********* ********************** DSV Blog: Όταν κάποια Πράγματα ... γίνονται Ερήμην σου ... δεν μπορείς να ζητήσεις γι αυτά Συγνώμη ... Και ειδικά όταν είναι Αντίθετα με αυτά που Ζήτησες και από τις Αρχές σου !!!

Κυριακή, Δεκεμβρίου 05, 2021

Όταν κάποια Πράγματα ... γίνονται Ερήμην σου ... δεν μπορείς να ζητήσεις γι αυτά Συγνώμη ... Και ειδικά όταν είναι Αντίθετα με αυτά που Ζήτησες και από τις Αρχές σου !!!

 

 Επειδή αυτόν τον Τατσό τον ξέρω καλά .. γιατί για 2 χρόνια μιλούσαμε και με μηνύματα και στα Ποστ ... και με πήρε για Χρόνια Πολλά και και και ... και μετά με μπλόκαρε για κάτι που του έγραψα ... και δεν του άρεσε ... γιατί του τα λεγα στο κεφάλι δεν τον έγλειφα όπως όλοι οι άλλοι. Μετά του έστειλα μνμ όταν έβαλε με τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί χάρηκα πάρα πολύ και δεν μου απάντησε ... Επιλογή του Σεβαστή. Βγήκε Βουλευτής και νομίζω ότι παρότι με έφτυσε ... του έστειλα Συγχαρητήρια ... γνωρίζοντας πολύ καλά ότι δεν θα μου απαντήσει ... !!!

 Ναι τότε υπήρχε Έρωτας Καλλιτεχνικός ... Ήξερα ότι ήταν Παπ.... αλλά μετά τις Εκλογές το παραγάμησε ... Εγώ είχα "τσακωθεί μαζί του" λίγο πριν βάλει υποψηφιότητα ... Έβαλα Ασπίδα τότε που τον κυνηγούσε η ΧΑ λόγω ότι ήξερα πως να τους παίξω μπάλα Ιντερνετικά ... και πήρα ένα σωρό Απειλητικά μηνύματα επειδή του έβαζα Ασπίδα και δεν τολμούσε κανένα Φαλακρό αγοράκι να πλησιάσει. Τα χω ακόμα τα μηνύματα ( Βαλατσέ θα σε βρουν σε κανα χαντάκι ... Χαιρέτα την Μάνα σου γιατί σε χάνει και τέτοια )... Όχι μόνο δεν μάσησα ... αλλά τους απαντούσα θα μου ... τα @@ συνέχεια γιατί δεν τους φοβόμουν καθόλου ...

Μετά από τον διωγμό που έφαγε από το ΣΥΡ. Πέρασε από ΟΛΑ τα κόμματα Ικετεύοντας μια θεσούλα Βολευτή ... ) αλλά ούτε που ακούμπησε ... και μετά έγινε τόσο Κακός και Εκδηκητικός ... που το βγάζει στο Σερβετάλη και στους Μη Μπολιασμένους. Επειδή αυτός πέρασε έφραγμα και φοβάται μην πεθάνει ... όλοι οι άλλοι είναι Ηλίθιοι ...

και μετά από τον Σερβετάλη και τα άλλα που λέει τον έχω περάσει γενεές 44444τέσερις ... Τον Ξέρω πολύ καλά ... ότι απλά γαυγίζει ... Δεν τολμάει να τα βάλει με κανέναν και ιδίως ζωντανά ... Μια σταλιά 1,72 είναι και μιας μπάτσας Άντρας ... Το λεγε και μόνος του δεν γράφω κάτι καινούριο !

Παρόλα αυτά ... βάζω ένα ποστ του που Συμφωνώ 95%...

Όταν ακόμα και ο χειρότερος εχθρός μου πει κάτι Σωστό και Καλό ( κατά την Κρίση μου βέβαια ) το Σέβομαι και λέω όπως και τώρα ... Respect !!!

Το χαλάει με την Συγνώμη ...

Όταν κάποια Πράγματα Τατς ... γίνονται Ερήμην σου ... δεν μπορείς να ζητήσεις γι αυτά Συγνώμη ... Και ειδικά όταν είναι Αντίθετα με αυτά που Ζήτησες και από τις Αρχές σου !!!
 
 

Για Φιλότιμο μιλάει Ποιος ???

Ούτε το ΛΟΛ δεν φτάνει για να σχολιάσω !!!

Καλημέρα Καλημέρα ... Θα χει καλό καιρό εκεί πάνω στον Κόσμο σου ε ? Με τις 4000 γυναίκες και τους 444444 αναγνώστες σου ε ?

Καλημέρα !

Δεν υπάρχουν σχόλια: