********* ********************** DSV Blog: Κι εσείς Συνεχίστε να Ψηφίζετε τους Νταβατζίδες μας που μας Γ@μάνε χωρίς Σάλιο και δεν έχουμε ούτε μια ΜΕΘ ... Και κάνουν και περικοπές στον Νέο Προυπολογισμό στην Υγεία εν μέσω Πανδημίας ... Αλλά όμως αυξάνουν τρελά .. την Αστυνομία και τα περιπολικά .. παίρνουν 4000 Παπάδες ... Ε ποιος θα κάνει τα Μνημόσυνα μωρέ με τόσους που πεθαίνουν ??? Δεν Επαρκούν !!!

Σάββατο, Δεκεμβρίου 18, 2021

Κι εσείς Συνεχίστε να Ψηφίζετε τους Νταβατζίδες μας που μας Γ@μάνε χωρίς Σάλιο και δεν έχουμε ούτε μια ΜΕΘ ... Και κάνουν και περικοπές στον Νέο Προυπολογισμό στην Υγεία εν μέσω Πανδημίας ... Αλλά όμως αυξάνουν τρελά .. την Αστυνομία και τα περιπολικά .. παίρνουν 4000 Παπάδες ... Ε ποιος θα κάνει τα Μνημόσυνα μωρέ με τόσους που πεθαίνουν ??? Δεν Επαρκούν !!!




1992 και πολλά χρόνια Αργότερα ...

Που πας ξάδερφε ???... Να πάω Φαί στους Ρουμάνους... Α εσύ τους Ταίζεις ? Ε ναι ήταν μέσα στην Συμφωνία .. τους χάρισα και μένουν στο Σπιτάκι που έχω για την Μπομπίνα ... για να μην βρέχονται τουλάχιστον και να μην κρυώνουν πολύ ... Τους πάω κουβέρτες ... κανα Αερόθερμο ... και βοηθάω όσο μπορώ ... !

Που μένουν ????? ρώτησα με το Στόμα Ανοιχτό ...

Αυτή η εικόνα είναι Μεγαλεία μπροστά σε αυτά που είχα αντικρίσει ... Άπλυτοι για μήνες ... Σε ένα πέτρινο ... και με τσιμεντόλιθα γυμνά χωρίς μόνωση .. μένανε 10 μέσα ... και με μια λάμπα .. Μετά βάλανε και τηλεόραση .. ε και κάπως ...

Τρώγανε μισοί μισοί γιατί δεν χωρούσαν όλοι μέσα ... και η συνέχεια είναι Γνωστή σε Όλους μας !!!

Και το 2021 είδαμε όλοι την Πυροσβεστική της Ρουμανίας και μείναμε όλοι με το στόμα Ανοιχτό ...

 


 Τουλάχιστον 15 χρόνια μπροστά από μας οι Κωλορουμάνοι που τους λέγανε ...

και για να σας Τσιγκλήσω ακόμα περισσότερο ... Έχετε πάει στην Αλβανία να δείτε ??? .. Εγώ είδα το Σπίτι της Οικιακής Βοηθού που έχουμε στην Αλβανία μέσω Skype ... και έπαθα Λαλα !!! Ε βέβαια Έφτιαξαν εκεί το σπίτι με 50.000 ευρώ ... που εδώ θέλουμε 150.000 για να κάνουμε κάτι Αντίστοιχο !

Σε λίγο θα με παίρνει αυτή να καθαρίζω το σπίτι της !!!


Κι εσείς Συνεχίστε να Ψηφίζετε τους Νταβατζίδες μας που μας Γ@μάνε χωρίς Σάλιο και δεν έχουμε ούτε μια ΜΕΘ ... Και κάνουν και περικοπές στον Νέο Προυπολογισμό στην Υγεία εν μέσω Πανδημίας ...

Αλλά όμως αυξάνουν τρελά .. την Αστυνομία και τα περιπολικά .. παίρνουν 4000 Παπάδες ... Ε ποιος θα κάνει τα Μνημόσυνα μωρέ με τόσους που πεθαίνουν ??? Δεν Επαρκούν !!!

 

Έτοιμη η Πίστα F1 στην Ρουμανία .. Δεν ξέρω κιόλας αν έχει μπει στο Καλεντάρι !!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: