********* ********************** DSV Blog: Αρε ΚωλοΘρησκείες Γ@μημένες ... τι Κακό έχετε κάνει στην Ανθρωπότητα !!! Χύστε όσο μπορείτε ... γιατί θα σας αναγκάσει ο Ψυχίατρος να το κάνετε ... ΜΕ Αντικαταθληπτικά ή και με Ηλεκτροσόκ ... Και ας το ονομάζουν Ηλεκρικό Μασάζ !!!

Σάββατο, Νοεμβρίου 25, 2023

Αρε ΚωλοΘρησκείες Γ@μημένες ... τι Κακό έχετε κάνει στην Ανθρωπότητα !!! Χύστε όσο μπορείτε ... γιατί θα σας αναγκάσει ο Ψυχίατρος να το κάνετε ... ΜΕ Αντικαταθληπτικά ή και με Ηλεκτροσόκ ... Και ας το ονομάζουν Ηλεκρικό Μασάζ !!!




Όταν άκουσα για 1η φορά τον Λυγερό να λέει ... "Εμείς την Καταστροφή και την Κρίση ... δεν την παίρνουμε Αρνητικά. Την Παίρνουμε ως ένα Εφαλτήριο για να διορθωθούνε τα Σαθρά ... και να χτιστούνε και πάλι Σωστά και Δυνατά " ( Ελεύθερη Απόδοση ... ) ... έλεγα ... "Τι λέει μωρέ ? Να καταστραφεί ο Κόσμος ... Να αφυδατωθούμε από την Κρίση και τα Μνημόνια ... και είναι Ευκαιριάρα εεε ???" ...

Λίγο καιρό μετά τον κατάλαβα. Και κατάλαβα ότι είχε δίκιο ... αλλά μήπως Ορισμένοι το βλέπουμε Έτσι ... Μήπως φτιάχνονται Ελάχιστα πράγματα και τα πιο πολλά πάνε ακόμα και χειρότερα ... ???

Σαν να τον Ακούω ... Θα έλεγε ... " Επαρκούν ... Μην Ανησυχείτε " ...

Αυτό το ένιωσα και τώρα ... στις Πλημμύρες και τους Χαλασμούς ... Ξέρω ότι οι δρόμοι θα φτιαχτούν και Πάλι και πολύ πιο Γεροί και Σωστά ... και ο Βόλος θα είναι μια πόλη Πρότυπο όπως και ήταν ... Και ακόμα πιο Καλή. 

Πόσο όμως θα μας πάρει ? Πότε θα φτάσουμε στην Ίαση? Μέχρι τότε θα περάσουμε μια πολύ βαριά Κατάθλιψη ... και ήδη ... τα επίσημα νούμερα το Δείχνουν. Δεύτερη ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ η Ελλάδα στην Κατάθλιψη. Ε ναι ... γιατί θέλει Παιδεία για να αντιμετωπίσεις τέτοια θέματα Σοβαρά. Και νόμιζα ότι την είχαμε ... Αλλά όταν είδα πόσο στ Αρχίδια της γράφει ΟΛΑ αυτά τα Θέματα αυτή η Πόλη ... με ξανάπιασε και μένα Κατάθλιψη.

Μου γράψανε Αντικαταθληπτικά ... αλλά δεν τα παίρνω ... μου εκμυστηρεύτηκε μία Χήρα που έχασε τον Άντρα της πριν κάποιους μήνες... Της Συνέβηκαν και ένα - δύο άσχημα ακόμα ... και έπεσε μέσα στην Κατάθλιψη σοβαρά ... Ε ... αν δεν πάρει τα Αντικαταθληπτικά ΤΩΡΑ ... μόλις περάσει το τελευταίο που έχει να φέρει εις πέρας ... θα κάνει Υποτροπή ... και ποιος την Σηκώνει μετά από το Κρεβάτι ... 

Σχέσεις με τον γείτονα ??? ... ζήλιας ... μίσους ... και να του ψοφίσει ο Κάτσικας ... Σχέσεις με το  Αντίθετο Φίλο ??? ... από Κακές έως Κάκιστες και Ανύπαρκτες ... χωρίς το απαραίτητο χάδι ... Χωρίς την Αγκαλιά ... χωρίς την Μυρωδιά που όλοι μα όλοι έχουμε ανάγκη από το άλλο Φύλο. ΣΕΞ ??? Αππαπαπαπαπααα Δαιμονοποιημένο και Απαγοερευμένο από την Ταλιμπανοκοινωνία και την Μπούργκα που της έχουν φορέσει ... Αν ήξεραν ... έστω και στο μισό .. το πόσο καλό κάνει το Σεξ και η Εκσπερμάτωση ( έστω ναι ... Αυνανισμός ... αλλά δεν είναι το ίδιο ) στην Υγεία μας ... ΟΛΕΣ οι γυναίκες θα παίζανε συνέχεια με την Κλειτορίδα τους ... Συνέχεια ... 

Δεν είναι τυχαία η Ανακάλυψη του Δονητή ... αφού τα χέρια των Γιατρών για να Βγάλουνε την Εγκλωβισμένη Ηδονή ... καλυμένη με την Φασιστική Κοινωνική Ανυδονία ... είχαν πρηστεί ... ! Ναι ... οι ΥΣΤΕΡΙΚΕΣ Γυναίκες επισκεπτόταν τους γιατρούς για να παίξουν αυτοί με την κλειτορίδα τους ( υποτίθεται Ιατρικά άρα και όχι Απαγορευμένα ... μιας και το κάνει ο Γιατρός όχι οι Ίδιες ) ... για να μην κλειστούνε στο Ψυχιατρείο ... από την Αγαμία. ΜΟΝΗ γυναίκα ήταν καταδικασμένη στην Τρέλα ... γι αυτό λέγανε ... "Έμεινε ΜΟΝΗ της και τρελάθηκε από την Μοναξιά". Αγαμία δεν το λέγανε ποτέ ... Που να πούνε την Λέξη. 

Πόσες-οι γνωρίζουν ότι υπάρχουν ακόμα και σήμερα ... Καθηγήτριες .. Διευθύντριες Γυμνασίου που ΔΕΝ ξέρουν τι κάνει η Κλειτορίδα τους ... και ΔΕΝ έχουν Αυνανιστεί ποτέ ... !!! Ποτέ !!! Σε τι Δασκάλους και Καθηγητές έχουμε αφήσει τα Παιδιά μας να μάθουν την Ζωή ? Γι αυτό και οι περισσότερες είναι Αγάμητες ... και Κακογαμημένες. Ναι αλήθεια λέω ... αλλά ποιος ψάχνει τα Μηνύματα πριν 4 - 5 χρόνια ... με κάποια Δ/ντρια Γυμνασίου που με Παρακαλούσε να την Γ@μήσω ... γιατί είχε τρελαθεί από την Έλλειψη ... Και όταν της είπα " Ε τράβα καμιά Μαλακία" με ρωτάει ... "Και πως το κάνουν αυτό δεν το έχω κάνει ποτέ" ... 

Ε Σάλταρα ... Νόμιζα ότι με δουλεύει ... αλλά μόλις άρχισε τα κλάματα και να μου λέει "Αλήθεια λέω γμτ ... Ο Πατέρας μου με Μεγάλωσε σαν Αγόρι και δεν ξέρω καθόλου να είμαι Γυναίκα" ... Τρελάθηκα ... Σε τι πόλη ζούμε ??? Και υπάρχουν και χειρότερες πόλεις ... με Κωσταλέξια και Η Αγάπη άργησε μια μέρα ... Αρα ... σε τι Γ@μημένη Χώρα ζούμε ? Πόσο Διαβολική και Απάνθρωπη ??? 

ΠΟΣΟ ??? 




Ξέρω ... Όσο τα λέω έτσι χύμα ... τόσο φοβάστε και Οχυρώνεστε ... και δεν με πλησιάζει καμία ... σαν τα φοβισμένα γατάκια τα Πλήμμυράκια ...  Το βλέπω καθημερινά ... Συναντώ Συνέχεια Άκαυλες και Αγάμητες γυναίκες που ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ να γαμηθούνε ... ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ... Σε λίγο θα φορέσουν από μόνες τους τις Μπούργκες και θα γίνουμε Υεμένη. Γιέμεν ... που έλεγε και ο Τσάντλερ ... 

Χύστε ρε ... Χύστε ... όπως μπορείτε .. Βέβαια χωρίς Ανθρώπινο κορμί με Μυρωδιές και Αισθήσεις επαφής δεν είναι το ίδιο ... αλλά έστω και έτσι .. Χύστε ... γιατί θα αρχίσουν πάλι οι Ψυχίατροι να παίζουν με την Κλειτορίδα σας ... μπας και γλυτώσετε το Ψυχιατρείο.

Αφήστε τα γ@μημένα Κωλοταμπού σας ... Νύφες ... Γιους ... Γειτονιά ... και Συγγενείς ... και Χύστεεε ... 

Το λέω με πόνο γιατί η Μάνα μου έμεινε μικρή Χήρα ... μόλις 54 ετών και ήξερα εκ των προτέρων ότι θα κλείσει και σαν Γυναίκα ... αν και την παρακαλούσα να βρει κάποιον Εραστή για να είναι καλά στην Υγεία της ... Και μισό χρόνο χαμογελοπύσε και λίγο ... και μισό χρόνο στο κρεβάτι με Κλινική Καταθλιψάρα ... !!! 

Δεν το φερε το Σεξ ο θεός ως το "Αναγκαστικό" και Πολύ Όμορφο ( όχι πείτε ... υπάρχει κάτι πιο Καυλωτικό και Όμορφο από το Σεξ ??? ) ... Πόνημα για να γίνει το Θαύμα της Γέννας !!!

Δεν το φερε Τυχαία ... 

Το Έφερε έως το πιο Πολύτιμο για Όλους ... και κάθε Θρησκεία το Δαιμονοποίησε όπως την Βόλευε !!!

Αρε ΚωλοΘρησκείες Γ@μημένες ... τι Κακό έχετε κάνει στην Ανθρωπότητα !!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: