********* ********************** DSV Blog: Μάλλον θα το κάνω το Μπόλι... Όταν φύγω για Ιρλανδία για να μείνω Μόνιμα εκεί ... !!! Μακριά από την Σκλαβωμένη Ελλάδα από Τυρράνους !!!

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 01, 2021

Μάλλον θα το κάνω το Μπόλι... Όταν φύγω για Ιρλανδία για να μείνω Μόνιμα εκεί ... !!! Μακριά από την Σκλαβωμένη Ελλάδα από Τυρράνους !!!


 


Έχω καταφέρει ( και είμαι Πραγματικά Πολύ Περήφανος γι αυτό ) εγώ και η Μάνα μου να ζούμε χωρίς καμία Έλλειψη ... ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ... αφού δεν έχουμε κάνει Ακόμη ... ούτε Ράπιντ Τεστ !!!

Για να μην το πολυλογώ ... σήμερα που ήθελα να γράψω φάρμακα για την Μάνα μου ... πήγα στον Αναπληρωτή Δ/ντη ... γιατί ο Δ/ντης είναι σε Αναστολή. Ξέρετε γιατί ... Ρώτησα .. δεν έχω κάνει ούτε Ράπιντ ... να Φύγω ??? Όχι μου λέει δεν χρειάζεται ... αλλά ... να πάτε να κάνετε το Εμβόλιο !!! ... μου είπε ...Υπ/ντης( Δεξιός και μάλλον ΝΔ ... ή ΚΙΝΑΛ ). Ναι αλλά να παρακούσω τον Δ/ντη που είναι ο Τάδε ? Εγώ είμαι ο Δ/ντης εδώ μου είπε ... Το ξέρω ΑΝΑΠΛΗΡΩΝΕΤΕ  τον Δ/ντή γιατί είναι Ανεμβολίαστος και άρα είναι σε Αναστολή !!! Άρα έμμεσα μου λέει ότι εκείνος ΔΕΝ έκανε το Εμβόλιο. Να τον Παρακούσω ??? 

 

 Εγώ είμαι ο Δ/ντης μου ξαναλέει με λίγο λιγότερη Έπαρση και Ειλικρίνεια και σας ΠΡΟΤΕΙΝΩ ... να πάτε να το κάνετε ... 

Ουπς ... η πρώτη μπιφτέκα γύρισε. Από το ΝΑ ΠΑΤΕ ... στο ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ !!!

Είστε λέει Επιστήμονας άνθρωπος ... Δεν είναι δυνατόν να πιστεύετε αυτά που λένε για Τσιπάκια και τέτοια ... Όχι λέω ... δεν τα πιστεύω ... αλλά αφού με ονομάσατε ΜΟΝΟΣ σας Επιστήμονα ... θα σας πω ότι ΓΙΝΕΤΑΙ να μπούνε και 10 Μικροτσιπάκια ... αλλά οκ ... ΔΕΝ μπορώ να ξέρω αν έχουν ή όχι ... Γίνεται όμως !!!

Μην ξέροντας τι να πει ... μου λέει στο τέλος ότι εγώ προτείνω να το ΚΑΝΕΤΕ ... αφού λέτε ότι κλείσατε και 2 Ραντεβού και τα αναβάλετε ... Να το Κάνετε ... Και του λέω πριν Φύγω ... Θα το κάνω όταν θα είμαι σε Ελεύθερη χώρα ...
Και Μάλλον θα το κάνω στην Ιρλανδία. Όταν θα φύγω για να  μείνω Μόνιμα εκεί ... !!! Αλλά όχι τώρα γιατί κι εκεί έχει αρκετή Ανελευθερία !

Όταν... θα ναι και αυτή Λεύτερη ... Έχει τέτοια Ιστορία ώστε κάποια κοντινή στιγμή ... θα γίνει Λεύτερη !!!

 






Δεν υπάρχουν σχόλια: