********* ********************** DSV Blog: Όταν τα Πονήματά μου τα λες .. μισογύνικα, σεξιστικά, εκδικητικά και ότι με βλέπεις σαν αυτόκλητο δικαστή που ειλικρινά έχασες πάσα ιδέα.... το Π@υτανάκι με τις Βυζάρες έξω ... δεν είναι λίγο ???

Τετάρτη, Αυγούστου 19, 2020

Όταν τα Πονήματά μου τα λες .. μισογύνικα, σεξιστικά, εκδικητικά και ότι με βλέπεις σαν αυτόκλητο δικαστή που ειλικρινά έχασες πάσα ιδέα.... το Π@υτανάκι με τις Βυζάρες έξω ... δεν είναι λίγο ???

Βγάζω στα Μανταλάκια ΜΟΝΟ με Copy Paste ... αυτούσιο και πραγματικό ... Και όποιος νομίζει ότι διαστρευλωνω ... ας μου κάνει Μήνυση !!! 


Επειδή με την πιο πάνω Κυρία μόλις μου είπε ( στο τέλος ) ότι εχει δεσμό ... αποχώρησα γιατί δεν ήθελα να μιλάω με κάποια που είναι είτε σε γάμο είτε σε σχέση τόσο πολύ και να χαχανίζω .. με έψαξε ... να δει ... Είμαι τόσο Ηθικός ? Και με βρήκε Σούπερ Ανήθικο !!! 

Και βγάζω λοιπόν ΜΟΝΟ τα σημερινά ... για να δούμε ποιος είναι ο Εντάξει και ποιος το Λαμόγιο ! 

Και αν έχω προβλήματα Εκβιαστικά ... και τα άλλα τα ... τα ... !!! 

Πως τις καταλαβαίνω όμως γμτ κατευθείαν ποια θα μείνει και ποια θα φύγει ... 

Ξέρετε γιατί φεύγουν Νύχτα κάτι τέτοιες ... Γιατί κάνουν Ασύστολα Αποδοχές για να Καυλαντίζονται και ας είναι με κάποιον Άλλον !!! 

Γι Αυτό !


Χθες μέχρι τέλους μου μιλούσες Γλυκήτατα ... και σήμερα Μπλοκ ???? Και πρέπει να καταλάβω γιατί ? Και Σεβάστηκα την Σχέση σου και σταμάτησα κι εσύ με Μπλόκαρες ? Δλδ αν φερόμουν πολύ άσχημα .. τι θα μου κανες ? Στην Αστυνομία Ηλεκτρονικού Εγκλήματος θα με πήγαινες ? Καλύτερα αυτό παρά το δικό σου το ανεξήγητο ! Να σαι καλά ... και αρκεί το Μπλοκ να έχει κάποιο νόημα ... γιατί αλλιώς ... είναι από Φόβο και Μόνο ! Και ο Φόβος είναι ότι χειρότερο για κάποιον που θέλει τουλάχιστον να φαίνεται ανθρωπάκος.

Vasia Giannoulidou
Διάβασα αρκετά πράγματα που δε μου άρεσαν, τα βρήκα μισογύνικα, σεξιστικά, εκδικητικά και σε είδα σαν αυτόκλητο δικαστή και ειλικρινά έχασα πάσα ιδέα. Δεν τίθεται θέμα φόβου, απλά εγώ με λογικές μίσους και ξεφτυλίσματος γυναικών που έκαναν το λάθος να ανταποκριθούν σε επικοινωνία, δε συμφωνώ και δε συναινώ, ακόμα και αν δεν έγινε κάτι εις βάρος μου ακόμα. Θεωρώ ότι υπήρξα ευγενής, σαφής και κόσμια, ωστόσο δεν έχω εμπιστοσύνη όσον αφορά στο να διαστρεβλωθεί ή να παρερμηνευτεί οτιδήποτε, ως εκ τούτου δεν έχουμε να πούμε κάτι άλλο. Να είσαι καλά κι εσύ.
Μπορείτε τώρα να καλείτε ο ένας τον άλλο και να βλέπετε πληροφορίες, όπως η Ενεργή κατάσταση, και πότε διαβάσατε τα μηνύματα.
Dimitrios
Και επειδή είδες τον εαυτό σου μέσα στις ξεπλυμένες .. φοβήθηκες ότι θα σε βάλω και σένα στα Μανταλάκια !!!
Έτοιμη σε Έχω !

Δεν υπάρχουν σχόλια: