********* ********************** DSV Blog: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ .. ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΛΑΟΣ !!! Πείτε το ... Καραφένεστε τι είστε !!!

Τρίτη, Δεκεμβρίου 21, 2021

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ .. ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΛΑΟΣ !!! Πείτε το ... Καραφένεστε τι είστε !!!

 


 

Επειδή ΟΛΟΙ από το Ράδιο Αρβύλα γνωρίζανε για τον Σκύλο ... και δεν το λέγανε γιατί δεν είχαν Απτές Αποδείξεις ... και τώρα τους κατηγορεί η κάθε ... πικραμένη Μαρία ...

.. γιατί όλοι εσείς οι Γκέι οι Κρυφές Αδερφές και οι Λεσβίες δεν τα λέτε χύμα ... και βλέπουμε τον Άλλον με Πορτοκαλί παντελόνι και τον ακούμε να μιλάει ότι τα χάλασε ( ΠΑΛΙ ) με την Γκόμενα που τα χε και δεν πρόλαβε ( ΠΑΛΙ ) να μας την γνωρίσει ???

Είχα κάποια τέτοια περίπτωση ... και κάναμε πολύ παρέα ...Μέχρι που Αναγκάστηκε να μου Αποκαλύψει ότι η Άννα δεν ήταν Άννα ... αλλά Μήτσος ... γιατί θα έπρεπε να με πάει στο σπίτι του και θα το έβλεπα ήθελε δεν ήθελε ... Και μου λέει Φοβισμένος ... "Ξέρω ότι θα με διαγράψεις από Φίλο σου ... αλλά μάθε ότι είμαι Βρωμόπουστα" ... και όταν με είδε να μην ξαφνιάζομαι ... μου λέει .. ρε το ξερες ??? Από την πρώτη μέρα που σε είδα με την βλεφαρίδα κάγκελο .. το Μπορντό το παντελόνι ... και το νύχι ... λαμέ ...

Και του είπα ... "Ντίνε ... από την Πρώτη μέρα σε είχα καταλάβει ... αλλά εσύ δεν ήθελες να μας το παραδεχτείς ... γι αυτό και δεν λέγαμε τίποτα με τον Αδερφό μου ... Δεν θυμάσαι που σε έλεγε Φιλόπουστε επειδή ΤΥΧΑΙΝΕ όλοι οι Φίλοι σου να είναι Γκέι ???  Κι εσύ αντί να παρεξηγηθείς ... γέλαγες και το διασκέδαζες ??? "

Αντε μωρέ μου λέει και τόσα χρόνια το χα Άγχος ...

Να μην το χετε λοιπόν γιατί ξέρουμε ότι ο Μουτσινάς είναι ΚαραΓκέι .. όπως ξέραμε και για τον Καμπουτζίδη πολύ πριν το παραδεχτεί ... Και για τον Σεργουλόπουλο ... τον .. .τον τον τον τον ... και Αυτήν !!! Λιγότερες οι Λεσβίες αλλά μπαμ κάνουν !!!

Αν θέλετε λοιπόν ΑΛΗΘΕΙΕΣ πείτε τες .. γιατί δεν σας Αντέχω πάλι να βλέπω όλο αυτό το Αδερφομάνι .. που δεν το χει πει ακόμα ότι είναι Καρα - μπιπ ... και φαίνεται λες και μια βαρκούλα σε τρυκυμία ... να σχολιάζει τους ΡΑ ... για Ειλικρίνεια ... Ποιος μωρέ μιλάει για Ειλικρίνεια ??? Ο Πουλόπουλος ... ή ο Ποσειδώνας με την Τρίαινα που το πε μετά από 30 χρόνια στο προσκήνιο ... Μην φοβάστε πλέον ... Το να ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ Αδερφάρα και Βρωμόπουστα ( όπως λέει και ο Όγκαστ ) ... πλέον είναι μειονέκτημα ... γιατί δεν μπορείς να πιάσεις καμία δουλειά στα Μίντια αν δεν είσαι στην Κλίκα !!! ... και δεν έχεις γκόμενο τον Αρχισυντάκτη !!!

ΠΕΙΤΕ ΤΟ !!!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ .. ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΛΑΟΣ !!!

( Χαχαχχααα Θυμήθηκα τον Τσιόδρα και τον Χαρδαλιά .. με αυτό το Ειλικρινής και δεν άντεξα ... ΛΟΛ !!!

Κούλη ..., έλα τώρα .. Παραδέξου το !

Τα λες τα Ψεμματάκια Mαμούθ !!! )



 

Δεν υπάρχουν σχόλια: