********* ********************** DSV Blog: ΟΥΕ ! Όποιο Γ@μημενοΝεοΔημοκράτικο Κομματόσκυλο ... ψηφίσει Αγοραστό από Συμφέρον είτε Κομματικό είτε Άλλο ... να με Μπλοκάρει και Ούτε Καν αν με βρει να με φτύσει γιατί θα τον χώσω μέσα στις Λάσπες του Ινδικού Γκέτου Κραυσίδωνος Βόλου, που μένω εδώ και 40 μέρες. Έχουμε Σφήκες και Σφηκοφολιές ! ΟΥΕ !

Σάββατο, Οκτωβρίου 14, 2023

ΟΥΕ ! Όποιο Γ@μημενοΝεοΔημοκράτικο Κομματόσκυλο ... ψηφίσει Αγοραστό από Συμφέρον είτε Κομματικό είτε Άλλο ... να με Μπλοκάρει και Ούτε Καν αν με βρει να με φτύσει γιατί θα τον χώσω μέσα στις Λάσπες του Ινδικού Γκέτου Κραυσίδωνος Βόλου, που μένω εδώ και 40 μέρες. Έχουμε Σφήκες και Σφηκοφολιές ! ΟΥΕ !

I ll take him/her sculp ... and i give it to the angry bees ... 

Λίγο πιο μεγάλη Κυψέλη ... είχα μετά τον Δανιήλ στην εξώπορτα ! 

Προσοχή ... οι Σφήκες και οι Μέλλισες είναι στον Αέρα και προσπαθούν να κάνουν ΝΕΕΣ Φωλιές για να επιβιώσουν ... Όπου μπορούμε να τις Σώσουμε οκ ... αλλιώς Ψεκασμός και διώξιμο της Κερύθρας από το Σπίτι μας - Γειτονιά μας ! 






ΟΧΙ ΠΛΕΟΝ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ - ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΑΓΟΡΑΣΤΟΥΣ ...ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΠΝΙΓΕΤΑΙ !!!
Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΡΕΤΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ... ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΒΟΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΟΥΚΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΩΛΟΒΑΚΤΗΡΙΔΙΑ ...ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΗ
ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΘΕΜΑ ΖΩΗΣ Η ΘΑΝΑΤΟΥ...
Ή ΚΟΥΡΕΤΑΣ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ... Ή ξεΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΑΓΟΡΑΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ !!!
ΔΙΑΛΕΞΤΕ
ΒΟΛΙΩΤΕΣ !!! και ΛΟΙΠΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΙ !!!


Έχουμε ρε ΚωλοΚουΚουέδες του Κερατά ( Μιλάω για τους Φανατικούς που προτιμούν να βγει το ΚΟΜΜΑ από το να Καουμε - Πνιγουμε - Πάθουμε Λοιμούς και Πανούκλες ) ...  που ακόμα και στην Πανούκλα του Βόλου θέλετε να Ψηφίσετε ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ...  να ψηφίσουμε με Γραμμή Κομματική και Φυτευτούς ... ???

Άντε και Γαμηθείτε ... ΔΕΝ σας Θέλουμε ... Μας Μολύνετε με την Τοξικότητά σας ! 












Δεν υπάρχουν σχόλια: