********* ********************** DSV Blog: Το Υποσχέθηκα και το Υλοποιώ ... Είχα πει ... Να περάσουν τα δύσκολα με τις λάσπες ... και μετά τις Εκλογές θα σας Γ@μήσω ... Το πα ... Υπάρχει σε Ανάρτηση ... Ε ... και το πάω Γ@μιώντας !!! Συχνη Καλεσμένη της Γλύτσας του ΣΚ ! Εταιρεία-εξυπηρέτηση για ακροδεξιά δημοτική σύμβουλο Μπακογιάννη...Η... πολυθεσίτισσα δημοτική σύμβουλος του «Αθήνα Ψηλά» με το ρατσιστικό παρελθόν ...

Κυριακή, Οκτωβρίου 22, 2023

Το Υποσχέθηκα και το Υλοποιώ ... Είχα πει ... Να περάσουν τα δύσκολα με τις λάσπες ... και μετά τις Εκλογές θα σας Γ@μήσω ... Το πα ... Υπάρχει σε Ανάρτηση ... Ε ... και το πάω Γ@μιώντας !!! Συχνη Καλεσμένη της Γλύτσας του ΣΚ ! Εταιρεία-εξυπηρέτηση για ακροδεξιά δημοτική σύμβουλο Μπακογιάννη...Η... πολυθεσίτισσα δημοτική σύμβουλος του «Αθήνα Ψηλά» με το ρατσιστικό παρελθόν ...

 Το Υποσχέθηκα και το Υλοποιώ ... Είχα πει ... Να περάσουν τα δύσκολα με τις λάσπες ... και μετά τις Εκλογές θα σας Γ@μήσω ... Το πα ... Υπάρχει σε Ανάρτηση ... Ε ... και το πάω Γ@μιώντας !!! 

efsyn.gr

 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ
Κώστας Μπακογιάννης - Στην ένθετη φωτογραφία: Ινές Λυκούδη

Εταιρεία-εξυπηρέτηση για ακροδεξιά δημοτική σύμβουλο Μπακογιάννη

Επικαλούμενη την τραγωδία της Μαρφίν προσπάθησε να απαντήσει η Ινές Αγγελή-Λυκούδη, δημοτική σύμβουλος της παράταξης του Κώστα Μπακογιάννη, στις κατηγορίες της αντιπολίτευσης ότι συντηρείται μια ολόκληρη εταιρεία για να πληρώνεται ο μισθός της.

Η συζήτηση στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας λίγο έλειψε να εκτραχυνθεί εντελώς όταν έφτασε στο θέμα της ημερήσιας διάταξης για τον ορισμό εκπροσώπου του Δήμου Αθηναίων εν όψει της ετήσιας τακτικής γενικής συνέλευσης των μετόχων της διαδημοτικής εταιρείας «Αθηναϊκό Αέριο Α.Ε.».

Τον λόγο έλαβε ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Νάσος Ηλιόπουλος επισημαίνοντας ότι πρόκειται για «κεντρικό σκάνδαλο» καθώς είναι μια εταιρεία που έχει ετήσιες εισπράξεις (τζίρο) μόλις 60.000 ευρώ αλλά τα έξοδα διοίκησης, δηλαδή ο μισθός προέδρου-αντιπροέδρου και οι πιθανές αποζημιώσεις των μελών του Δ.Σ. είναι 38.000!

ς

Ο κ. Ηλιόπουλος μίλησε για «εταιρεία-φάντασμα» και «εταιρεία-ρουσφέτι», έναν φορέα που διατηρείται χωρίς στρατηγική μόνο και μόνο «για να βγαίνει ένας παραπάνω μισθός». Χαρακτήρισε υποκρισία να συμβαίνει κάτι τέτοιο από μια παράταξη που με ευκολία μιλά συχνά για «λιγότερο κράτος» και ενάντια στον κρατισμό αλλά δείχνει πώς αντιλαμβάνεται τη δημόσια διοίκηση. Αργότερα ο σύμβουλος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Πέτρος Κωνσταντίνου θύμισε ότι αυτή η εταιρεία «βόλεψε την υποβάθμιση της κ. Λυκούδη όταν ξεσηκωθήκαμε για την παρουσία της στη φασιστοσύναξη στον Άγιο Παντελεήμονα στο πλευρό του Κασιδιάρη». 

Το θέμα με την κ. Λυκούδη ήταν από τις πρώτες κρίσεις που δημιουργήθηκαν μέσα στην παράταξη Μπακογιάννη το 2019. Τότε ο δήμαρχος Αθηναίων την είχε τοποθετήσει αρμόδια για θέματα Παιδείας αλλά αναγκάστηκε να την απομακρύνει όταν βγήκε το βίντεο που την έδειχνε να μιλά και να περηφανεύεται που «καθάρισαν οι πλατείες». Αποκαλύφθηκε όμως στη συνέχεια ότι την τοποθέτησε στην εταιρεία «Αθηναϊκό Αέριο».

Η κ. Λυκούδη ζήτησε τον λόγο επί προσωπικού και επέμεινε να απαντήσει παρά το γεγονός ότι η σύνδεσή της στην τηλεδιάσκεψη «έπεφτε» συνεχώς (το προεδρείο ανακοίνωσε ότι η επόμενη συνεδρίαση θα γίνει διά ζώσης) και η συνεδρίαση είχε προχωρήσει σε επόμενα θέματα. Τότε χαρακτήρισε «περσινά ξινά σταφύλια» την αποκάλυψη με το βίντεο της ομιλίας της, είπε ότι αφορούσε την περίοδο μετά τη δολοφονία Καντάρη και ότι εκείνη διαθέτει πολιτικό πολιτισμό και όχι όπως άλλοι που βρέθηκαν έξω από τη Μαρφίν.

Να εξηγήσει τι εννοεί η κ. Λυκούδη και να υποστεί τις συνέπειες όσων ισχυρίστηκαν αντίστοιχα πράγματα παλιότερα ζήτησε ο Π. Κωνσταντίνου τονίζοντας ότι η παράταξη Μπακογιάννη εκτίθεται ανεπανόρθωτα με τέτοιες ακροδεξιές λογικές και ενώ η πρόεδρος της «Αθηναϊκό Αέριο» απειλούσε και εκείνη με μηνύσεις.

Η... πολυθεσίτισσα δημοτική σύμβουλος του «Αθήνα Ψηλά» με το ρατσιστικό παρελθόν

Στο ιστορικό της νυν και υποψήφιας δημοτικής συμβούλου με την παράταξη «Αθήνα Ψηλά» του Κώστα Μπακογιάννη, Δήμητρας Ινές Αγγελή - Λυκούδη, αναφέρεται σημερινό δημοσίευμα του Insidestory.

Όπως τονίζεται, η ίδια προεδρεύει σε δύο φορείς του Δήμου Αθηναίων και βρίσκεται στο Διοικητικό Συμβούλιο δύο εταιρειών ηλεκτρικής ενέργειας, οι οποίες σύμφωνα με στοιχεία της ΑΑΔΕ φέρονται να χρωστούν πολλά εκατομμύρια στο Δημόσιο.

Το ρεπορτάζ σημειώνει πως οι εταιρίες συνδέονται με την πολύκροτη υπόθεση υπεξαίρεσης δημόσιου χρήματος από τους εναλλακτικούς προμηθευτές ηλεκτρικής ενέργειας Energa και Hellas Power., ενώ στο Δ.Σ. είναι και συγγενείς της.

Η σύμβουλος ήταν γνωστή στα ΜΜΕ από την προηγούμενη δεκαετία εξαιτίας της παρουσίας της σε συγκέντρωση «αγανακτισμένων» στην Αθήνα, στις 12 Μαΐου 2011, που φαίνεται πως είχε οργανωθεί από τη Χρυσή Αυγή και κατέληξε σε αιματηρές επιθέσεις.

Τώρα δηλώνει προγραμματίστρια - αναλύτρια Η/Υ. Είναι επίσης πρόεδρος του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών, μετά από πρόταση του κ. Μπακογιάννη τον Σεπτέμβριο του 2021 όταν ο τελευταίος είχε προχωρήσει σε «ανασχηματισμό» αντιδημάρχων και στελεχών (Βλ. «Εφ.Συν.», «Σταθερά… ακροδεξιά και στην Αθήνα»).

Τον Νοέμβριο του 2019 η Αγγελή-Λυκούδη είχε παραιτηθεί από τη θέση της εντεταλμένης δημοτικού συμβούλου Αθηναίων για το Παιδί, μετά από σάλο που προκάλεσαν οι αποκαλύψεις για τα ρατσιστικά και μισαλλόδοξα πεπραγμένα της.

Ωστόσο, ο δήμαρχος Αθηναίων έχει φροντίσει και τότε να την αναβαθμίσει διορίζοντάς την στην έμμισθη θέση της προέδρου της διαδημοτικής εταιρείας «Αθηναϊκό Αέριο Α.Ε.» στην οποία παραμένει μέχρι σήμερα (Βλ. «Εφ.Συν.», «Πολιτική κάλυψη στον ρατσισμό»).

Δεν υπάρχουν σχόλια: