********* ********************** DSV Blog: Προσοχή Προσοχή ... Παραλία κατελειμένη από Εμβολιασμένους στον Βόλο !!!

Δευτέρα, Νοεμβρίου 29, 2021

Προσοχή Προσοχή ... Παραλία κατελειμένη από Εμβολιασμένους στον Βόλο !!!

 

Προσοχή Προσοχή ... σας μιλάει ο Ελεύθερος Ραδιοφωνικός Σταθμ... ( εεε ... μπερδεύτηκα ) , ο Ελεύθερος αλλά Αγανακτισμένος κολυμβητής του Ιάσσωνα Βόλου στις Πλάκες ...Η Παραλία είναι Γαλάζια .. Καπληκτική αλλά έχει καταλυφθεί από ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ !!!... Κύριο Σύμπτωμα το "Εγώ τι θα σου πω ... άσε τι λένε οι άλλοι ... και εσύ δεν Ξερς !!! "

Το Καλοκαίρι το Ποσοστό Ανεβαίνει Κατακόρυφα από Χρυσαυγίτες Φασιτσοειδών ( Παλιοί Στρατιωτικοί ... Μπάτσοι ... Μπασκιναράδες ... Κωλόμπατσους ... ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΣΤΥΡΟΦΟΡΩΝ ΜΟΝΟΘΡΗΣΚΙΩΝ με Μακρύ Σταυρό ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΟ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ ... ) ... και τον Χειμώνα Από Αθληταράδες - Γιατροί - Διατροφολόγοι με ανάλογα συμπτώματα "Εγώ τι θα σου πω ... άσε τι λένε οι άλλοι ... και εσύ δεν Ξερς !!! " ...

ΥΠΑΡΧΟΥΝ αρκετοί Ανεμβολίαστοι τον Χειμώνα ... δλδ ίσως και να φτάνουμε το 10% οι οποίοι πριν γνωριστούμε ξέραμε ότι είμαστε Ανεμβολίαστοι ... γιατί ούτε Σταυρούς τεράστιους φορούσαμε ... ούτε αθληταράδες το παίζαμε ... 10% για τον Ιάσσωνα είναι ποσοστό τρελό ... Νόμιζα ότι θα είμαστε 2 - 3 Ψεκασμένοι ... αλλά όχι ... έχει και άλλους κυρίως Κοπέλες μέχρι 40 - 45 - 50. Αλλά παρόλα αυτά εμένα ΟΛΟΙ μου μιλάνε ... και κοντά μερικοί ( και τους λέω ... κάνε παραπέρα ρε ... και έρχονται πάλι κοντά ) ... γιατί εγώ είμαι Γκουντ Λίσενερ γμτ και Ακούω και δεν μιλάω ... σχεδόν καθόλου μέχρι να τα πάρω. Γιατί ΑΝ τα πάρω ... μπορώ να παίξω και Μπουνιές αν ο άλλος δεν με Σέβεται !

Σήμερα είχα έναν τέτοιο Πολύξερο - Γιατρό - Αθληταρά - διατροφολόγο ... που τελικα ΔΕΝ μου πε την ειδικότητά του παρά ότι είναι Κομπιουτεράς. Κομπιουτεράς μπορεί να είναι και κάποιος που παίζει Μόνο παιχνίδια ... μέχρι και κάποιος στην ΝΑΣΑ που αναλύει με Κώδικα ... Ποζιτρόνια και Θεωρίες των Χορδών όπως ο Σέλντον ... Και Έφυγα από εκεί που ήταν ... Μόλις πήγε να κάνει Μονόζυγο παίρνω τον Σάκο και πάω στην Άκρη ... που δεν είχε κανέναν ... Στο τέλος όμως πάλι ήρθε στο μισό μέτρο και μου πε ... "Αν θέλεις να Σωθείς .. έλα να με βρεις ... " και να μην σας τα πολυλογώ στο τέλος μου πε ότι ασχολείται με διατροφή και άθληση 2 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ... δλδ. 24 ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ...

Και τι να μας που έλεγε οι Γιατροί ... με τα 7 τους χρόνια άρα και 84 μηνάκια και μετά άλλα 36 ... Πφφφ ... Άσχετοι ...

ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ γι αυτό και ερχόταν τόσο κοντά γιατί ήταν λέει Άτρωτος με το Εμβόλιο ... 
 
Πάνω εικόνα 2019 ... και αυτή 2020 ... Ο ένας στον άλλον πάνω και δίπλα και Αγκαλιά και ....

Χρονιές που θέριζε ο Κόβιντ και θερίζει ακόμα ... Βλέπετε έστω μία Μάσκα ??? Όχι ρε ... γιατί οι ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ(ΓΟΥ)ΜΑΝ !!!

Και όταν του είπα ότι Ξέρω ότι ΚΑΠΟΙΑ στιγμή θα πεθάνω ... και δεν με ενδιαφέρει να σωθώ από Προφήτες και Ματζουνάτους,γιατί είμαι ευχαριστημένος με αυτά που έχω κάνει τα Λίγα στην Ζωή μου ... χαμογέλασε Ειρωνικά ... και μου είπε ... "Γιατί να πεθάνεις στα 53 σου με Έφραγμα???", δεν θες να πας 90 και ??? Και του είπα "Όχι ... Καθόλου ... Και αφού πέρασα τα 50 ... δεν με ενδιαφέρει πλέον" ... αφού Σκυλιά Γατιά δεν έχω, Δεν θα Λείψω σε ΚΑΝΕΝΑΝ εκτός από την Μάνα μου που θα πεθάνει λόγω του Πεθαμού μου ...

Ευτυχώς λίγο μετά έφυγε και δεν έφτασα στο σημείο να μου σπάσουν τόσο τα Νεύρα ώστε να μην χρησιμοποιήσω την Υφή που έχω όταν Γράφω και Ειδικά εδώ στο Blog. Θα Ξαναπάω ??? Πολύ το Σκέφτομαι. Δλδ στην Θάλασσα Ναι ... αλλά στο Μονόζυγο ΔΕΝ το ξανακουμπάω !!! όταν έχει έστω και έναν - δύο που κάνουν επίδειξη μπας και πηδήξουν καμιά γκόμενα με Στρινγκ !!! 
 
Γ@μώ την Άκαμπτη ΑρχαιοΕλληνική Λαγνεία  για Ζωή Ευ και μέχρι τα 100 ... Ο Κωλοκοτρώνης πέθανε στα 50 του ... Ο Έλβις πολύ νωρίτερα ... Ο Μάρτιν ο Κένεντυ Νεότατοι ... όπως και ο Αινστάιν στα Νορμάλ για την Εποχή στα 75 ... Ο Λόρδος Βύρωνας ? Ο Τέσλα ? Ποιος ??? Αααα ο Μητσοτ... άσε δεν το λέω όλο ... και ο Θωδοράκης. Κάποτε ήταν και οι δύο στη ΝΔ ε ? Ε όχι δεν θα πάρω ... !!!

Προτιμώ να μην έφτανα στα 50 αλλά να ΖΟΥΣΑ παρά στα 100 και ....

Σπάνια κάποιος που άλλαξε τον Πλανήτη και άφησε Παρακαταθήκη πήγε στα 90 .. εγώ γιατί να πάω ??? Για να με έχουν με τα Πάμπερς και το Πι ? Δεν θέλω με τίποτα ... Εγώ θέλω να πεθάνω όπως ένας Γέροντας ( Παππάς ) που κατεβαίνει με Μπαστούνι και υποβασταζόμενος από το Πνευματικό του παιδί και είναι 92 ( Έτσι Ναι ) και λέει ... "Έρχομαι στην Θάλασσα ακόμα ... και Κολυμπάω γιατί την Λατρεύω και γιατί δεν φοβάμαι μήπως πεθάνω μέσα της... Βασικά αυτός θα ήταν ο πιο Ευλογημένος θάνατος για μένα ... Στο Κολύμπι !!! "

Ε Ναι ! Κι εγώ που έχω Λατρεία .. στην Θάλασσα ... 
Και στο ΣΕΞ ( ο Καλύτερος Θάνατος ) θα έλεγα ... αλλά αυτό πάει ...
 
... εξαφανίστηκε τώρα λόγω Κόβιντ ! Όταν θα είμαστε Ελεύθεροι, να κάνουμε ΣΕΞ ... θα Ζούμε ???

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: