********* ********************** DSV Blog: 2.200 Views τον Μήνα χωρίς να το έχω κάνει ακόμα Επαγγελματικά δεν το λες Καθόλου λίγο ... Αν το κάνω Επαγγελματικά ... ( Από τέλη Ιανουαρίου του 2022 που θα έχω φτιάξει πλήρως το γραφείο μου ) ... πιστεύω οπι θα φτάσω τις 10.000 που χρειάζομαι ... Ευχαριστώ τους ελάχιστους έστω ... που με Στηρίζουνε !!!

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 23, 2021

2.200 Views τον Μήνα χωρίς να το έχω κάνει ακόμα Επαγγελματικά δεν το λες Καθόλου λίγο ... Αν το κάνω Επαγγελματικά ... ( Από τέλη Ιανουαρίου του 2022 που θα έχω φτιάξει πλήρως το γραφείο μου ) ... πιστεύω οπι θα φτάσω τις 10.000 που χρειάζομαι ... Ευχαριστώ τους ελάχιστους έστω ... που με Στηρίζουνε !!!

Η Αλήθεια είναι ότι πρέπει να ξέρεις και λίγα από Σόσιαλ για να κάνεις μια κοινοποίηση για να με στηρίξεις ... Να ξέρεις έστω να πατάς το κόκκινο κουμπί ( δεν ειρωνεύομαι ... αλλά ένας Φίλος μου που άλλα πιο δύσκολα τα παίζει στα Δάχτυλα ... αυτό δεν μπορούσε να το κάνει από το κντ ... Δεν το είχε ξανακάνει ποτέ !!! Ο 10χρονος γιος του το κάνει για Πλάκα ! )

Αν δεν ξέρεις ... πάω Πάσο ... ! 

Άλλο όμως ... δεν Παρακαλάω ... 

Έχω και μία μικρή ... αλλά υπαρκτή Αξιοπρέπεια !!! 


Δεν υπάρχουν σχόλια: