********* ********************** DSV Blog: Οι Ανθρώπινες Σχέσεις ... και η Κατάρρευση τους !!! 1ο μέρος ...

Πέμπτη, Νοεμβρίου 23, 2023

Οι Ανθρώπινες Σχέσεις ... και η Κατάρρευση τους !!! 1ο μέρος ...


   

6 η ώρα το πρωί ... και ξεκινάω να γράψω μία Ανάρτηση που πιστεύω ότι θα γίνει η πιο Επιτυχημένη Ανάρτηση του Μπλογκ μου για το 2023 και όχι μόνο ... Πιστεύω ότι θα είναι πρώτη και με διαφορά για πολλά χρόνια όπως η ανάρτηση " Σε βλέπω σαν Φίλο " ... Η πιο Ηλίθια έκφραση Όλων των Εποχών !!! ... η οποία έχει κοντά στα 17.000 views ... και με την δεύτερη μόλις 9.000 Views. 


Ελπίζω λοιπόν σε μερικά χρόνια ... η παρούσα Ανάρτηση να την φτάσει και ίσως να την ξεπεράσει ... γιατί έχει ως θέμα το πιο Κύριο ... Σοβαρό ... και Αγωνιώδες θέμα που πλήττει τόσο πολύ σήμερα την Κοινωνία και είναι η Αιτία για την Κατάρρευση της. 


Οι Ανθρώπινες Σχέσεις ... και η Κατάρρευση τους !!!


Θα μιλήσω για την Ελλάδα ( είναι παγκόσμιο το Φαινόμενο βέβαια ) ... γιατί Ιδίως στην Ελλάδα ... και με την Κρίση που πέρασε και περνάει τώρα με τις Καταστροφές και Πλημμύρες... και ΙΔΙΩΣ από τον Κόβιντ και μετά το Φαινόμενο όχι μόνο έχει Κορυφωθεί ... αλλά μας έχει Σκεπάσει και Καταπνίξει.


Πάντα έλεγα και λέω ... ότι ΑΝ θες να δεις ποιο είναι το σωστό και το αγνό και το αληθινό ... κοίτα στην Φύση... Εκεί θα βρεις την Αλήθεια ... Αν δεις π.χ. στην Φύση ... μπορείς να δεις την Αγάπη ( μεταξύ ΟΛΩΝ των Ζωντανών Οργανισμών ... των τετράποδων και την αγάπη που έχουν μεταξύ τους. ) ... να δεις την Ομοφυλοφιλία και πως πρέπει να αντιμετωπίζεται ... το Άγχος ... τον Θυμό ... τα Πάντα.


Εγώ στο παρελθόν είχα πάντα μία γατούλα τουλάχιστον ή και παραπάνω ... πιο παλιά και σκύλο ... και τώρα έχω ξεμείνει από ζωντανή παρέα από αρχές Σεπτεμβρίου και μετά... που ξεκίνησαν οι Πλημμύρες και οι Καταστροφές. Γιατί άραγε ??? Είναι Φυσικό και Επόμενο ... Γιατί τα ζωντανά τα καημένα που πνίγηκαν τα περισσότερα ... τρομαγμένα και με τον φόβο στα μάτια τους ... προσπάθησαν να σωθούνε πηγαίνοντας σε μέρη που δεν το νερό δεν θα τους έπνιγε.


Και όσα γλυτώσανε ... περάσανε τόσο μεγάλο Στρες ... που περνάς στον δρόμο και κάνει ψιτ ψιτ... και ενώ παλιά ερχόταν και τριβόταν στα πόδια σου και γουργουρίζανε ... τώρα ... ακόμα και Σολομό να έχεις να τους δώσεις ... κάθονται ένα μέτρο μακριά ... και όταν φύγεις από το πεδίο που νομίζουν ότι απειλούνται ... τότε πάνε και αγχωτικά τρώνε γρήγορα ... ή παίρνουν ένα κομμάτι ... και απομακρύνονται πάρα πολύ για να το φάνε με την Ησυχία τους.


Αρα η Φύση δείχνει πως είμαστε κι εμείς. Αγχωμένοι ... Φοβισμένοι ... Άστεγοι ... Φτωχοποιημένοι ... και Κατεστραμένοι. Και εσείς που την γλυτώσατε μη χασκογελάτε ... Έρχεται ο Δαιήλ και ο Μαλάκας ο Ηλίας που ακολούθησε λες και είχε παράπονο που δεν γάμησε κι αυτός κοσμάκη και πόλεις και ποτάμια και και και ... ΚΑΙ θα κάνει Ανάλογες Καταστροφές Παντού. Και δεν το λέω Εκδικητικά, δλδ το παθα εγώ, να το πάθουν και οι άλλοι ... απλά χτυπάω Καμπανάκι σε ΟΛΟΥΣ ... και ιδίως στους Ανεγκέφαλους που νομίζουν ότι κάτι τόσο Καταστροφικό θα γίνει μετά από 800 χρόνια ... 


Ένας τέτοιος Ανεγκέφαλος ... αρνήθηκε να μου δώσει το κλειδί του Αυτοκινήτου του για να το σώσω ... λέγοντας "Ααασσσεεε μωρέ τώρα ... Αυτό θα ξαναγίνει σε 800 χρόνια". Και όταν δεν πέρασαν πάνω από 5 μέρες και χτυπάει ο Ηλίας ... ξαναπλημμυρίζει ο Κραυσίδωνας και μας πνίγει ΠΙΟ ΠΟΛΥ από ότι ο Καταστροφικός Δανιήλ. 


Και ενώ το ποτάμι που περνούσε σαν Χείμαρρος μπροστά από τα σπίτια μας ... και έπαιρνε το ένα αυτοκίνητο μετά από το άλλο ... βγήκε κούτσα κούτσα στο Μπαλκόνι ( γιατί ήταν Ανήμπορος Σωματικά ... γι αυτό και προσφέρθηκα να τον Βοηθήσω ) ... και έβλεπε το Αυτοκίνητο να το παίρνει το Ορμητικό Νερό ... τότε απλά το κοιτούσε ... και με κοιτούσε και μένα με τέτοιο Ύφος σαν να μου λεγε ... Ααα ρε Δημήτρη δεν σε άκουσα και να ... 


Ήταν όμως τυχερός και κάπου στο απέναντι πεζοδρόμιο σταμάτησε και δεν το πήρε το ποτάμι να το πάει στην Θάλασσα ... Ήταν όμως τόσο το νερό που μπήκε ... που σε λίγες μέρες το πήγε για Απόσυρση ... όπως πολλά άλλα στην γειτονιά ... αλλά ΟΧΙ το Δικό μου που όχι μόνο Σώθηκε ... αλλά βγήκε και Αλώβητο. 


Θέλει μόνο καθάρισμα ... αλλά το 100άρικο για την Μπαταρία και δεν ξέρω πόσο ακόμα ζημιά θα έχει ... δεν το γλύτωσα ... Αλλά μικρό το Κακό. Θα μπορούσα να το έχω σώσει και να μην δώσω ευρώ ... όπως με συμβούλευαν μερικοί γείτονες που τους ένοιαζε ΜΟΝΟ να σωθεί το δικό τους Αυτοκίνητο... και ... στα ... @@ τους οι Άλλοι. Δλδ να το παρκάρω μπροστά στο Σπίτι Άλλου ... Κάτι που οι Ίδιοι πριν μερικές μέρες τσακωνόταν άσχημα με όσους προσπαθήσανε να σώσουν το αυτοκίνητό τους παρκάροντάς το στο Δικό τους Σπίτι. 

Πήγανε λοιπόν και παρκάρανε το Δικό τους 10 στενά πιο κάτω που εκεί δεν είχανε σχεδόν καθόλου καταστροφές γιατί το ποτάμι που έσπασε ... δεν μπορούσε να φτάσει. 


Αλλά εγώ το θελα μπροστά στο σπίτι μου για να μπορώ να μπω ... να οδηγήσω ... και να το χρησιμοποιήσω ως "γερανό" για να τραβήξω άλλα κολλημένα αυτοκίνητα ... όπως και Έκανα ... και γι αυτό και οι ζημιές. Χαλάλι του ... Έσωσα Κόσμο ... και αυτό είναι για μένα το ΠΑΝ !!! 


Συνεχίζεται ... 

... με βάση τον παρακάτω διάλογο που ήταν το καταλληλότερο παράδειγμα ( και όχι μόνο αυτο΄... έχω 100άδες τέτοιες συνομιλίες ) ... για να γραφτεί αυτή η τόσο Σοβαρής Σημασίας Ανάρτηση !!!

ΕΣ

11:32 π.μ.

Στείλατε

Κα΄νουμε πλάκα ... αλλά είναι Σοβαρά ... 

 

Εϊδες τι είπε η πρώτη που σχολίασε ??

 

Μεγάλωσα ... και δεν κάνω Σεξ ... 

 

Αμα οι Γυναίκες κόβουν το Σεξ μετά τα 50 που να βρούμε τότε ???

 

   ΕΣ

Μπορεί από την μεριά σου να έχεις δίκαιο...αλλά οι σχέσεις για να κρατήσουν δεν θέλουν μόνον σεξ φίλε μου..εκτός και αν ψάχνεις μόνον αυτό.. προηγουμένως μίλησα για φλερτ αγάπη..λίγες είναι αυτές οι γυναίκες που θέλουν μόνον σεξ..και μπορώ να εξηγήσω πάρα πολλά πράγματα πάνω σαυτο...αλλά δεν έχω χρονο

Στείλατε

Ε αλίμονο ... Που να βρεθεί χρόνος για ένα τόσο Ασήμαντο ζήτημα ... 

 

Εσύ είπες για ότι θες ... Το Ποστ ήταν για το ΣΕΞ ... αλλά ακόμα κι αυτό δεν θέλετε να το δείτε ... 

 

Ακόμα και εκεί κρύβεστε ... 

 

Τουλάχιστον η Κυρία ήταν Ειλικρινής ... Δεν είπε ναι με αλλά όπως εσύ.

Στείλατε

Και δεν χρειάζεται Άλλος χρόνος ... 

 

Συνεννοηθήκαμε.

Στείλατε

Κατάλαβα καλά ... όπως και πάντα έτσι δλδ είναι.

Στείλατε

Δεν διαφέρει η γνώμη σου των άλλων γυναικών.

Στείλατε

😉

Στείλατε

Κι Εγώ δεν έχω χρόνο γιατί φεύγω για καφέ.

Στείλατε

Αλλά πάντα βρίσκω όταν πρέπει.

Στείλατε

Μπάι.

 

   ΕΣ

Στο καλό καλά να περάσεις!

Στείλατε

Αντρεπαρέα ... 

 

Ασχολίαστο.

Στείλατε

Ευχαριστώ.

 

   ΕΣ

Στείλατε

Και έτσι να κάνετε ... Αν βρίσκετε το Σεξ .. βάλτε μπροστά τον Γάμο .. την Αγάπη .. τα Παιδιά ... να το Θολώνετε και να το Καταστρέφετε ... 

 

Έτσι !

Στείλατε

 

   ΕΣ

Εμένα που τα λες αυτά είμαι γυναίκα μεγάλη με εγγόνια το ότι δεν ενδιαφέρει το σεξ είναι λόγω ηλικίας και κάποιων άλλων καταστάσεων...

Στείλατε

Ναι οκ... Κι εγώ θα μπορούσα να μαι παππούς... 

 

Αρα ... όταν κάνουμε εγγόνια σταματάνε τα πάντα.

Στείλατε

Αρα μετά τα 50 σταματάνε όλα.

Στείλατε

Ε αυτό δεν είπα ???

 

   ΕΣ

Άσχετο..δεν ψάχνονται..

Στείλατε

Συμφωνούμε !

 

   ΕΣ

Δεν ψαχνομαι εννοώ..

Στείλατε

Οι Άκαυλοι δεν ψάχνονται και μόνο.

Στείλατε

Ναι ναι οκ.

 

   ΕΣ

Έχω αλλά ενδιαφέροντα

Έχετε μπλοκάρει τα μηνύματα και τις κλήσεις από το λογαριασμό Facebook του χρήστη    ΕΣ

Δεν μπορείτε να στέλνετε μηνύματα ή να καλείτε τον χρήστη σε αυτή τη συνομιλία και δεν θα λαμβάνετε μήνυματα και κλήσεις από αυτόν.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: