********* ********************** DSV Blog: Χωρίς Λόγια ... Μόνο Σιγή και Συμπόνια ... Καλύτερα Νεκρός σαν τον Τρ... παρά έτσι για χρόνια ... Τουλάχιστον θα Φύγω Λέυτερος ... όπως και ο Τρ. ! Προσοχή : Το βίντεο δεν είναι για Ευαίσθητους !!!

Τρίτη, Δεκεμβρίου 14, 2021

Χωρίς Λόγια ... Μόνο Σιγή και Συμπόνια ... Καλύτερα Νεκρός σαν τον Τρ... παρά έτσι για χρόνια ... Τουλάχιστον θα Φύγω Λέυτερος ... όπως και ο Τρ. ! Προσοχή : Το βίντεο δεν είναι για Ευαίσθητους !!!




 Όχι Όχι ,... Δεν θα πω από που το πήρα το κείμενο ... Όποιος UNgau θέλει ... ας το ψάξει ... Γιατί όλοι που λένε ότι ξέρουν άρα θα ξέρουν πολύ καλά που να ψάξουν ... 


"Η μυοκαρδίτιδα είναι φλεγμονή στην καρδιά. Κατά κανόνα προκαλείται από λοιμώξεις ή/και από φλεγμονή που προκαλεί ιός. Τα περιστατικά μετά τον εμβολιασμό για τον κορωνοϊό παρατηρούνται κυρίως σε αγόρια και νεαρούς άνδρες.

Μετά τη δεύτερη δόση

Για να διερευνήσουν καλύτερα το πρόβλημα, οι επιστήμονες εξέτασαν όλα τα περιστατικά μυοκαρδίτιδας που εκδηλώθηκαν μέσα σε έναν μήνα από τον εμβολιασμό κατά της COVID-19. Ένας από τους 139 ασθενείς τους έπαθε δύο φορές μυοκαρδίτιδα, καθώς προχώρησε στη δεύτερη δόση παρότι νόσησε στην πρώτη.

Οι 49 από τους ασθενείς (το 35%) είχαν επιβεβαιωμένη μυοκαρδίτιδα, βάσει των συμπτωμάτων και των αποτελεσμάτων στις εξετάσεις τους. Οι υπόλοιποι είχαν πιθανή. Ωστόσο οι γιατροί δεν τους έκαναν βιοψία μυοκαρδίου για να το επιβεβαιώσουν.


Αρκετοί από τους ασθενείς είχαν και ιστορικό COVID-19. Το 91% ήταν αγόρια και νεαροί άνδρες. Το σχεδόν 98% είχαν κάνει εμβόλιο mRNA (οι περισσότεροι της Pfizer, αλλά πέντε είχαν κάνει της Moderna). Το 92% των περιστατικών μυοκαρδίτιδας εκδηλώθηκε μετά τη δεύτερη δόση."



Δεν υπάρχουν σχόλια: