********* ********************** DSV Blog: Alska USA ... Ireland My Island ... and Hypersiberian... Three Dreams of my Dreams !!!

Τετάρτη, Οκτωβρίου 25, 2023

Alska USA ... Ireland My Island ... and Hypersiberian... Three Dreams of my Dreams !!!



Αμερική λάτρευα από Μικρός ... Ε οκ ... οι ταινίες που το παρουσίαζαν τέλειο το Αμέρικν Ντριμ ... το Μπρέικ Ντανς ... το Born in the USA ... ο Βον Τζόβι ... και το Free Bird του Νότου και και και και ... εκκατομύρια πράγματα ... ΠΟΙΟΣ δεν ήθελε να πάει έστω και μία εβδομάδα στην Αμ,ερική να ζήσει αυτά που έβλεπε .. Χόλιγουντ μόνο και μόνο .. φτάνει ... Φορούσα Μπουφάν που έγραφε USA ... O Πατέρας μου ΠΑΣΟΚος φανατικός μου έλεγε να μην το φοράω ... Εγώ όμως το φορούσα πάντα γιατί αν το άφηνα θα το έσκιζε και αυτό όπως έκανς Φασιστικά σε ότι δεν ενέκρινε. Το Μόνο που δεν έκανε ήταν να μας κόψει τούφα στον Ύπνο ... Αλλά ήταν τόσο ταλιμπάν ... που απορώ πως δεν το κανε.

Ιρλανδία ... Ρόρι Γκάλαχες .. Utooooooo ... Sunday Bloody Sunday και επανάσταση του Μπέλφαστ ... και και και ... ε ... και εκεί είχα σαν 2ο Όνειρο .. αλλά επειδή ήταν πιο κοντά ΚΟΝΤΕΨΑ να το ζήσω ... αλλά ο Γ@μημένος ο Κόβιντ .. μας το Γάμ,ησε !

Υπερσιβηρικός ... Λατρεύω τα Τραίνα ... Τα έζησα πολύ μικρός μέχρι να πάρει ο Πατέρας μου το 92 Αμάξι ... Ναι μέχρι τα 52 του είχε ΜΟΝΟ ποδήλατο για να χτίσει την Σπιταρώνα που μου άφησε ... και να μας Σπουδάσει τα πιο Ακριβά Πανεπιστήμια. Πάντα Ονειρεύμουν να κάνω τα ταξίδια του Πουαρό ... με τραίνο σε όλη την Ευρώπη ... Παραθέτω λοιπόν 3 ήδη Γραμμένες Αναρτήσεις ... που έχω κάνει στο Παρελθόν ... Ααα και Αλάσκα ... Ε εκεί δεν χρειάζονται Εξηγήσεις ... Ως Φυσιολάτρης και Ερωτευμένος με τα Κρύα ποτάμια Λίμνες και Πράσινο ... Είδα και το Insomnia ... και έπαθα ... Κάθε μέρα Ονειρεύομαι να γίνω Χρυσοθύρας στα Κρύα ποτάμια το καλοκαίρι !

Love Insomnia Movie ... because i LOVE Alaska !!! My Dream of my Dreams ! ( Έναν να βρω να πάμε ... τα Πούλησα ΟΛΑ και Φύγαμε !!! Έναν μωρέ ... Έναν ... αλλά ... ) 

 















Αυτό θέλω να το κάνω μία φορά  ... Τουλάχιστον. Όνειρο Ζωής !!!





Ο υπερσιβηρικός σε ένα μοναδικό βίντεο 3 λεπτών.


Δείτε ένα εκπληκτικό video από το ταξίδι μέσα από τα θρυλικά βαγόνια της σιδηροδρομικής γραμμής που συνδέει εδώ και χρόνια τη Ρωσία με την Κίνα.

Ένας φοιτητής Ιατρικής και λάτρης της φωτογραφίας ένα το ταξίδι που πολλοί ονειρεύονται να κάνουν μια φορά στη ζωή τους.

Για τρεις εβδομάδες ταξίδεψε με τρένο από τη Μόσχα στη Μογγολία διανύοντας 7.622 χλμ. Επιστρέφοντας, εκτός από το άλμπουμ μετις φωτογραφίες μόνταρε και ένα υπέροχο βίντεο λίγων λεπτών  που το χάρισε σε όσους έχουν ακόμα αμφιβολίες για το ότι αυτό είναι το πιο συναρπαστικό ταξίδι με τρένο.



Δείτε το και ονειρευτείτε με το στόμα ανοιχτό.





Seat 22 — Trans-Siberian Odyssey from Stanislas Giroux on Vimeo.



Πηγή : http://www.ace.gr/?eidiseis=51110 

 



My ... Island ... ( Η Ταινία που με έκανε να Λατρέψω την Ιρλανδία που είχα τρέλα από μικρός ... όταν είχα δει την ταινία του Μπέλφαστ !!! )  




Δεν υπάρχουν σχόλια: