********* ********************** DSV Blog: Παρακαλώ μην κοινοποιείτε με το όνομά μου σε ετικέτα, ευχαριστώ. Πόσο Ηλίθια Μαλάκο ή Βλάκας μπορεί να είσαι και να ...διατάζεις να κάνει κάποιος αυτό που έπρεπε να είχες κάνει Εσύ ! ???

Πέμπτη, Οκτωβρίου 19, 2023

Παρακαλώ μην κοινοποιείτε με το όνομά μου σε ετικέτα, ευχαριστώ. Πόσο Ηλίθια Μαλάκο ή Βλάκας μπορεί να είσαι και να ...διατάζεις να κάνει κάποιος αυτό που έπρεπε να είχες κάνει Εσύ ! ???

"Παρακαλώ μην κοινοποιείτε με το όνομά μου σε ετικέτα, ευχαριστώ." μου στειλε κάποια φβ-"φίλη" ... πριν λίγο. Και να τα μόνο αυτή ? Φίλη Κανονική ( και καλά Ντεμέκ ) ... να έχει να σου μιλήσει 2 χρόνια και να σου στέλνει τέτοιο μνμ ... χωρίς να σου πει ένα γεια ή κάτι ... Αυτό και ΜΟΝΟ ... Διαταγή Ναζιστική !!! 

Πόσο Μαλάκο και Βλάκας μπορεί να είσαι και να Διατάζεις έτσι επειδή ΕΣΥ δεν ξέρεις πως να μην δέχεσαι να σε Tagaρουν ... Και ιδίως όταν το Παρακαλώ και το Ευχαριστώ γράφονται τόσο κοντά σε μία πρόταση. Κάτι Αγάμητες Πουτανίτσες Καθηγήτριες με Άσπρες Μπότες κολλητές και μία φούστα Μίνι με σκίσιμο ...  μας έλεγαν έτσι ... Βαλατσέ μπορείς σε Παρακαλώ να βγεις από την Τάξη ? Ευχαριστώ !

Όλη η Ευχαρίστηση είναι η Δική μου ... γιατί έχω βαρεθεί να βλέπω το Δαντελωτό Βρακί που μας δείχνεις συνέχεια ... και ενώ φωνάζουν οι άλλοι "Πωωω Καύλααα" εσύ εκεί ... τα χεις βάλει μαζί μου !

Δεν σε Ξεχνώ Βίνα Λιατ... Ασίκη ! Το 14 που μου βαλες ενώ σου γραφα πάντα 20 ... δεν το ξεχνώ ! 


Δλδ ... θα κάνω εγώ την Δική σας Δουλειά ? Εγώ Ταγκάρω ΑΥΤΟΜΑΤΑ ... Αν ο Καθένας Άχρηστος και Αμόρφωτος Παπάρας μου λέει να ΜΗΝ τον ξαναΤαγκάρω ... δεν θα πρέπει να κάνω άλλη δουλειά ... από αυτό.

ΠΩΣ ένας Ανίδεος Μαλάκας ... σε Διατάζει να κάνεις την Δική του Δουλειά ? Πόσο Κάφρος και Πόσο Άξεστος παπάρας ??? Λοιπόν ... θα το πω για Τελευταία φορά πως μπορεί κάποιος που Ενοχλείται ... από Ταγκάρισμα ενώ είναι στο Φβ με 5000 φίλους ... και θέλει να μην τον Ενοχλεί κανένας ... Πάμε στις Ρυθμίσεις ... και εκεί ... και μετά ... στο 3ο πλαίσιο ... και αφού κάνουμε Απόρρητο ... 

ΜΠΛΟΚ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑΑ ... ΜΠΛΟΚ ΜΗ ΣΟΥ ΓΑΜΗΣΩ ...

ΜΠΛΟΚ ΚΑΙ ΟΛΑ ΛΥΝΟΝΤΑΙ !!!!!!!!!!

ΚΑΡΙΟΛΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΠΕΘΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΜΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΡΩΕΙ ...

ΜΠΛΟΚ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ... ΑΓΑΜΙΑ ΣΑΣ ΓΑΜΩ !!! 


Κυβέλη Ζαχαρίου

Τετ 7:04 μ.μ.

Κυβέλη

Παρακαλώ μην κοινοποιείτε με το όνομά μου σε ετικέτα, ευχαριστώ.

Τετ 8:27 μ.μ.

Στείλατε

Τι μας λέτε Κυρά μου ... 

Τι μας λέτε που δίνετε και διαταγές ... 

Αι ξεκουμπίσου και μη μας ενοχλείς ... 

Αν έκανα ότι μου έλεγε ο Καθένας δεν θα κανα άλλη δουλεια ... 

Και δεν έχω χρόνο να σας δείξω πως Ξεκουμπίζονται από εεδώ όμαλά .. οπότε θα σας ΞΕ-ΚΟΥΜΠΙΣΩ ΕΓΩ ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΤΑΓΚΑΡΙΣΤΕΙΤΕ !!!

Μπορείτε τώρα να καλείτε ο ένας τον άλλο και να βλέπετε πληροφορίες, όπως η Ενεργή κατάσταση, και πότε διαβάσατε τα μηνύματα.

Έχετε μπλοκάρει τα μηνύματα και τις κλήσεις από το λογαριασμό Facebook του χρήστη Κυβέλη Ζαχαρίου

Δεν μπορείτε να στέλνετε μηνύματα ή να καλείτε τον χρήστη σε αυτή τη συνομιλία και δεν θα λαμβάνετε μήνυματα και κλήσεις από αυτόν.


Δεν υπάρχουν σχόλια: