********* ********************** DSV Blog: Αν δεν ήσουν μπολιασμένος ... θα σε πετούσα αυτή την στγμή Έξω... είπε ο Σουπερ Μπολιασμένος ... και Ατρωτος Θεός Ηθοποιός !!!

Σάββατο, Δεκεμβρίου 04, 2021

Αν δεν ήσουν μπολιασμένος ... θα σε πετούσα αυτή την στγμή Έξω... είπε ο Σουπερ Μπολιασμένος ... και Ατρωτος Θεός Ηθοποιός !!!

 


 
Ο Πρώην ( μπορεί και νυν ) Κολλητός του Π.Φ. που αυτός ήταν κολλητός με τον Π.Χ. Λοιδώρησε για 2η Έντονη φορά όλους Εμάς, και είπε ότι πρέπει ΌΛΟΙ να κάνουμε το Χρέος μας ... και να ακούμε την Επιστήμη ...!!!

Πόσο Ολοφάνερα φαίνεται ότι όσοι λένε να ακούμε την Επιστήμη, έχει την τύφλα του από Επιστήμες ... Είδα και κανα 2 - 3 άλλα Ηθοποιάρες αλλά όταν παίρνουν τόσο θετική θέση υπέρ του μπολιού που τους κατέβασε πολύ στα Μάτια μου και τους λέω με το όνομά τους ( Καφετζ... Μπέζος ... Σαλμάς ... ο Βλαδίμηρος και πολλοί άλλοι ).

Και ρωτώ ... Ξέρουν αυτοί οι κύριοι ΤΙ περιέχει μέσα η Σύρριγα ? Μπορούν να καταλάβουν αν είναι Δηλητήριο ή Σκέτο νεράκι. Ποιοι είναι η Επιστήμη και οι Επιστήμονες ??? Ο Κούβελας - Γρίβας - Ιωανίδης - και πολλοί άλλοι και να τους ακούμε ??? Αν τους ακούγαμε τυφλά .... τώρα θα ήμασταν όλοι μπολιασμένοι κανονκά, έχοντας και πριν τα κατάλληλα φάρμακα. Πως λέει λοιπόν ο Καφετζόπουλος στον Δγμ/φο ότι (αν δεν ήσουν μπολιασμένος ... θα σε πετούσα αυτή την στγμή Έξω ???)

Πως ? Επειδή έχει πλήρη Άγνοια από Επιστήμη των Μπολιών ... γιατί ασχολείται Μόνο με την δική του αποκλειστικά ( του θεάτρου και της Υποκριτικής ) και είναι εντελώς παράλυτος οταν μιλάει με τόσο Στομφο για το μπόλι ??? Ποιοι είναι λοιπόν κύριοι η επιστήμη και ποιοι οι επιστήμονες .

Πάντως ξέρω ότι ο Μπέζος με τον Φιλιπίδη ήταν Κολλητοί και μέσα και έξω από την κάμερα και το θέατρο ... Ο Φιλιππίδης με τον Χαικάλη αχώριστοι για πολλά χρόνια .. και όλοι μαζί ατοί με τον Λιγνάδη ...

Δλδ Μια παρέα Επιστημόνων ( του θεάτρου  και της τέχνης ). Τους Εμπιστεύεστε και τους Ακούτε με τα μάτια Κλειστά ? 


Ε έτσι λοιπόν Αντίστοιχα τους ακούμε όταν μιλάνε για Επιστήμη ... 

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: