, το Facebook, επιτρέπει την ύπαρξη ομάδων και σελίδων που είναι έτσι φτιαγμένες για να προσελκύουν ανήλικους. Μια χαρακτηριστική σελίδα (που πλέον έχει κατέβει) και δεν κρατούσε ούτε τα προσχήματα είχε τίτλο »Mas aresoun oi mikres». Εδώ, τα μέλη ανεβάζαν ότι ήθελαν και δεν ήταν λίγοι αυτοί που δε διστάζουν να ανεβάσουν «κλεμμένες» φωτογραφίες ανηλίκων κοριτσιών. 

Για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε την έρευνά μας και επειδή η ομάδα ήταν κλειστή, προκειμένου να διεισδύσουμε, φτιάξαμε εικονικό προφίλ. Οι εικόνες που σας παραθέτουμε πιο κάτω, είναι ενδεικτικές. Από εκεί και πέρα, διάφορα γκρουπ με ονομασίες όπως +1 και~.^ κάνω:* αδδ<3, ο_Ο μονο αδδ ADD*.*ΕΓΓΡΑΦΕΣ<ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ^.^, συνήθως κρύβουν κάτι περισσότερο, διότι κάποια από αυτά είναι φτιαγμένα από ενήλικες και σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να προσελκύουν ανήλικους. (Τα παραπάνω ονόματα των γκρουπ είναι ενδεικτικά).

  

Αξίζει να σημειωθεί πως το θράσος των ατόμων που επιδεικνύουν παιδοφιλική συμπεριφορά, ξεπερνά κάθε λογική. Ακολουθούν αποσπάσματα διαλόγων (εικονικής) 14χρονης με ενήλικες (Παρατήρηση: Η «14χρονη» δεν επέδειξε καθόλου προκλητική συμπεριφορά που θα μπορούσε να «δικαιολογήσει» αυτά που ακολουθούν).

1η περίπτωση (50χρονος)

2η περίπτωση (ζευγάρι)

 

 

3η περίπτωση (34χρονος)

 

4η περίπτωση (36χρονος)

5η περίπτωση (25χρονος)


Δεν υπάρχουν σχόλια: