********* ********************** DSV Blog: Ψάξτε κ. Υπεύθυνε του ΣΔΟΕ να δείτε ότι όταν με ρωτούσαν τι παίρνω δεν έλεγα ποτέ ... Έλεγα ... Προσωπικά Δεδομένα ... και τα Μαλακισμένα γελούσαν γιατί είχαν γίνει όλα Βαποράκια του Fb. ΚΡΟΥΩ ΤΟΝ ΚΩΔΩΝΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ... ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ !!!

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 23, 2023

Ψάξτε κ. Υπεύθυνε του ΣΔΟΕ να δείτε ότι όταν με ρωτούσαν τι παίρνω δεν έλεγα ποτέ ... Έλεγα ... Προσωπικά Δεδομένα ... και τα Μαλακισμένα γελούσαν γιατί είχαν γίνει όλα Βαποράκια του Fb. ΚΡΟΥΩ ΤΟΝ ΚΩΔΩΝΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ... ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ !!!

  Katerina Gaki ... 

Ιδιοκτήτης Σελίδας για την Διπολική διαταραχή που ανταλλάσσουν Πληροφορίες για Παράνομα Φάρμακα και ναρκωτικά .. λες και είναι καραμέλες ... Μπήκα και σε 2 μέρες βγήκα γιατί θα μπουκάρει κανα ΣΔΟΕ !!!

Δλδ για να μην γίνει Παρεξήγηση ... Ανταλλάσουν πληροφορίες για Φάρμακα με κόκκινη γραμμή που μόνο παράνομα μπορείς να τα πάρεις ... Π.χ. Πάρε αυτό το Αντικαταθλιπτικό ... 

Το κιοτ... κάνει κατακράτηση ούρων ( και μου έδωσε το τηλέφωνο αυτού του ηλιθίου που γράφει για φάρμακα και το βλέπουν 5.000 μέλη ) ... επειδή λέει ήταν Βολιώτης και ήθελε Παρέα ... Ε πως να μην θέλει αφού είναι Αντίκτιντ !!! 

Όλοι εκεί μέσα είναι για Αποτοξίνωση ... ΟΛΟΙ ... Ψάξτε κ. Υπεύθυνε του ΣΔΟΕ να δείτε ότι όταν με ρωτούσαν τι παίρνω δεν έλεγα ποτέ ... Έλεγα ... Προσωπικά Δεδομένα ... και τα Μαλακισμένα γελούσαν γιατί είχαν γίνει όλα Βαποράκια του Fb.

Έτσι πεθαίνουν και αυτοκτονούν ... Από τέτοια Παραπληροφόρηση ... 

ΚΡΟΥΩ ΤΟΝ ΚΩΔΩΝΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ... ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ !!!

Πλέον το είπα ... και στα γουναράδικα ... !!! 




 Ακόμα εδώ γυροφέρνεις ρε Ύπουλε Δίπολε Δοσίλογε ???

Με τα γυαλιά έτσι μας κατασκοπεύεις όλους και σπέρνεις Διχόνιες .. ??? 

Το γράφω εδώ καθαρά γιατί μάλλον θα τα πούμε στα Δικαστήρια ... Και αν θες .. κατάδωσέ με όπως κάνεις πάντα ... για την εμφάνιση των εικόνων μου από το Κρυφή Γιάφκα ... που μόνο Όπλα δεν είδα ... Αλλά ανταλλαγή Ψυχοφαρμάκων είδα γι αυτό και έφυγα σε μια μέρα ... Ναι Ναι .. παρορμητισμός τι να σου πω ... Αλλά όπως λένε ΠΑΝΤΑ η πρώτη εντύπωση είναι η Σωστή ! και την πάτησα ο Μαλάκας και ξαναπόσταρα και πάλι ... Μέχρι που με Βρίσατε ... Επειδή οι Αναρτήσεις μου είχα μεγάλη αποδοχή και οι άλλοι δεν μπορούσαν να πάρουν ούτε ένα Λάικ .. μου την πέσατε καριόλια για να με κατεβάσετε ... 

Σε μία μέρα είχα 1000 επιθέσεις Κράκερ ... 2 μέρες τους πολεμάω και τους έχω στείλει στο ΣΔΟΕ. Μήπως ξέρεις από που με βρήκανε εντελώς τυχαία την μέρα που η άλλη έλεγε για θεματάκι ???... Αλλά στον Εισαγγελέα θα δείξω όλα τα Analytics που δείχνουν ξεκάθαρα ότι αυτοί με την ίδια IP που ήταν σε σένα ... μετά ήρθαν σε μένα ... Πωωωω Συμπτωσις ! 

Έχω κάνει 10 αναφορές και θα πέσουν και άλλες ... Αν δεν στην κατεβάσω την Γαμοσελίδα σου ... να μην με λένε έτσι όπως με λένε .. Χίπυ γκερλ και αρχίδια τούμπανα ... Αν κάθε Άσχημη σαν και σένα έλεγε ότι τάχα μου δεν βάφεται .. δεν ξυρίζεται ... και δεν περιποιείται το 70 των Μαλακισμένων Γυναικών θα ήταν χειρότερες και από τις ξεδοντιασμένες τουρκάλες ... 

Αλήθεια ... εσύ με τα δόντια σου πως τα πας ... Σε είδα να σου λείπουν 2 - 3 πάντως ... Ψυχολογία ε ? Βάλτο στο Ορθόν σου το πτυχίο γιατί κάνεις τα Αντίθετα από τα δέοντα ... Και γιατί ? Γιατί είσαι τέτοιο γαμημένο εγωιστάκι ... που θες η σελίδα σου να μην πέσει και να πάει και παραπάνω .. 

¨Ειδα τις άλλες σελίδες .. Πλέον θα ταγκάρω εκεί ... Καλά καμία σχέση ... Είσαι μία τρίχα από το αξύριστο Μουστάκι σου ... Δεν τους φτάνεις με τίποτα ... Εκείνες είναι Σελίδες και εσένα είναι Τριμπούρδελο ... Χαμετοιπίο ... φυγα .. μου γκρίνιαξες ... Ξανάλθα .. και πίσω από την Πλάτη μου με έβριζες ... Τι άλλο δλδ πρέπει να αναχθώ .. για να μην έρθω φάντης Μπαστούνης σε μία συνάντηση με ντρόουν ... για να σας κάνω ρόμπα ???

Νομίζεις δεν θα το κάνω "?Από Αέρα θα με περιμένεις ... μπορεί να έρθω και ως βαντρχάνθρωπος ... Εϊμαι Καλύτερος Χάκερ από σένα Κωλόγρια ΆΣχημη ... Άντεξα την Ασχήμια σου και έκανα ένα σωρό κλικ ... Αλλά όλοι επειδή σε φοβόντουσαν .. δεν έκαναν λάικ ... αλλά έκαναν όμως αρκετοί ... 

Ευχαριστώ για τα περίπου 5.000 κλικς που κατάφερα με πολύ κόπο να πάρω επειδή σας άνοιξα τα μάτια ... όχι τα πόδια .. Όχι ... Ζέχνουν ... Θα τα πούμε στα Γουναράδικα ( Δικαστήρια ) !

Στάλθηκε

Μήνυμα στους Katerina Gaki



Δεν υπάρχουν σχόλια: