********* ********************** DSV Blog: Ημερολόγιο Ύπνου DSV ... 5 Sep. - 11 Sep ...

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 11, 2023

Ημερολόγιο Ύπνου DSV ... 5 Sep. - 11 Sep ...

 


Επειδής ... έχω Χρόνιο Πρόβλημα Ύπνου που εδώ και 20 και πλέον χρόνια με Βασανίζει και μου φέρνει πολλές φορές σε Κατάθλιψη ( Ε ... όταν έχεις ακόμα και μήνες να κοιμηθείς ... ΝΑΙ ... ο Εγκέφαλός μου Αντέχει ... τώρα ΠΩΣ αντέχει μόνο ο ΘΕΟΣ το ξέρει ... ) ότι με την Καταιγίδα την προηγούμενη Δευτέρα μέχρι και το Σάββατο δεν είχα κοιμηθεί λεπτό ... ότι πάει πέρασε κι αυτό ... και κοιμάμαι πλέον ΧΩΡΙΣ ένα ξυπνητήρι ... και χωρίς πρόσθετα χάπια ... 8 Ώρες Σταθερά ... 

Χθες Ξεράθηκα μετά τις 1 κάποια στιγμή ( Δεν κατάλαβα ... Ξεράθηκα εντελώς ... ) και σηικώθηκα από ΜΟΝΟΣ μου 8 και 10 το πρωί !!!

Ενημερώνω λοιπόν πρώτα εμένα ... τους φίλους μου και γνωστούς ... αδέρφια και ξαδέρφια και όσους με αγαπούν αλλά και ΙΔΙΩΣ όσους ΔΕΝ με Αγαπούν το Ημερολόγιο Ύπνου μου  ! 

ΝΑΙ ... Κι εγώ σας Αγαπάω ... 

Έχω σκεφτεί στο Προσωπικό μου Ιστολόγιο ... να κρατάω πλέον Ημερολόγιο Ύπνου γιατί οι Αυπνίες με έχουν κάνει Ανάπηρο ... και δεν μπορώ να δουλέψω σε δουλειά με σταθερό Ωράριο ... Πρωί 7 - 8 - 9 η ώρα και παίρνω επίδομα 313 ευρώ για να ζήσω !!!

Όπως λοιπόν θα αντιλαμβάνεστε ... είναι το Σημαντικότερο θέμα Υγείας που Αντιμετοπίζω ... και θέλω να κρατάω Ημερολόγιο εβδομάδας ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: