********* ********************** DSV Blog: Για τους Ανεγκέφαλους αυτή η Ανάρτηση και Μόνο !!! Αν μπεις στην Κλίνη της Εντατικής ... τότε ...

Τρίτη, Δεκεμβρίου 14, 2021

Για τους Ανεγκέφαλους αυτή η Ανάρτηση και Μόνο !!! Αν μπεις στην Κλίνη της Εντατικής ... τότε ...

Πριν βγάλετε την Χολή σας Μπολιασμένα Καριόλια ... με τον Τράγκα ... θυμηθείτε λίγοο ... Ελλάχισταα ... τον ΦΙΛΟ του και ΕΧΘΡΟ του Κακαουνάκη ... Ήταν και οι δύο ΠΟΛΥ Ακραίοι ... Επειδή τότε ήμουν Υπεύθυνος Κυκλοφορίας στην Ε ... ο Ένας έβαζε στον Άλλον Βόμβες και Παγίδες για 10 φύλλα παραπάνω οι παρακάτω ... Κονταροχτυπήθηκαν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ... Αλλά υπήρχε και Κάποιος Σεβασμός ... Του Αντιπάλου ... Του "Εχθρού".


Πήγε για Χειρουργείο Πανεύκολο Ρουτίνας. ΔΕΝ είχε προβλήματα Υγείας ( Φανερά τουλάχιστον ) ... και Πέθανε σε ώρες ...

Εκεί ??? Ποιος Κόβιντ ήτανε ???

Θυμόμαστε ΟΛΟΙ ότι ήταν στο ίδιο κανάλι ... Δεξιό και Αριστερό Παράθυρο του Χατζ ... Δείτε το Βίντεο και να Θυμηθείτε !!!
 
Το τελευταίο μου Σχόλιο ... Αν μπεις στην Κλίνη της Εντατικής ... τότε είναι 50 - 50 ... "αδερφός" μου ήταν τυχερός γιατί Έπαθε Θρόμβωση ... και ετοιμάζονταν ( όσοι το ήξεραν ) ... ρούχα και άλλα ... για το αν δεν θα την έβγαζε Καθαρή ... Και ο αδερφός ήταν Αδύνατος Γυμνασμένος Κάργα ... 38 χρόνων ... αλλά κάπνιζε πολύ ( Ναι από εκεί η Θρόμβωση ). Άραζε μετά το σπάσιμο του Ποδιού ... του φιαχνε η Μάνα μου Φραπέ 2 Κουταλιές βαρβάτες ... και μέχρι να τον τελειώσει έκανε και 10 τσιγάρα .. και πάνω ...

Ε .. πως να μην πάθει Θρόμβωση ... Γι αυτό έτρεξε και έκανε το Εμβόλιο γιατί ΑΝ ξανάμπαινε στην ΜΕΘ ... χμμμ θα την γλύτωνε για 2η φορά ??? Συμπεράσματα Δικά σας ... Πάντως του τα χωσα όταν είδα στο Ιντερνετ ΒΙΝΤΕΟ με όλη την Διαδικασία του Εμβολίου ... "Βάλε ρε Παπάρα .. βίντεο .. αν πας για Κωλονοσκόποιση ... Βλήμμα" ... Κάπως έτσι δλδ αλλά μπορεί και πιο Σκληρά !!! Από Μικροί έβριζε ο ένας τον άλλων για την ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ Στάση και Σκέψη Ζωής !!!

Μούχλα.. με έλεγε αυτός ... Τρεις Λαλούν ... και πέντε ... δέκα Χορεύουν από πίσω ... του λεγα εγώ .. Έντεχνο με τα κλάμματα και τα ποιήματα και και και ... με λεγε αυτός ... Μικροαστέ του λεγα εγώ με την Λάμψη .. τον Θεοχάρη ( Αστυνόμο ) ... και τα Γκανν Γκανν Γκάννν ... Αχουχουχα Τραγούδια !

Όσον Αφορά όμως την Ξένη Μουσική ... ήμασταν ταμάμ ... 100% ... Ευτυχώς και πέρναμε μισά μισά τα CD και τα έγραφε και ο άλλος ... !!! Και πηγαίναμε σε όλες τις Χέβι Μέταλ Συναυλίες ... Ααα  πήγαμε και Πυξ Λαξ ... αλλά μέχρι εκεί ... Αρβανιτάκη δεν ήθελε με τίποτα και εγώ πήγαινα σε όλες ... αλλά ...

ΚΑΤΣΙΜΙΧΑΙΟΥΣ όμως .. Έρωτας από το 85 με το Ρίτα Ριτάκι και των Δύο ... και πηγαίναμε σε όλες τις Συναυλίες ... της Αθήνας .. του Βόλου ... και τελειώναμε στον Λυκαβητό !!!
 
( Κοίτα ρε ... Από που ξεκίνησα ... και που έφτασα )
 
Για τους Ανεγκέφαλους αυτή η Ανάρτηση και Μόνο !!!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: