********* ********************** DSV Blog: Οι περισσότεροι θα λέγανε ότι το Άπιαστο ΟΝΕΙΡΟ τους ( άρα και έστω απειροελάχιστη πιθανότητα ) είναι να γίνουν Αστροναύτες ... εγώ θα ήθελα να ζήσω έστω και μία μέρα μπροστά από την Κονσόλα των Στατιστικών ακόμα και της Alpha Tauri ... !

Κυριακή, Δεκεμβρίου 19, 2021

Οι περισσότεροι θα λέγανε ότι το Άπιαστο ΟΝΕΙΡΟ τους ( άρα και έστω απειροελάχιστη πιθανότητα ) είναι να γίνουν Αστροναύτες ... εγώ θα ήθελα να ζήσω έστω και μία μέρα μπροστά από την Κονσόλα των Στατιστικών ακόμα και της Alpha Tauri ... !

 


Για όσους δεν κατάλαβανε ... δεν θέλω σαν τον μισό πλανήτη και να ζήσω το Όνειρο της F1 MONO ... αλλά να κάνω και τα στατιστικά Λάιβ ... Την Ώρα του Αγώνα ... που πρέπει να βάζεις στοιχεί τελευταίας στιγμής για να δεις πότε πρέπει να αλλάξεις λάστιχα και τι είδους ... Θα βρέξει σε ένα λεπτό ή σε 2 ??? Πόσα Κλάσματα θα αργήσει ο Αντίπαλος στο Πιτ ... και και και ... Απλά η Αδρεναλίνη ... δεν υπάρχει εκείνη την στιγμή ... Έχει βγει απ τον Εγκέφαλο ... και έχει πάει πάνω απ το κεφάλι ...Ιδίως αν το Πρωτάθλημα ανατραπεί στον τελευταίο μισό γύρο ... όπως έκανε ο Κορυφαίος για μένα Πιλότος μέχρι στιγμής ... ( Ναι ακόμα και απ τον Σένα ) ... Max Verstapen !!!

Το ίδιο όμως ισχύει και για μια Ήττα όπως αυτή του Hamilton !!! Ακραία Συναισθήματα που άλλοι δεν τα ζούνε ούτε σε 10 ζωές !!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: