********* ********************** DSV Blog: Να δείτε που η Περήφανη Μαγγούρα ... θα σηκωθεί και Πάλι Ψηλά !!! Δεν θα μασήσει στο Κατοστάευρο !!!

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 03, 2021

Να δείτε που η Περήφανη Μαγγούρα ... θα σηκωθεί και Πάλι Ψηλά !!! Δεν θα μασήσει στο Κατοστάευρο !!!

 


Αυτός ο Βλακολαός για να εξιλεωθεί θα πρέπει να κάνουν πολλούς από αυτούς που μας γ@μήσανε ... να μπούνε οι ίδιοι μέσα, για να δούνε από κοντά πως είναι να είσαι στις ΡατζοΜΕΘ !!!

- ... και ιδίως αυτοί που κάνανε το λάθος και τους ψήφισαν ίσως για πρώτη φορά γιατί ήταν Μακεδονολάγνοι ... ( Πάρτε τώρα τις Πρέσπες ... και τα Σκόπια σας ) ... ή για να έχουμε πιο Ασφαλή 3βάθμια ( Ναι ... και οι Μπάτσοι ζητάνε πρόκληση για να δείρουν γιατί λένε ότι σαπίσαν απ την Ακινησία ) ... ... για τα Μερίσματα ( Τα Ποια ??? ) ... τέλος πάντων ... μη συνεχίσω ... γιατί προσπαθώ να βρω ΈΝΑ που να έχουν κάνει καλό ( Για μένα ούτε την πρώτη φάση της Πανδημίας την κάνανε καλά ) ... αλλά θα βρω ένα και δύο καλά και θα τα γράψω ... } .

Ο Πλεύρης έχει μπει σε ΜΕΘ αλλά δεν βάζει μυαλό ... Ιδίως τον έβαλε επίτηδες για να κάνει όλα αυτά τα Ακροδεξιά ... 100άρια σε φτωχές γριούλες που μένουν σε κάποιο χωριό απομονωμένο ... Πως θα το κάνει ρε ? Πως θα πάει ??? Γιατί δεν βάζετε κλιμάκια για τέτοιες υποθέσεις ???

... και για να μην νομίζουν οι Επαΐοντες γύρω γύρω ... ότι εννοώ να μπουν στις ΜΕΘ από το ξύλο που θα φάνε απ τον Κόσμο ... αλλά από κανα Καρδιακό ... Εγκεφαλικό ... όταν καταλάβουν ( γιατί αν δεν το χουν ήδη καταλάβει ... θα το καταλάβουν ) ... τι εγκλήματα έχουν κάνει στον Λαό ...

Μην Πάτε Μακριά ... Τον Τσοχατζό ... τον είδατε πως ήταν τα τελευταία 10 - 15 χρόνια ? Κόλαση και Αργός και Βασανιστικός Θάνατος. Και έφυγε με την στάμπα πάνω του ...

Για όλους έρχονται οι μέρες της Δικαίωσης και Εξιλέωσης ..

Για Όλες τις Κουφάλες !!! ... απ τον Θεό τον Ίδιο !!!




Δεν υπάρχουν σχόλια: