********* ********************** DSV Blog: Ε Λ Ε Ο Σ ... ΤΕΛΟΣ ... Την Κυριακή Ψηφίζουμε και εμείς Αδιαφορία και Μαυρίλα στην Κάλπη !!! ...

Τρίτη, Οκτωβρίου 03, 2023

Ε Λ Ε Ο Σ ... ΤΕΛΟΣ ... Την Κυριακή Ψηφίζουμε και εμείς Αδιαφορία και Μαυρίλα στην Κάλπη !!! ...

 



Ο Κασελάκης φαίνεται σωστός σε ότι λέει ... αλλά χμμμ δεν πολυψήνομαι γιατί είναι πολύ Μαρκετίστηκα όλα όσα κάνει ... Αν ο Μπέος τα κάνει όλα για την Κάμερα ... αυτός και ο ράφτης ... θα δώσουν και την Ψυχή τους στον Διάολο για ένα πλάνο ... Αλλά ποιος μπορεί να διαφωνήσει μαζί του όταν λέει " Η εικόνα είναι σοκαριστική, άφησαν τους πολίτες στη μοίρα τους..."  ??? 

Αχιλλέως & Λ. Βύρωνος ...3 στενά κάτω από τον Κραυσίδωνα.
Χάρτης περιοχής τ.κ. 38333 

Προσωπικά θα γινόμουν Θυσία για να φάω εγώ μια φάπα από τον Μπέο ... ΑΝ ... ερχόταν βοήθεια ... και ΕΝΑ όχι πολλά ... κλιμάκιο για να δει τι ζημιές έχουμε πάθει και μας δώσει τουλάχιστον τα πρώτα έξοδα. Προσωπικά και πάλι ... έχω ξοδέψει πάνω από 1000 ευρώ για καινούριο Ψυγείο ... για Νερά ... για Απορυπαντικά και και και ... και έχω ΜΟΝΟ 40 ευρώ μέχρι το τέλος του Μήνα ... και χρωστάω ήδη 700 (πως θα έπαιρνα το Ψυγείο και πως θα Έφτιαχνα το Αυτοκίνητο που έβγαλε πολλές Ζημιές ??? ).

Αχιλλέως & Λ. Βύρωνος ...3 στενά κάτω από τον Κραυσίδωνα.

Και ενώ έλεγα Μπέος και ξερό Ψωμί ... και θα Ψήφιζα τον Φίλο μου και πολύ καλό παιδί Άρη Σαββάκη ... μετά τον Ελία ... δεν ... Και είχα πείσει πολλούς να ψηφίσουν τον Μπέο ... τώρα λέω Στοπ. Σταματάω και την Εθελοντική μου Προσφορά ... και δηλώνω ότι ΘΑ Καταψηφίσω τον Αχιλέα και τον Άρη !

Προσωπικά και πάλι ... ΔΕΝ κατανοώ ... γιατί ενώ είμαστε κάτω από το ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ του Μεγαλύτερου Προβλήματος ... ( Περιοχή Κραυσίδωνα )  δεν έχει έρθει ούτε Κλητήρας να μας αφήσει ένα μπουκαλάκι νερό. ΤΙΠΟΤΑ ... Εντελώς Απάθεια και Αδιαφορία ... 

Γιατί Άρη ? Γιατί Αχιλλέα ? Γιατί γαμώ το Κερατό μου ενώ τα πηγαίνατε τόσο καλά ... Αφήσατε την περιοχή Κραυσίδωνα στην Τύχηξ του ... Ο Κραυσίδωνας είναι 4 μέτρα Βάθος ... Πριν τον Ελία 0,5 μέτρα ... Γι αυτό και με το 1/10 νερού ... πάθαμε τις 2πλές και 3πλές ζημιές από τον Ντάνιελ. Δεν υθπήρξε έστω ένα αυτοκίνητο να μην έχει Λάσπες ... και κανένα δεν πήγε στο λασπωμένο χωράφι ... Αυτές τις ζημιές ΠΟΙΟΣ και ΠΟΤΕ θα τις δει ?

Αχιλλέως & Λ. Βύρωνος ...3 στενά κάτω από τον Κραυσίδωνα.

Αχιλλέως & Λ. Βύρωνος ...3 στενά κάτω από τον Κραυσίδωνα.
Στο τέλος του δρόμου μετά τα δέντρα ο Κραυσίδωνας ...


Τ Ε Λ Ο Σ   ! 

Την Κυριακή Ψηφίζουμε και εμείς Αδιαφορία και Μαυρίλα στην Κάλπη !!!  

Η Λάσπη μας θα γίνει Λασπερό Ποτάμι που θα Πνίξει όλους τους Αδιάφορους !!! 


Δηλώσεις Κασελάκη ... 

«Να απλώσουμε ένα χέρι βοηθείας», υπογράμμισε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας από τον πολύπαθο Βόλο.

«Η εικόνα είναι σοκαριστική, άφησαν τους πολίτες στη μοίρα τους. Να απλώσουμε ένα χέρι βοηθείας προς τους πληγέντες», ανέφερε ο επικεφαλής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Στέφανος Κασσελάκης, μιλώντας από τον πολύπαθο Βόλο, με τον Πρόεδρο της κοινοβουλευτικής ομάδας, Σωκράτη Φάμελλο, να βρίσκεται στο πλάι του.

Τον Στέφανο Κασσελάκη υποδέχθηκαν ο βουλευτής Μαγνησίας, Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος και η πρώην Υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Όταν έφθασε στην γέφυρα του χειμάρρου Κραυσίδωνα, συναντήθηκε με την Επιτροπή Αγώνα Πολιτών κατά της καύσης Σκουπιδιών. Μόλις είδε τα μέλη της, ζήτησε αμέσως να συνομιλήσει μαζί τους –μακριά από τις κάμερες– για το μεγάλο θέμα της καύσης σκουπιδιών στον Βόλο. «Θέλω να έρθετε στο γραφείο μου. Το ζήτημα “καίει”. Την επόμενη εβδομάδα, έχουμε συνάντηση», υπογράμμισε ο Στέφανος Κασσελάκης προς τα μέλη της Επιτροπής.



Δεν υπάρχουν σχόλια: