********* ********************** DSV Blog: Οι Ανθρώπινες Σχέσεις ... και η Κατάρρευση τους !!! 2ο μέρος ... η Συνέχεια ... ( Η Ελληνίδα ΜΑΝΑ ... έχει Καταστρέψει τα πάντα στις Σχέσεις με την ανοχή της ... την μπούργκα της ... και την ηθελημένη Σκλαβιά της )

Παρασκευή, Νοεμβρίου 24, 2023

Οι Ανθρώπινες Σχέσεις ... και η Κατάρρευση τους !!! 2ο μέρος ... η Συνέχεια ... ( Η Ελληνίδα ΜΑΝΑ ... έχει Καταστρέψει τα πάντα στις Σχέσεις με την ανοχή της ... την μπούργκα της ... και την ηθελημένη Σκλαβιά της )

   



 

Σε συνέχεια μετά το 1ο μέρος ... 

Οι Ανθρώπινες Σχέσεις ... και η Κατάρρευση τους. 1ο μέρος ...

4:32 24.11.2023 και ένα μνμ μιας "Φίλης" που μόλις διέγραψα γιατί όπως έμαθα Μαλώνει ο Γιος της αν της κάνω πολλά λάικ ... ή αν βάλω πολλά δικά μου ποστ στον Τοίχο της. Εδώ κοιτάτε και σκεφτείτε και αναρωτηθείτε ... 25χρονος γιος ... π.χ. ( η Ηλικία δεν είναι Αληθινή ) ... Ελέγχει το φβ της 62 χρονης Μάνας του Συνεχώς ... Μπας και μιλήσει με κανέναν και της δώσει Γλειφυτζούρι και την Αποπλανήσει ... 

Έτσι μετά λέτε για τις Γυναικοκτονίες ... Αφού δίνετε ΟΛΑ τα δικαιώματα στο Αρσενικό του Σπιτιού ... να Εκσπερματώνει όπου θέλει χωρίς να ρωτά κανέναν ... 

Σχετικό Άρθρο ... 

Ξέφυγα από τον κακοποιητικό σύζυγό μου και τώρα με χτυπά ο γιος μου…



Όπως πολύ χαρακτηριστικά μας είπε σε συνομιλία μας ο ψυχίατρος κ. Δημήτρης Σούραςπίσω από κάθε παιδί βρίσκεται ο γονιός που αναμφίβολα αποτελεί το μεγαλύτερο πρότυπο. Η παρακάτω μαμά, η οποία έπεφτε για χρόνια θύμα βίας από την σύζυγό της, περιγράφει πώς ο έφηβος γιος της ακολουθεί τα βήματά του πατέρα του και έχει γίνει ο νέος κακοποιητής της…


Θυμάμαι την Θεία μου που από τα 33 της ... μέχρι και τώρα στα 87 της ... καραπαρθένα ... όχι μόνο δεν κοίταξε ... και ΔΕΝ τόλμησε να κοιτάξει άλλον Άντρα ... αλλά το Τσεμπέρι και το Μαντήλι το χε Σφηχτά δεμένο επί Δεκαετίες ... και ΚΑΘΕ μέρα ... με Βροχή με Χιόνι ... έπαιρνε τα 2 μικρά της παιδιά ( 9 και 4 ) ... και πήγαινε ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ στο Νεκροταφείο για να καθαρίσει τον Τάφο του Μαχαραγιά Ταλιμπάν ... γιατί ΑΝ κάποιος βρει έστω και μια βελόνα πεύκου πάνω του ... θα περάσει τα μαρτύρια του Δάντη.


Ιρακ 1970 


Ιρακ 2023 

Που να βρει μετά αυτή η γυναίκα Σύντροφο ... και Σεξ ... και μια Αγκαλιά ... και και και ... δλδ Απλά πράγματα που τα έχει Κάθε Άνθρωπος Ανάγκη ... Γι αυτό το πρωί άκουσα ... 2η χώρα σε Κατάθλιψη ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ η Ελλάδα. Τι ? σας φαίνεται παράλογο ? Εγώ περίμενα 1η και με διαφορά ... μετά τις πλημμύρες που περάσαμε και μετά όλες αυτές τις Φωτιές... Προετοιμαστείτε Ψυχολογικά για Σεισμό ... και ας μου κάνουν μνσ ότι σπέρνω τον Πανικό ... Με τόσες Φωτιές ( Υψηλές Θερμοκρασίες ) ... και καπάκι Βροχές ( Νερό παντού στην Γη ) ... τι έρχεται ? Θέλει και Μυαλό ???


Άρα λοιπόν ... πως να μην έχει η Ελλάδα Κατάθλιψη ? Αφού έχει Απαγορεύσει ( η Κοινωνία ) το Χάδι ... το Φιλί ... Καλά το Σεξ άσε ... Πασπαλισμένο .. Φοβικό .. Ψεύτικο ... και τις περισσότερες φορές Ανύπαρκτο ... Τι γιατί ? Γιατί υπάρχουν παντού Ταλιμπάν ... και οι Γυναίκες που Ορίζουν τα Πάντα Φοβούνται μη και πιάσουν παιδί από το φβ ... και μην ξανακολλήσουν Κόβιντ. Μη γελάτε ... Είναι ΑΚΡΙΒΩΣ έτσι όπως τα λέω... Και εγώ τα ξέρω από πρώτο χέρι γιατί μιλάω με πολλές γυναίκες χρόνια τώρα ( Οκ .. Σχεδόν όλες χωρίς να υπάρχει κάτι το Σεξουαλικό ... όπως είναι λογικό ... αλλά με μερικές ... να πηγαίνει εκεί ... Και μετά τον Κόβιντ ... να ΜΕΝΕΙ και εκεί ... και να μην προχωράει ...) 


Τι είχα πει στην Ανάρτηση Νο1 ... Δείτε την Φύση ... Βλέπετε τα Γατάκια ... Θυληκά ή Αρσενικά ... ( Τα Πλημυράκια όπως τα λέμε ) ... να πλησιάζουν όπως παλιά που σου καναν Ερωτικές χαρές και χαιδέματα ? Μόλις πλησειάζεις στο ένα μέτρο εξαφανίζονται από το φόβο και το στρες που αποκόμισαν από τις Φωτιές και τις Πλημμύρες. Αυτά τα καημένα δεν είχαν σπίτια για να προστατευτούν ... 'Εφυγαν από τα δάση ... ήρθαν στην πόλη να προστατευτούν από τις Φωτιές ... και μετά ξαναέφυγαν μακριά από την πόλη για να προστατευτούν από τις Πλημμύρες... 

Χρόνια θα κάνουμε για να μας ξαναεμπιστευτούν... Γιατί αυτά αντιλαμβάνονται ... αλλά δεν μπορούν να καταλάβουν ότι όλα αυτά είναι από τον Θεό και όχι από τον Άνθρωπο ... και καταλήγουν να ¨Τιμωρούν" εμάς με την Απουσία τους. Μήπως όμως με την Αρχική τους και Παρθένα - Αθώα τους Αίσθηση Έχουν ΔΙΚΙΟ ??? 

ΝΑΙ ... ο ΆΝΘΡΩΠΟΣ φταίει για ΟΛΕΣ τις Καταστρφές της Φύσης. Αλλιώς θα μπορούσε να τις αντιμετωπίσει Καλύτερα. Το Μπάζωμα όμως των ρεμμάτων και η καταπάτηση των δασών ... που Οδηγούν ???

Στην ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ !!!  και στην ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ... και στην Ανυπαρξία όλων των ανθρώπινων ΣΧΕΣΕΩΝ ... και η ΜΟΝΑΞΙΑ θερίζει ... αρα μετά η κατάθλιψη ... άρα μετά ο Θάνατος.

Άνθρωπος με Κατάθλιψη έχει 20% μικρότερο προσδόκιμο ζωής ... Το ξέρατε αυτό ? ΝΑΙ ... εγώ το ξέρω γιατί το χω χιλιδιαβάσει. Η Μάνα μου δεν θα πέθαινε 74 χρόνων μόνο ... αλλά στα 90 ... όπως προστάζει η Φύση ... Αλλά η Κατάθλιψη είπαμε ... Θερίζει.

Άρα λοιπόν Συνεχίστε ... Ακούστε τους Ταλιμπάν Γιους ... που τους μεγάλωσαν έτσι οι Ταλιμπάν Πατέρες ... και εκεί που έφυγε ο Τύραννος ... ανέλαβε Αμέσως ο επόμενος ... που είναι και χειρότερος ... και Ψοφίστε στους άδειους 4 τοίχους της Μοναξιάς ... και της επιτηδευμένης Αντιερωτικής Ζωής ... Όσα και λιπάσματα να βάλετε ... το δέρμα θα σουφρώνει από την Αγαμία ... και την Άρνηση της Ζωής ... που ΜΟΝΟ με τον Έρωτα Βιώνεται !!!

Σας Λυπάμαι !!! 


Δυστυχώς ... τα φαινόμενα συνεχίζονται ... γι αυτό αν δείτε εικόνες από το Ιράκ .. την Υεμένη ... το Πακιστάν ... θα δείτε το 70 οι Γυναίκες να είναι Όμορφες και Ερωτικές ... και τώρα να είναι Αλυσοδεμένες με τις Μπούργκες μέχρι τον Αστράγαλο ...

ΜΑΣ ΛΥΠΑΜΑΙ !!! 

... 

Η επόμενη Ανταλλαγή μηνυμάτων με μία σταφιδιασμένη Θεια κοντά στα 65 - 70 ( Αλλά το ίδιο πρόβλημα πλέον στον Βόλο υπάρχει από τα 20 ... ) ... που έλεγε ότι ΔΕΝ ψάχνεται γιατί έχει ΆΛΛΑ Ενδιαφέροντα ... παρόλα αυτά έβαλε το Ποστ με τα μελομακάρονα και χιχιχιχχι ... και χουχουχου ... πονηρά και υπόγεια. Δεν ψάχνομαι ... Ρε Θειά ... ας ερχόταν κανας Παππούς 75άρης ... με λεφτά και να σου βάλει στεφάνι για να δέσεις τον Γάιδαρό σου ... και θα του παιρνες κάτι Πίπες ... μα κάτι Πίπες ... Ε και μετά αν περίσευε χρόνος θα του κανες και Πίτες ... Ή μήπως Ανάποδα ???



ΕΣ

11:32 π.μ.

Στείλατε

Κα΄νουμε πλάκα ... αλλά είναι Σοβαρά ... 

 

Εϊδες τι είπε η πρώτη που σχολίασε ??

 

Μεγάλωσα ... και δεν κάνω Σεξ ... 

 

Αμα οι Γυναίκες κόβουν το Σεξ μετά τα 50 που να βρούμε τότε ???

 

   ΕΣ

Μπορεί από την μεριά σου να έχεις δίκαιο...αλλά οι σχέσεις για να κρατήσουν δεν θέλουν μόνον σεξ φίλε μου..εκτός και αν ψάχνεις μόνον αυτό.. προηγουμένως μίλησα για φλερτ αγάπη..λίγες είναι αυτές οι γυναίκες που θέλουν μόνον σεξ..και μπορώ να εξηγήσω πάρα πολλά πράγματα πάνω σαυτο...αλλά δεν έχω χρονο

Στείλατε

Ε αλίμονο ... Που να βρεθεί χρόνος για ένα τόσο Ασήμαντο ζήτημα ... 

 

Εσύ είπες για ότι θες ... Το Ποστ ήταν για το ΣΕΞ ... αλλά ακόμα κι αυτό δεν θέλετε να το δείτε ... 

 

Ακόμα και εκεί κρύβεστε ... 

 

Τουλάχιστον η Κυρία ήταν Ειλικρινής ... Δεν είπε ναι με αλλά όπως εσύ.

Στείλατε

Και δεν χρειάζεται Άλλος χρόνος ... 

 

Συνεννοηθήκαμε.

Στείλατε

Κατάλαβα καλά ... όπως και πάντα έτσι δλδ είναι.

Στείλατε

Δεν διαφέρει η γνώμη σου των άλλων γυναικών.

Στείλατε

😉

Στείλατε

Κι Εγώ δεν έχω χρόνο γιατί φεύγω για καφέ.

Στείλατε

Αλλά πάντα βρίσκω όταν πρέπει.

Στείλατε

Μπάι.

 

   ΕΣ

Στο καλό καλά να περάσεις!

Στείλατε

Αντρεπαρέα ... 

 

Ασχολίαστο.

Στείλατε

Ευχαριστώ.

 

   ΕΣ

Στείλατε

Και έτσι να κάνετε ... Αν βρίσκετε το Σεξ .. βάλτε μπροστά τον Γάμο .. την Αγάπη .. τα Παιδιά ... να το Θολώνετε και να το Καταστρέφετε ... 

 

Έτσι !

Στείλατε

 

   ΕΣ

Εμένα που τα λες αυτά είμαι γυναίκα μεγάλη με εγγόνια το ότι δεν ενδιαφέρει το σεξ είναι λόγω ηλικίας και κάποιων άλλων καταστάσεων...

Στείλατε

Ναι οκ... Κι εγώ θα μπορούσα να μαι παππούς... 

 

Αρα ... όταν κάνουμε εγγόνια σταματάνε τα πάντα.

Στείλατε

Αρα μετά τα 50 σταματάνε όλα.

Στείλατε

Ε αυτό δεν είπα ???

 

   ΕΣ

Άσχετο..δεν ψάχνονται..

Στείλατε

Συμφωνούμε !

 

   ΕΣ

Δεν ψαχνομαι εννοώ..

Στείλατε

Οι Άκαυλοι δεν ψάχνονται και μόνο.

Στείλατε

Ναι ναι οκ.

 

   ΕΣ

Έχω αλλά ενδιαφέροντα

Έχετε μπλοκάρει τα μηνύματα και τις κλήσεις από το λογαριασμό Facebook του χρήστη    ΕΣ

Δεν μπορείτε να στέλνετε μηνύματα ή να καλείτε τον χρήστη σε αυτή τη συνομιλία και δεν θα λαμβάνετε μήνυματα και κλήσεις από αυτόν.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: