********* ********************** DSV Blog: Δεν έχουμε Ταλιμπαν και χωριά σαν Αφγανιστάν με Μπούργκες στην Ελλάδα ? Όχι ??? .... Γιααα ... Κοπιάστε ... Προσοχή ... Σκληρές Εικόνες και Βίντεο ... ΠΡΟΣΟΧΗ !!!

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 22, 2023

Δεν έχουμε Ταλιμπαν και χωριά σαν Αφγανιστάν με Μπούργκες στην Ελλάδα ? Όχι ??? .... Γιααα ... Κοπιάστε ... Προσοχή ... Σκληρές Εικόνες και Βίντεο ... ΠΡΟΣΟΧΗ !!!

Θυμάστε το Κωσταλέξι που την θάψανε ζωνανή ? Πόσες κοπέλες από Χωριά Θανατώθηκαν Βιάστηκαν ... Θαύτηκαν ... Κρεμάστικαν ? Και την Μάνα μου ... Ταλιμπάν την Σκότωσε ... αλλά ΌΧΙ άντρας. 2 Γυναίλκες Ταλιμπάν από Ταλιμπάν Πατέρες ... Υπάρχουν και Γυναίκες Ταλιμπαν, και η Μία ζει ακόμα ... και είναι και Γειτόνισα ... Κάνει Βουντού ... "Χτυπάει" τα παιδιά της ακόμα και ας 50ρίσανε ... Τον Άντρα τον έχιε στο Κρεββάτι και δεν τον αφήνει να μιλήσει στο τηλέφωνο μαζί μου ( Εποειδή τηνπήγα στην Αστυνομία ) 

Αλλά σιγά ... Μία Ταλιμπάν έχει η Γειτονιά μας ? Διάσπαρτες στην Ελλάδα πόσες είναι ? θα σας πω ... 


Γυναίκες που ωήφισαν Χ.Α _ αυτές που Ψήφισαν Σπαρτιάτες ... Συν αυτές που ψήφισαν με κεραλοιφές ... πολλές ΝΔ ... μερικές Συριζα ... ακόμα και Βαρουφάκη ... ακόμα και ακραία αριστερά κόμματα ... Καλά ΚΚΕ πολλές ... Κόρες μανάδων που κάνανε Αντάρτικο στο Βουνό και είναι ακόμα Φανατικές Ταλιμπάν ... 

Η θεία μου που ήταν στο βουνό ( αυτές λένε τις παίρνανε για να ξεκαυλώνουν τους Άντρες ... Δενε είδα ... δεν .... αλλά άκουσα .. διάβασα και είδα ταινίες και πολλά που το λέγανε ... Θυμάστε την Ταινία του ΤΣΕ και του Κάστρο ? Παρόλο που δεν έδειχνα την Αλήθεια γιατί τους Ηρωποιούσανε ... θυμάστε ... 

Θα σας θυμίσω εγώ ... 



















 ... Προσοχή ...


ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ !!! 


The Observers: A young Afghan woman wrongly accused beaten to death  FRANCE 24 English 2.79M subscribers  Subscribe





Δεν υπάρχουν σχόλια: