********* ********************** DSV Blog: Ήσασταν ΟΛΟΙ Απών ( Εκτός από τον Αδερφό Ιλ... ) !!! Να το ξέρετε ... αν και .... Θα με Αφήσει ... ΝΑΙ ... και το ξέρω ... Μία φορά σκοντάφτω ... Δύο ... ε την τρίτη θα σηκωθώ πάλι ... και θα Ξαναπετάξω ... όπως το 89 - 92 ... Τα Καλύτερα χρόνια της Ζωής μου !!!

Δευτέρα, Οκτωβρίου 16, 2023

Ήσασταν ΟΛΟΙ Απών ( Εκτός από τον Αδερφό Ιλ... ) !!! Να το ξέρετε ... αν και .... Θα με Αφήσει ... ΝΑΙ ... και το ξέρω ... Μία φορά σκοντάφτω ... Δύο ... ε την τρίτη θα σηκωθώ πάλι ... και θα Ξαναπετάξω ... όπως το 89 - 92 ... Τα Καλύτερα χρόνια της Ζωής μου !!!


 Κι όμως ... αυτό έχω κάνει κι εγώ ... και ευτυχώς από πολύ νωρίς ... Ακόμα έχω τα Γκροκς ... που είναι σχεδόν πάντα Λασπερά ... Είμαι 40 μέρες μέσα στην Λάσπη στα Νερά στις Μύγες ... και στο Χώμα που ποτέ δεν φεύγει ... 

Και ναι ... ΟΛΟΙ λακίσανε μόλις ξανάγιναν ζόρικα τα πράγματα ...  Βλέπεις έλεγαν ... ε μετά τον Δανιήλ ... δεν έρχεται άλλο ... και ήρθε ο άλλος ο μαλάκας και μας Συνέτριψε. Και ας είχαν υποσχεθεί καθημερινή συμβολή και υποστήριξη σε κάποιον που μένει Μόνος του και έχει 67% Αναπηρία. Το ξέρω ... όπου να ναι θα σβήσω εντελώς ... Δεν πειράζει ... Κάποια στιγμή ΔΕΝ θα ξανανάψω και το ξέρω ... Όλα έχουν ένα Τέλος ! Είμαι Πανέτοιμος γι Αυτό ! Αλλά θα πεθάνω χωρίς Φρούδες Ελπίδες και Υποσχέσεις τοξικότητας ! 

Οκ ... μέχρι τώρα τα έχω καταφέρει καλά ... και θα συνεχίσω ... με ένα σωρό έξοδα για καθαριστικά ... ψυγείο ... αυτοκίνητο ... φαγητό απ έξω γιατί δεν υπάρχει νερό και Ζαρζαβατικά χωρίς χώμα ... αλλά είμαι εδώ ... Με ρίγη αλλά είμαι Εδώ ... Με Πυρετό ... αλλά είμαι εδώ ... με Τεράστιο Πόνο στα κόκκαλα αλλά είμαι Εδώ ... 

Το Κράτος .. ΑΠΩΝ ... Ο Δήμος ΑΠΩΝ ... και κάνω παρέα με τις μύγες που πλέον τις έχω συνηθίσει και δεν με τσιμπάνε ...

Το Κοινωνικό Παντωπολείο του Δήμου με πήρε ( μετά από παραίνεση και Έκκληση δική μου τηλεφωνικά) και μου είπε ότι να σήμερα αύριο έρχονται να μου φέρουν ... ότι και να μου φέρουν έχουν τελειώσει τα πάντα ... Έχει πάει Δευτέρα και είναι ΑΠΩΝ !!! Πριν λίγο τελείωσαν τα τελευταία Αγοραστά Μακαρόνια και το τελευταίο Αγοραστό Λάδι ... ΔΕΝ έχω άλλα λεφτά ... Ας είναι καλά ο Συνεργάτης μου και μου δίνει 20 - 20 κάθε 2 - 3 μέρες και τρώω έστω και σκέτα κρουασάν.

Και η Μακαρονάδα ... ορφανή ήταν που έφαγα ... Φακές προχθές αλάδωτες για να μην ξοδέψω και το τελευταίο μου δράμι ... ΔΕΝ περίμενα ρε Κ@ριόλα Ελλάδα ότι θα είσαι τόσο Π@υτάνα. Πριν διάβαζα που έλεγε η Κόρη του Μπέου ότι μένει Αμερική και η Ελλάδα είναι Τριτοκοσμική ... Ε γι αυτό και εγώ θέλω να πάω Αλάσκα ... 

Αρε Πουτάνα μοίρα ... Ιρλανδία δεν με άφησες ... Αλάσκα θα με αφήσεις ? Τώρα που έχω και τον Αδερφό που είχα "χάσει" για χρόνια ( γιατί είχε να μεγαλώσει και να φροντίσει Οικογένεια και εγώ την Μάνα μου ) θα με Αφήσεις ? Ιλέγκαντελ ... θα με συνοδέψεις όπως υποσχέθηκες ... ή κι εσύ θα με Απαρνηθείς ??? ... 

Και στην Αλάσκα έχει Ίντερνετ και πιο γρήγορο ... Οπότε από την Οθόνη θα τα λέμε ... και θα έρχεσαι με την Οικογένεια κάθε χρόνο για έναν Μήνα ! Τσάμπα τα λέγαμε ? Εγώ τα πίστεψα και το ξέρεις ... Και εγώ ξέρω ότι κι εσύ τα έλεγες Σοβαρά και ότι θα τα κάνεις ( ΑΝ ΔΕΝ ΤΥΧΕΙ ΚΑΝΑΣ ΔΑΝΙΗΛ ή ΛΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΠΝΙΓΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ... ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ... ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΚΣ ΒΕΒΑΙΑ ... ΚΑΙ ΑΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΣΚΑΤΟΨΥΧΑΚΙΑ ... "Είδες ... Πάλι έλεγε να πάει και θα πάει και θα δουλέψει και και και ... ΚΑΙ πάλι δεν έκανε τίποτα". Στ αρχίδια μου ... πάντα θα βράζουνε στο ζουμί τους και θα κάνουν ακόμα και Βουντού ... για μου ψοφήσει η κατσίκα μου ! Στ Αρχίδια μου όμως ... Καταλαβαίνεις τι σου λέω ? ( ¨Όπως έλεγε και ο Λεκτικός ) )

Θα με Αφήσει ... ΝΑΙ ... και το ξέρω ... Μία φορά σκοντάφτω ... Δύο ... ε την τρίτη θα σηκωθώ πάλι ... και θα Ξαναπετάξω ... όπως το 89 - 92 ... Τα Καλύτερα χρόνια της Ζωής μου !!! 



Ήσασταν ΟΛΟΙ Απών !!!!!!!!!!!!!!!!! 

( Εκτός από τον Αδερφό Ιλ... )  !!! Να το ξέρετε ... αν Ψοφήσω κάποια στιγμή... Λογικά και Στατιστικά θα γίνει ... Πόσες φορές θα γλυτώσω την Γλύστρα και το Πέσιμο σύριζα στην γωνία του Γραφείου ??? Πόσες ??? Θα με βρείτε από την Μυρωδιά ... Το λέω χρόνια τώρα ... !!! 

Αν και νομίζω ότι ... Θα με Αφήσει ... ΝΑΙ ... και το ξέρω ... Μία φορά σκοντάφτω ... Δύο ... ε την τρίτη θα σηκωθώ πάλι ... και θα Ξαναπετάξω ... όπως το 89 - 92 ... Τα Καλύτερα χρόνια της Ζωής μου !!! 



DSV - Best Song Ever... - Wanted dead or alive !!!!!!!!





Α, ρε Πλανητοκόριτσο από Αλλού, τι μου κάνεις Πρωινιάτικα...

Για να σου αφιερώσω εχθές Bon Jovi.... κάθομαι τώρα από τις 6 το πρωί και φτιάχνω το Αφιέρωμα στον Θεό του Rock.... Ναι Θεός !!!




Ήταν Αύγουστος του 1986... Δευτέρα Λυκείου εγώ. Διάβασμα.... 2 - 3 ώρες το Πολύ. Με δέσμευε πολύ το Σχολείο και έβγαζα όλες τις Χρονιές 15,5. Με αυτό τον Βαθμό έχω Απολυτήριο Λυκείου.




Αλλά, πως να διαβάσεις όταν βγήκε το Θεικό Slippery When Wet.... ??? Και τις Παρασκευές και τα Σάββατα δεν θα πάμε να Rockάρουμε ???... στο ίδιο Club που έλεγα σε κάποια άλλη Ανάρτηση για την Punk. Rock ... 12:00 - 2:00 ... Punk & Heavy Metal 2:00 - 4:00.... Πανικός !!!

Τι να πω.... Τα έλεγα Εχθές.... Η Απόλυτη Μουσική Απόλαυση ο "Φίλος" μου ο Jon. Όχι μόνο τα Υπέροχα τραγούδια του που πάντα με ανατρίχιαζαν όταν τα άκουγα... Αλλά και η Καταπληκτική Σκηνική του Παρουσία. Τι, να πω Ψέματα... ότι όταν έβλεπα το Video-Clip του Wanted Dead or Alive και έκλεινα για λίγο τα μάτια .... έβλεπα τον Εαυτό μου στην Σκηνή να βγάζει Κορώνες. ΝΑΙ.... Αυτό ακριβώς έκανα... Και όχι για τον λόγο που όλοι τότε ήθελαν να γίνουν Rock Singer... (δηλαδή για να ρίχνουν Γκόμενες, δεν με ενδιέφερε ποτέ Αυτό), Αλλά για να βγάλω την Εφηβική φλόγα που διαπερνούσε το Κορμί μου από τις Πατούσες ως και την τελευταία τρίχα του Κεφαλιού μου.

Αυτή είναι μία φωτό από τα χρόνια των Σπουδών, που Σκάναρα, από το 1988-89. Το μαλλί στα Πλάγια δεν έχει Μακρίνει ακόμα Καλά γιατί φαινόταν κατευθείαν στο Οπτικό Πεδίο του Αυστηρού Πατέρα..... Ενώ τα πίσω (που δεν τα έβλεπε) είχαν ήδη φτάσει στο Πάνω μέρος της Πλάτης. (Κλικ για να την δείτε Καλύτερα).

Χα χααααααα... Πάλι δεν φαίνομαι όμως ο Blogger. Πάντα ένας Blogger παραμένει Μυστήριο. Τουλάχιστον έτσι Θέλω εγώ. Έχω βρεθεί με κάποιον σας το έχω πει. Και θα δω ακόμα και 3 άτομα μέχρι τα Χριστούγεννα. Αλλά ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ στο Διαδίκτυο. Κλοπή Προσωπικών Δεδομένων... Έχω Λόξα με αυτό !!!

Και όχι μόνο δεν φαίνομαι καλά... Αλλά εκεί είμαι 20.... και 75 κιλά... ενώ τώρα Γκουχ Γκουχ... Γαμώτο.... αλλά και Γκουχ Γκουχ Γκουχ Γκουχ .... Γαμώτο ο Κωλόβηχας... Τι έλεγα ??? Το Ξέχασα !!! Τέλος πάντων... Μικρό το Κακό ( χε χε χε χε ).

Ο Bon Jovi με την Μουσική και τους Στίχους του συνδύαζε και συνεχίζει όλο τον Rock τρόπο Ζωής που είχα μέσα μου από τα γεννητούρια μου... Τι σας είχα πει για τα ταξίδια σε όλο τον Κόσμο με Μηχανή ??? Από που λέτε να το κόλλησα ??? Από την δίπλα Harley που καβαλούσε ξένοιαστος με το Μαλλί να Ανεμίζει σαν Αερικό και με έναν και μόνο Σάκο στο Πίσω κάθισμα... Πήγαινε με όλο το Group αλλά και με Άλλους Αναζητητές..... στο Άγνωστο. Για όσους δεν το ξέρετε Κάπου στο 95 ο Bon Jovi παράτησε τα Πάντα... Πήρε την Harley και πήγε να βρει τους Ινδιάνους "Αδερφούς" του. Αλήθεια ... έζησε σε Καταυλισμούς Μαζί τους πολύ Καιρό. Ούτε σε Χλιδάτα Ξενοδοχεία, Ούτε σε Πλούτη... Έτρωγε σε Χωμάτινο πιάτο και έπινε Νερό σε Ινδιάνικο Παγούρι από την Πηγή που Γέμιζε από την Βροχή. Γιατί το Άτομο το έχει. Γεννήθηκε Ροκάς... Όπως πιστεύω και Εγώ !!! Σε μια Συνέντευξη που τον είχα δει είπε... "Μετά από αυτό το Ταξίδι ... Βρήκα τον Jon !!!! "

Δεν θα πω άλλα, είναι Περιττά. Αυτά που είπα ήδη είναι Υπεραρκετά για το Μεγαλείο του Καλλιτέχνη. Θα Ακολουθήσει το Τραγούδι που Αποτελεί τον Απόλυτο Ύμνο για Μένα και Μουσικά Αλλά και Στιχουργικά.... Και Μετά θα ακολουθήσει Αφιέρωμα ...

..... And I've rocked them all



It's all the same, only the names will change
Everyday, it seems we're wastin' away
Another place, where the faces are so cold
I drive all night, just to get back home

I'm a cowboy, on a steel horse I ride
I'm wanted dead or alive
Wanted dead or alive

Sometimes I sleep, sometimes it's not for days
The people I meet always go their separate ways
Sometimes you tell the day
By the bottle that you drink
And times when you're all alone all you do is think


Bon Jovi - "Wanted Dead Or Alive" from Steve Mascord on Vimeo.



I'm a cowboy, on a steel horse I ride
I'm wanted dead or alive
Wanted dead or alive....

Oh, I ride!

(yeah!)

Ooh, and I'm a cowboy, on a steel horse I ride
I'm wanted dead or alive

I walk these streets
A loaded six-string on my back
I play for keeps, 'cause I might not make it back
I been everywhere, still I'm standing tall
I've seen a million faces
And I've rocked them all

I'm a cowboy, on a steel horse I ride
I'm wanted dead or alive
I'm a cowboy, I got the night on my side
I'm wanted dead or alive
Wanted dead or alive


--------- Α Φ Ι Ε Ρ Ω Μ Α -------------

Jon Bon Jovi των οποίων πραγματικό όνομα John Bongiovi Frank, πρεσβύτερος της 3 αγόρια, γεννήθηκε στο Perth Amboy στις 2 Μαρτίου 1962.

Παθιασμένος με τη μουσική, είναι τυχεροί να έχουν υποστηρικτικό γονείς που τον ενθάρρυνε να

Δεν υπάρχουν σχόλια: